Търся електронна книга - тема 13

• 192 861
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • София

И пак тези, които ползвате мейлбокс  Praynig, дали там ги няма моите книги?
Има ги в моби формат. Трябва да си обновиш програмата с най-новата версия и ще ти тръгне.

# 676
Търся "Опасна близост" - Алисън Бренан, без значение в какъв ел.формат.

# 677
  • София
Здравейте
Търся книгата на Калина Паскалева-Дневниците на една курва. Ако някой я има ще се радвам да я сподели.
zlatoto_moni@abv.bg
И, на мен ми е интересно... ей, едно риалити каква реклама прави Simple Smile

# 678
Здравейте, търся книгата на Ема Чейс "Усукани" и
"Последното писмо от любимия" от Джоджо Мойси  в ел. вариант?
tren4o@abv.bg

# 679
  • Пловдив
Здравейте
Търся книгата на Калина Паскалева-Дневниците на една курва. Ако някой я има ще се радвам да я сподели.
zlatoto_moni@abv.bg
И, на мен ми е интересно... ей, едно риалити каква реклама прави Simple Smile
И аз се нареждам на опашката boyka_di@abv.bg. Благодаря Simple Smile

# 680
Здравейте. Търся "Вечерята" от Херман Кох във формат различен от .пдф (за предпочитане -  .епуб). Благодаря предварително! Simple Smile
Скрит текст:

# 681
Здравейте,търся Усукани. Моля някой да ми я изпрати,ако има възможност
magdalena_sta@abv.bg

# 682
Здравейте,
търся книгата на Станислав Белковски за Путин. Някой знае ли къде я има на бг или английски език? Благодаря ви.

# 683
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,попадна ми книгата на Александър Бушков-Вълкът,но разбрах че е поредица и се чудя дали да се захващам...Някой може ли да ме насочи каква е поредицата,колко книги са,разбрах че има и други поредици-Пираня,Платина...В Гугъл не мога да намеря никаква библиография,за разлика от западните автори...

И къде ги има в електронен вариант?

# 684
  • София

И пак тези, които ползвате мейлбокс  Praynig, дали там ги няма моите книги?
Има ги в моби формат. Трябва да си обновиш програмата с най-новата версия и ще ти тръгне.
Когато ми беше активен мейлбокс-а ги поисках от няколко потребители, само един ми изпрати, другите така и не ги получих. Поради тази причина търся две от трите книги.

# 685
Здравейте,попадна ми книгата на Александър Бушков

Библиография Александър Бушков

# 686
Здравейте,
И аз търся електронна книга. Казва се " Реши се. Жените, работата и волята за лидерство" на Шерил Сандбърг.
Ще се радвам, ако някой ми я прати.

# 687
Здравейте,момичета.Искам да попитам нещо,обаче не съм много сигурна дали въпросът ми е точно за тази тема.Ако не е,извинявам се за което.Значи преди няколко месеца разглеждах в един сайт книги  и видях една трилогия.Сега се сетих за нея,но не помня как се казваше ,потърсих я пак,ама то толкова много книги има и накратко не успях.Доколкото помня трите книги са с различни главни герои,единият е вампир,ако не се лъжа мъжът е вампирът, който се влюбва в жена-човек.Даже май в първата книга жената е адвокат.Естествено може и да бъркам,но ако някоя от вас случайно се сеща за кои книги говоря ,моля да ми кажете.

# 688
Здравейте! Можете ли да ми помогнете- търся книгите на Лариса Ренар, без Елексирът на любовта
mimi_malini@abv.bg

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 13:56 от Milk_Butter

# 689
 Търся
" Мама Леоне“ от Миленко Йергович

Общи условия

Активация на акаунт