Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 183
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Абе малко ги даваха Занев и Васил на острова, освен посрещането почти нищо друго.

Е айде сега-това беше вечерта на романтиката.Аз не видях да има романтика между Васко и Занев
По важно беше да видим най романтичния участник в Сървайвър-Агонцев и романтичния стремеж на жена му да го предпази от романтично натряскване

# 316
Друга щеше да е романтиката между Ралица и Занев  hahaha

Ненужно беше това със св.Валентин Crossing Arms

# 317
  • Пловдив
Не им се получи, верно.

Ама Марчо да се прави, че ни лук ял, ни лук мирисал....

# 318
  • Другата България

По важно беше да видим най романтичния участник в Сървайвър-Агонцев и романтичния стремеж на жена му да го предпази от романтично натряскване
smile3511 smile3514 newsm34 smile3521

# 319

8ми All Stars. Спечели Амбър (жената на Роб М).

Да вярно Амбър спечели, а бостън Роб какъв играч беше.

# 320
Цитат
Друга щеше да е романтиката между Ралица и Занев  hahaha

Ами знае ли човек.Там на оня остров оставени сами можеха да се аресат хората Two Hearts
Ако не се избият  преди това #2gunfire #2gunfire

# 321
  • София
Точно това гласуване с СМС въобще не отговаря на идеята на формата...

Когато останат около 12 човека в играта и се обединят в едно племе, отпадналите остават като жури. Присъстват на племенните съвети, за да виждат и чуват, как се развиват събитията. И когато бъдат определени финалистите - двама или трима, по решение на продуцентите - на последния съвет могат да им задават въпроси. И накрая гласуват ЗА един от финалистите.
Урната с гласовете се прибира и резултатът се обявява в София в живо предаване в края на излъчването на сезона по телевизията.
Т.е. идеята е тези участници, които са били изгонени от играта не без активното/пасивното участие на финалистите, все пак да оценят играта им и да присъдят титлата "Последен оцелял" на един от тях на базата на някакви свои си критерии.

до Мячик и Жаве

значи стигна се до гласуване на зрителите защото имаше равенство във вота между Ники и Спас. Ако сте забравили имаше трима финалисти. Жени (жената на Ваня) единствено гласува за Силвия Димитрова, а останалите от журито гласуваха така че имаше пълно равенство между Ники и Спас и за това прибегнаха до вота на зрителите. Досега равенство в гласовете не е имало.
Разбира се после бяха нападнати, че нарочно са натиснали хората да гласуват по този начин, че да се включат и стотиците хиляди българи и познайте кой печели от толкова много изпратени смс-и. Но това са догадки. Аз ви пиша сухите факти.
И да, колкото и да ви е неприятно, Ники е най-обичания бг сървайвър и той вдигна рейтингите до висините.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 22:19 от Diavolo

# 322
# 323
  • Sunshine state
Интересно...
П.П. Тази Силвия винаги ми е приличала на травестит.

# 324
Вчера кой каза, че познава Мерлина - Занев?
И аз го чух. Даже нещо от сорта "Нея всички я познават" (за Гаруда говореше).

Peace

# 325
Цитат
Абе малко ги даваха Занев и Васил на острова, освен посрещането почти нищо друго.

Е айде сега-това беше вечерта на романтиката.Аз не видях да има романтика между Васко и Занев

Joy Joy Joy Joy Joy

# 326
Точно това гласуване с СМС въобще не отговаря на идеята на формата...

Когато останат около 12 човека в играта и се обединят в едно племе, отпадналите остават като жури. Присъстват на племенните съвети, за да виждат и чуват, как се развиват събитията. И когато бъдат определени финалистите - двама или трима, по решение на продуцентите - на последния съвет могат да им задават въпроси. И накрая гласуват ЗА един от финалистите.
Урната с гласовете се прибира и резултатът се обявява в София в живо предаване в края на излъчването на сезона по телевизията.
Т.е. идеята е тези участници, които са били изгонени от играта не без активното/пасивното участие на финалистите, все пак да оценят играта им и да присъдят титлата "Последен оцелял" на един от тях на базата на някакви свои си критерии.

до Мячик и Жаве

значи стигна се до гласуване на зрителите защото имаше равенство във вота между Ники и Спас. Ако сте забравили имаше трима финалисти. Жени (жената на Ваня) единствено гласува за Силвия Димитрова, а останалите от журито гласуваха така че имаше пълно равенство между Ники и Спас и за това прибегнаха до вота на зрителите. Досега равенство в гласовете не е имало.
Разбира се после бяха нападнати, че нарочно са натиснали хората да гласуват по този начин, че да се включат и стотиците хиляди българи и познайте кой печели от толкова много изпратени смс-и. Но това са догадки. Аз ви пиша сухите факти.
И да, колкото и да ви е неприятно, Ники е най-обичания бг сървайвър и той вдигна рейтингите до висините.

Нямах идея, че до този вот се е стигнало след равнество, но най-вероятно след като на американците не им се е случвало, нашенците са нямали никакви други идеи как да се оправят при равно гласуване, освен със СМС-чета. Лесна са се измъкнали, пък са и спечелили някой лев.

# 327
Според мен много по-редно разрешаване на равенство подобно на това в нашия трети сезон е или класиралия се 3-ти да даде решаващия глас или журито да гласува отново като този път имат право да гласуват само за тези двама с равен вот. Аз бих предпочела второто.
Естествено това противоречи с желанията на продуцентите и те решиха да направят конкурс по-популярност което няма нищо общо с формата сървайвър,а по-скоро с биг брадър. Няма значение колко е популярен или обичан един участник от публиката, това изобщо не означава,че точно този човек трябва да спечели.
Всичко трябва да се реши там на острова от хората които са живяли заедно и знаят какво се е случило, а не от публика гледала монтиран един час от няколко дни заснет материал.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 01:50 от tinacarlyle

# 328
Мерлин по принцип е един вид известен участник. Ходи на баловете на Минчев, даже ако не се лъжа беше спечелила бизнес дама на годината на конкурсите му. Също така се е занимавала и активно с лека атлетика - от там се познава със Силвия. Явно наистина се познава с част от Гаруда и поради тази причина им се радва така.
http://tv7.bg/videos/sogi176940.mp4

Цитирам статията за петия руски бал -
Цитат
Мерлина Арнаудова бе най-ухажваната през цялата вечер. Облечена особено оригинално, тя бе дама на организатора и впечатляваше гостите с маниери и вкус. Полагащото и се централно място бе на Диамантената маса, редом до Ивана Скендерова и Мартин Горанов, адвокат Биляна Тончева, бизнесдамите Таня Стринска и Гергана Ташкова. Мартин Горанов стана мистър Бал и получи сертификат за смокинг ушит по мярка в ателиетата на Desizo Monni.
Ето и статията за бизнес дама на годината - цък

# 329
  • Другата България
Много ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed, но аз за първи път я чувам тази Мерлина, и за първи път я видях в Сървайвър...но си признавам, че не следя много "светския" живот на БГ "ВИП" персони. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт