Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 003
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Аз съчетавам кокосово с лимоново и да искам не мога да си изям лицето  Joy и ръцете си мажа, много гладка става кожата  Heart Eyes

Баунтитo само ако е домашно! 1 точка Grinning

# 16
  • София
Аз няма да предизвиквам други. Най-голямата победа ще е над мен самата. Успех на всички! Peace

# 17
 Joy Joy Joy

Тази вечер настроението е добро, но искам да ви видя утре вечер Mr. Green.
Опитвам се да си представя колко зла мога да стана при 1200 калории + МТ newsm78.

Можем да обявим вечерна проверка за 20 часа Wink.
Дотогава всички тренировки да са направени и дневните дажби изядени!
Надявам се да включа на режим ранно лягане и да ви изчета до 21 часа Grinning

И мнооооооооого ви моля, разговорите за сладки и солени изкушения да се пренасочат за петък вечер. И да се водят само от заслужили майстори на спорта.
А който не е заработил точки, хич и да не чете Mr. Green.

# 18
Ти що толкоз малко калории ще консумираш? Аз ще приритам на толкова Grinning Да не си нанесла повечко за сваляне, ако ще сваляш?

Пак станало хиляда часа, отивам да спя аз.. и вечерен час за установяване в леглото ли да си сложа..

# 19
Отдавна не съм се разписвала, но не мога да си вдигна главата от работа.
Утре вземам един анцунг и маратонки в офиса и се запсвам за 90-дневната.

До скоро и успех на всички

# 20
Хайде да се наредя и аз. Регистрирах с в myfitnesspal, настроих се за трениране и после видях нивата  ooooh!. Определено ще съм на по-лекото, като ги правя всичките 4 части, за да направя поне 20 минути на ден. От сега знам, че утре ще съм с ужасна мускулна  Mr. Green, особено след застоя дето си дадох тия дни.

Утре пак ще пиша да се отчета!  bowuu

# 21
Здравейте!Аз съм на 16 и съм 48/49 кг.,но искам да започна да спазвам някаква диета за здравословно хранене,нещо да ми препоръчате ?

# 22
kiss111111 , има цял раздел "Диети и отслабване", макар че не ти препоръчвам на тази възраст да ескпериментираш с различни диети. По-скоро само да прочетеш публикуваните статии за здравословно хранене. Много интересни факти можеш да научиш.

А ако целта ти е да поддържаш добра фигура и да се храниш балансирано без да трупаш мазнини, си попаднала на точното място Grinning. Прочети какво е публикувала Руми за диетите - имаше някакава, мисля, и за тийнейджъри.

Добро утро на всички предизвикани Hug!

Пия си кафето и започвам!

# 23
Записвам се и аз, момичета. Не мога да гласувам в анкетата, тъй като не съм тренирала много отдавна и ще видим днес с каква продължителност ще ми е тренировката. Мисля да я правя всеки ден преди обед. Започвам от начинаещи. Правила съм тренировките за начинаещи на Руми, но само 2-3 пъти, просто за "проба" преди време.
От две години се храня ВМ-НВХ и храненето няма да променям. Имам свалени 15 килограма - не съм слаба и има още какво да се сваля, но не това ми е целта, а просто движението и спорта, и да оформя малко тялото. Много застоял начин на живот водя и ще се опитам поне в домашни условия да си мръдна задника  Mr. Green

Успех на всички и дано бързо се похвалите с постигнати положителни резултати.

Относно мускулната треска, винаги ми помага аспирин в първите ден, два след тренировка, за да е по-лека мускулната треска на следващия ден. След това вече няма нужда.

# 24
Записче и от мен!
И аз нямах търпение да стане 29-ти. Мотивирала съм се пък да видим...
Имам изготвен режим от Руми, който през юни спазвах стриктно. Почвам си го отново днес.
Тренировката съм я оставила за след работа.

Успешен старт!

# 25
  • гр. София
Записвам се в темата с резултатите ми след първата седмица от третия месец на режима:
-1 см от бюста
-1 см от талията
-1 см от ханша
-1 см от прасеца

В миналата тема, ако не се лъжа, обсъждахте зеленчукови пици. Аз си направих онзи ден нещо подобно. Сварих карфиол и броколи. След това ги нарязах на ситно и ги овкусих с черен пипер. Прибавих им натрошено сирене. Разстелих сместа в тавичка, постелена с хартия за печене, и поръсих с настърган кашкавал. Запекох за 20 мин. Стана много вкусно!

Успех на всички с 90 дневното предизвикателство Grinning

# 26
Хайде, днес съм -1 точка, не можах да стана.  Laughing Та, някой който вече метна тренировката да каже как е.  Joy

# 27
Аз тренирам ниво 2.

Успях да направя първите три части, но по изпълнението има още много какво да се желае. Четвъртата част ще играя следобяд. Целта ми е да съм по-отпочинала и по възможност да направя поне 2 кръга. Натоварването ми идва в малко повече, защото реално съм още начинаеща, и нямам особена издържливост.

Важно е да се тренира всеки ден. Останалото - кой колкото може.
Давам си зор, но не смятам да издевателствам над себе си. Утре ми е последен ден от отпуската и от сряда съм в режим "работен". Съмнявам се да успявам да изпълнявам упражненията на 100%, но ще гледам да не пропускам тренировки, макар и по 5 и 10 минути на ден.

И с храната ще видим как ще се справям. Засега съм стриктна - меря на везната, изчислявам Grinning  Довечера като тегля чертата, ще стане ясно каква съм я свършила  Grinning.

# 28
Брей, имаме и тренирали вече. Имаме и с минус точки  Joy

Аз мисля да се придържам към 1500-1800 калории, може би ще ги въртя  Thinking И ще броя ... никога не съм брояла калории, малко ми е странно.

Илима, много си скромна с тази пица, сложи домат, гъби, лук, съчетай кашкавал със сирене. Няколко маслини ...  Heart Eyes

# 29
Merry. , все се каня да те питам - "плочките" на снимката (аватара) твои ли са?

Общи условия

Активация на акаунт