ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 390
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Евгени Минчев прекалява. Надут задник.

# 1 336
За какъв по-дяволите се има Минчев.
Супер гнусар е  Sick
Откъде го взема това самочуствие  newsm78

# 1 337
Синът му ми по-харесва.

Моля??? на Стефан Данаилов синът ли ти харесва?
Да защо? Симпатяга е.

Скрит текст:

ти ме уби, ама на вкус и цвет приятели нет  Wink
И какво му е? Харесвам мъже с дълги коси, но дори и с къса пак е хубавец. Освен това е по-интелигентен от голям процент от мъжете участвали във вип и биг брадър.

# 1 338
  • Испания
Няма нищо по-гадно от наранен и неприет пед.л.

# 1 339
  • София
Няма нищо по-гадно от наранен и неприет пед.л.

А понеже Минчев не се е подложил на когото трябва, та да го измъкне от циганската махала...Намерил кой да дава квалификации на другите. hahaha

# 1 340
В тази къща няма никой, който да се опълчи на нагляра Евгени, всички му мълчат, а той ги прави на 2 стинки. Явно ги е страх, че отвън ще ги омаскари, или просто са си безхарактерни, особено Екимова с поведение на медуза - дори му се извинява.. ooooh!  Мисията на Месечков и Мартин не ми допадна - задници се веят из екрана и май само Минчевия беше доволен.

# 1 341
  • Пловдив
Аръков ми харесва в този епизод, най-сетне показа нещо.

Със сигурност имат страх от Евгени, той определено е добър в работата си!

# 1 342
  • Испания
ти ме уби, ама на вкус и цвет приятели нет  Wink

На вкус и цвет товарищей нет, за да сме точни.

Аха, добър е в работата си, ако работата му е да плете интриги и да прави мръсотии.

# 1 343

и с какво е добър в работата си или това просто се повтаря като една легенда, докато стане истина

# 1 344
  • София
В тази къща няма никой, който да се опълчи на нагляра Евгени, всички му мълчат, а той ги прави на 2 стинки. Явно ги е страх, че отвън ще ги омаскари, или просто са си безхарактерни, особено Екимова с поведение на медуза - дори му се извинява.. ooooh!  Мисията на Месечков и Мартин не ми допадна - задници се веят из екрана и май само Минчевия беше доволен.

В това шоу се толерират педалите. Истинските мъже разрешават споровете не словестно с витиевати и къдрави фрази, а навън, с юмруци! Така е било и така ще бъде! Ако шоуто не толерира обратните, следва да разреши на Иво да поиска удовлетворение от Лорда по подобаващ начин - в двора, като мъже. А не така, с определени правила да не се разрешава физическа саморазправа и по този начин да се разрешава вербална злоупотреба и оскърбление на чувствата на мъж от друг мъж (независимо гей или не, полът му е мъжки).
Тук не става въпрос за удряне на шамар, става въпрос за юмручен бой. Обидят ли един мъж на сексуалност, това е едиственият начин той да докаже самоличността си.
Да видим Лорда като получи един юмрук между зъбите, дали ще си позволява да сипе злостни обиди наляво-надясно. Лорде, едно юмручно дуелче с Иво как би ти се отразило?
ВИП брадър?

# 1 345
  • Испания
По време на едно излъчване на живо /вероятно е било преди около седмица, докато още можех да гледам живите излъчвания/ Минчев говореше /не съм много сигурна дали беше тя/ с Вулева. Беше подхванал темата "Мартин", защото беше бесен, че последният се е отдръпнал от него, понеже го е страх да не го помислят за обратен. И тогава Минчев каза: "Тоя не може и да си представи как, ако аз реша, ще го представя като пед.л, та цял живот няма да му стигне, за да докаже, че не е".

Какво да коментира повече човек?  ooooh!

# 1 346
Синът му ми по-харесва.

Моля??? на Стефан Данаилов синът ли ти харесва?
Да защо? Симпатяга е.
ooooh!

Мартин е по - секси от Наско, но Наско ми допада, изглежда скромно момчето.

Иво се напи и се гушка с Лорда, а после си му каза, какво си мисли, но беше затапен, думата на Лорда се чу последна. hahaha

# 1 347
Не знаех,че Влади Данаилов е толкова мразен в този форум Shocked Харесваше ми когато участваше в предаването и мисля,че е красиво момче. Освен това беше интересна птица.

# 1 348
  • Испания
... но беше затапен, думата на Лорда се чу последна. hahaha

Избщо не е смешно. Гнусно и жалко е, че простотията винаги има последната дума.

Като ги гледах онази вечер, си мислих, че алкохолът, емоциите и проявата на някакъв такт от страна на Аръков ще му изиграят лоша шега. Така се и оказа, за съжаление.

...Влади Данаилов ...

Освен това беше интересна птица.

Още един луд за връзване. Жалко, че е син на баща си.  Sad Да живееш с мисълта, че другите трябва да те хранят, да не се къпеш, да изпускаш газове сред хората и да го смяташ за най-нормалното нещо на света, да казваш: "Ще ми миете краката и водата ще я пиете"... Не смятам да изброявам повече. За съжаление носи името В. Стефанов Данаилов.

От ФБ:

VIP Brother Bulgaria

преди минута.

Скъпи приятели,
поради емоционалната реакция на #Наско #Месечков по време на тази мисия, ВИП Брадър реши да уважи чувствата му и затова няма да публикуваме неговия клип. Вместо това можете да дадете гласовете си за този пост и те ще бъдат зачетени.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 21:30 от smileys

# 1 349
  • София
Е. Минчев има страшни комплекси относно сексуалната си принадлежност, толкова, че всеки по-млад и добре сложен мъж го вижда като гей. Това е комплекс, той осъзнава че  никога не би могъл да излъчва и капка  мъжественост.

Общи условия

Активация на акаунт