Търся електронна книга - тема 13

• 193 207
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Изпратих Копринената буба и Под купола.
 Hug
Може ли и на мен   bouquet
Готово.  Hug

# 481
  • world wide
Здравейте.Някой има ли Кръвни връзки книга 4 Огнено сърце на български език(и да я има в мейл буукс нямам пс за да сваля програмата).Благодаря предварително
Скрит текст:

# 482
Ако някой я има ще ти отговори, няма нужда през десет минути да се пита едно и също нещо.

# 483
Здравейте. С Линукс съм и не мога да използвам Мейлбукс. Ще може ли някой да ми изпрати "Зимата на нашето недоволство" от Джон Стайнбек  и "Нестинарка" от Кармен Мишу във формат различен от .пдф, за предпочитане - .моби.  Hug Praynig
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 22:28 от Allexiss

# 484
  • UK
Allexiss, заповядай

Нестинарка в epub:
http://dox.bg/files/dw?a=272fe9ab2d

Моля, някой да ми каже на лични как мога да разбера докога са активни линковете ми, когато споделям с dox.bg, и какво е предимството на dropbox, че всички започнаха да използват него. Благодаря!

# 485
  • Смолян
Здравейте и от мен! Много се извинявам, сигурно някъде по-нагоре в другите темички пише, но в момента нямам време да ги прегледам всичките, но бих искала ако някой има книгата на Джон Грийн - Вината в нашите звезди да ми я прати на имейл, ако е възможно... anelia.sm@abv.bg  или пък да ми даде линк от къде да си я изтегля..

Извинявам се, защото много отдавна не бях влизала в БГ-мама...  Embarassed

Предварително благодаря...

# 486
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте и от мен! Много се извинявам, сигурно някъде по-нагоре в другите темички пише, но в момента нямам време да ги прегледам всичките, но бих искала ако някой има книгата на Джон Грийн - Вината в нашите звезди да ми я прати на имейл, ако е възможно... anelia.sm@abv.bg  или пък да ми даде линк от къде да си я изтегля..

Извинявам се, защото много отдавна не бях влизала в БГ-мама...  Embarassed

Предварително благодаря...

https://www.dropbox.com/s/1qbxmb3c01e1nk0/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0% … B4%D0%B8.pdf?dl=0 Simple Smile  Peace

# 487
  • София
Намерих я, благодаря!

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 14:48 от missence

# 488
  • world wide
Ако някой я има ще ти отговори, няма нужда през десет минути да се пита едно и също нещо.
не е нужно да нападате.Понеже съм с телефон и без да исках постнах написаното преди да го довърша.След като видях станалото информирах модератора да изтрие първия коментар.Не съм отскоро във форума,знам как трябва да се държа.Извинявам се на всички останали понеже поста не е по темата но се чувствам длъжна да отговоря на конкретния потребител.

# 489
Здравейте, търся Принцът на тръните и Кралят на тръните от Марк Лорънс. Предварително благодаря.
Скрит текст:

# 490
  • в сърцето на държавата
може ли и на мен-"Под купола" ?  di_t@abv.bg

# 491
  • UK
може ли и на мен-"Под купола" ?  di_t@abv.bg
Изпратих.  Simple Smile
Има я и в МБ.

# 492
Мацки, за нетърпеливите пускам линк към After - Anna Todd. Току що качих и третата книга в МБ, но не знам дали ще мога да влезна по късно пак в програмата или ще бъде чак утре Simple Smile
http://dox.bg/files/dw?a=a46db3f3e7 - After 1,2,3, epub & pdf.

# 493
  • Берковица
Търся Балканска сага на Кармен Мишу ?На хартия е изчерпана навсякъде.

# 494
Здравейте,търся Червеношийката от Несбьо,( не съм сигурна дали вече я има в електронен вариант,но много ми се иска), или друга негова книга освен Снежния човек.
eki75@abv.bg
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт