Търся електронна книга - тема 13

• 195 633
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Здравейте, търся "Човекът, който се смее" - Виктор Юго. Благодаря предварително Wink

В Читанка я има.

# 212
Здравейте.Търся книгата С.Е.К.Р.Е.Т. Споделена тайна.Ако някой я има ще се радвам да ми пише на лични.

Ох и аз я търсех,но очевидно я има само на руски Sad

# 213
А "лабиринт" пуснат ли е в обръщение като ел. формат. След толкова коментари интересът ми е повишен.

# 214
Търся "Падение и подем" - последната книга от поредицата ГРИША - нямаа значение форматът Simple Smile

# 215
Аз търся някой от 5-те случая на Фройд. Дали може да ги има някъде? Rolling Eyes

# 216
Здравейте,

търся тази книга. Ще съм много благодарен.

"Стръв" от Хосе Карлос Сомоса

# 217
Здравейте, търся трилогията на Патрик Нес   „Не пускай ножа“ ,"Въпросът и възражението" и"Чудовищата на войната" ако някой ги има и има желание да ги сподели Е-мейла ми е padnal_angel_f@mail.bg Благодаря на отзовалите се  Wink

# 218
Благодаря много за предната книга, ще бъда много благодарна някой ако може да помогне с откриването на "Ненагледна моя" - Чък Паланюк. Simple Smile

# 219
Момичета, може ли някой да ми изпрати "Сага за Австралия" на Колийн Маккълоу?
Скрит текст:

# 220
Здравейте, търся трилогията на Патрик Нес   „Не пускай ножа“ ,"Въпросът и възражението" и"Чудовищата на войната" ако някой ги има и има желание да ги сподели Е-мейла ми е padnal_angel_f@mail.bg Благодаря на отзовалите се  Wink

На мен също, ако може. judimitrova@abv.bg
Благодаря!

# 221
Търся всичко на Гийом Мюсо  Crazy Почти всичко де, имам "Защото те обичам". Взе ми се акъла с тази книга... Сега ми се чете всичко, що е от него Simple Smile

# 222
Търся всичко на Гийом Мюсо  Crazy Почти всичко де, имам "Защото те обичам". Взе ми се акъла с тази книга... Сега ми се чете всичко, що е от него Simple Smile

Колко сме различни, мен тази книга ме отказа от други срещи с автора.

# 223

Колко сме различни, мен тази книга ме отказа от други срещи с автора.

Наистина сме различни..... А много се чудя на около 50% от четящите съфорумки, които не спират да повтарят, че на "Изток от рая" е най-великата книга на всички времена newsm78 Прочетох я преди 4 години, помня историята ама не мога да открия великото.... Различни сме Wink

# 224
Търся "Дама Пика" на Пушник  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт