Търся електронна книга - тема 13

• 195 560
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
И аз ги търся, но уви...без успех Sad

# 316
Здравейте   Simple Smile Търся си една книга - Златния храм на Юкио Мишима, търся си я от доста време, но без резултат Sad

# 317
  • София - Бургас
Здравейте ,
Търся Съзнателната любов - Гай Хендрикс и Катлийн Хендрикс.

# 318
  • Deutschland
Търся Сватбена нощ на Софи Кинсела. Четеца ми не поддържа само пдф формат, но в краен случай ще я форматирам, стига да се намери.

Скрит текст:

# 319
MailBooks не ми се отваря, някой друг има ли проблем?

# 320
  • София
MailBooks не ми се отваря, някой друг има ли проблем?

В темата за програмата видя ли?

# 321
  • Déjà-fucking-vu
Търся "Лабиринтът:Невъзможно бягство" и всички други книги от поредицата  Hug снощи гледах филма на кино - УНИКАЛЕН е. Убедена съм, че книгите също ще ме грабнат. МОЛЯ ако някой има дори 1 книга да ми я прати: elena.yankova@hotmail.com   bouquet

# 322
Търся "Огнено сърце" (книга 4 от поредицата Кръвни връзки) на Ришел Мийд
Уил Грейсън, Уил Грейсън на Джон Грийн
Лабиринтът: Невъзможно бягство на Джеймс Дашнър

lessthannobody@mail.bg

# 323
Здравейте! Търся книгата Светът на татуировките

Николай Цанков, Жана Казнджиева
Ако някой я има моля да ми я изпрати - mimi_malini@abv.bg

# 324
Някой, който има "Дворецът на бълхите" в epub формат нека ми пише на лично. Но моля да е хубаво като структура, понеже повечето които намерих четецът едвам ги чете.  Laughing

# 325
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,търся няколко книги в електронен вариант,но ной-вече Изгубената армия на Камбиз и изобщо всичко на Пол Зюсман.Не ги намирам никъде.Другите са:
Матю Райли-Турнирът
Жан-Кристоф Гранже-Империята на вълците
Джон Алин-Историята на 47-те ронини
Робин Кук-Сфинкс

Ако някой ги има или знае сайт,в който ги има моля да каже.Мейла ми е vasil_kondev@abv.bg
Благодаря.

# 326
Здравейте, търся една книга, но не се сещам нито заглавие, нито автор- става въпрос за Чернобил. Чела съм само откъс от нея преведен на български. Авторката е съпруга на един от пожарникарите потушавали пожара. В откъса много подробно разказва за преживяното от нея. Моля, ако някой се сеща да ми помогне.
Знам, че темата е за електронни книги, но не намерих друга подобна тема в която да попитам. Предварително благодаря  bouquet

Намерих откъса. За тези които се интересуват. Чернобилска молитва- Светлана Алексиевич

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 16:22 от Elysana

# 327
Мами, някой чете ли тази тема, или само се пише с искане за електронна книга?
Защото не виждам никакви отвори, а и преди съм писала, без да има комуникация...
Иначе и аз търся няколко заглавия, но ще си ги купя от Бг-мама книжарницата тези дни с -20%  Hug

# 328
Откъде теглите книгите, които са качени в Мейлбукс?
Интересуват се Парижкият апартамент,Нощни удоволствия и Изкуплението на Гейбриъл.
Отделно Лондон роуд намира ли се онлайн вече?

Някои ги има тук: http://data-bg.net/browse.php?search=&incldead=0&cat=18

Най-накрая нещо полезно в тази тема.
Благодаря ти  Hug

# 329
Търся поредицата "Подземните хроники" на Сюзан Колинс (която се състои от 5 книги)  Confused

Общи условия

Активация на акаунт