Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 075
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Mediterraneo
аз пак ще дудна. снощи пак бяха като от корица на списание- то туники с паднали рамене, роклички... Грим си ползват със сигурност, освен ако очната линия на Йорд(ечка)анка не е тя перманентна  Confused Излагат се продуцентите, излагат се! Ядене, пиене и лежане- това е лайтмотивът на този сезон!

# 496
Ваня има много големи шансове за краен успех, факт. Още от началото на играта ми е фаворит, това е човек срещу който на този етап от играта няма негативи и от двете племена, а това е много важно.
Нормално от Гаруда да го харесват, все пак се познават от доста време покрай Жени. Или поне с 90% от тях. Simple Smile
Старите сървайвъри си организират регулярно събирания. Като някакво сървайвърско общество са си.
Например, Янита, двете Силвии и Жени са си много близки в живота. Бас държа, че Ваня има и план Б и план В за коалиции, след сливането.
И дано стигне, защото е интересен играч.  Simple Smile

# 497

Това беше в стария сезон
Много благодаря. Моя е грешката. Силвия го разказваше сега в Преди обед, но е ставало въпрос за стар сезон  Peace

# 498
Аз намерих това за Силвия Радулова и съм го поствала в предишната тема
Сполер

# 499
Да, мисля, че и това съм чела и малко ми се объркаха вече информациите  Grinning

# 500
Ваня има много големи шансове за краен успех, факт. Още от началото на играта ми е фаворит, това е човек срещу който на този етап от играта няма негативи и от двете племена, а това е много важно.
Нормално от Гаруда да го харесват, все пак се познават от доста време покрай Жени. Или поне с 90% от тях. Simple Smile
Старите сървайвъри си организират регулярно събирания. Като някакво сървайвърско общество са си.
Например, Янита, двете Силвии и Жени са си много близки в живота. Бас държа, че Ваня има и план Б и план В за коалиции, след сливането.
И дано стигне, защото е интересен играч.  Simple Smile

А защо тогава бе проблем, че Мерлина познава някой от другото племе? За Ваня не е проблем, за Мерлина е.
Извън това, моите залози са за Ваня и Занев на финал.

# 501
  • Другата България
Много лошо развитие на играта ако изгонят гарудци наказателно!
Аз пък смятам, че е абсолютно нормално да ги накажат някак, дори и с изгонване.Може би не всички, но някой трябва да го отнесе. Те са се самозабравили, не знаем още какво и как е станало, но наистина има правила и не трябва да се мислиш за велик, и да не ги спазваш. Още повече, ако оправданието е да търсят храна. Laughing ooooh! Та те ядат като разпрани, постоянно, каква храна? Ако стане нещо с някой после продуцентите и там екипът ще ги разкостят, къде си мислят, че се намират? Да си понесат наказанието, а и играта току виж се пораздвижила.
За Мерлина...тази жена..не намирам подходящо сравнение. Като сфинкс е, никаква емоция, каменно изражение и толкова много притеснение да не се изложи, да не се злепостави, да не избухне...че дори позволи на една простакеса като Данка да я обижда най-долно! Абе развикай се, крещи и ти ако трябва, дай воля на емоциите си, ако не искаш пред хора - иди в джунглата и го направи на една маймуна, но го направи! Егати и хай-лайфът, дето е напълнил това предаване! То не са секс символи, мачовци, спортистки, волейболистки, футболисти, певци, светски дами... Crazy Crazy Mr. Green
Данка е следващата в Нага, ако Емо не "сътвори" още една глупост с тиган, тенджера или друг кухненски елемент.Не е за там този човек, личи си отвсякъде.

# 502
  • в морето до колене
Абе не знам аз за изгонването... и на мен не ми харесва.
По мои (не много надеждни, де) спомени + едно бързо допитване до чичко Гугъл - такива "случки" май има почти във всеки сезон... ГугълЪт поне разказва истории (или поне се позовава на слухове) за сезони 2 и 3  newsm78

Помня, че в старите форуми сме коментирали доста негативното си отношение като фенове към прекалено ограничения "ареал", в който нашите сървайвъри имат право да се движат.
Аз също знам от участници, че е имало "пляскане през пръстите" от продуцентите за опити да се претърси района за храна... При това не говорим за нападение на лагера на екипа, или на жилища на аборигени. А за нормално търсене на банани, грудки и прочие храна, но просто далеч от лагера.

П.П. - освен това аз съм явно еднолично малцинство, но не мисля, че чак като разпрани ядат...
- освен това изобщо не съм им се заглеждала в дрехите, ама като ви чета за тия "тоалети и гримове", ако не ме домързи, ще взема да се вгледам малко по-Фнимателно.  Simple Smile

...ако Емо не "сътвори" още една глупост с тиган, тенджера или друг кухненски елемент.Не е за там този човек, личи си отвсякъде.
Мдааа, все по-неадекватно ми изглежда. Разочароващо неадекватно... Таях някакви надежди за него, че то в тоя сезон по дифолт интелигентността е кът. Пък като се окаже, че и тя не помага...  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 14:31 от мячик

# 503
Много ми беше смешна историята с тигана  Laughing, но явно Емо доста се е подразнил от случката. Всички гледаха  Shocked Shocked

# 504
Цитат
Много голямо наказание за нещо не чак толкова сериозно

Спожред мен трябва да има наказание.Не съм съгласна  че  това което са направили не е чак толкова сериозно.Говорим за комбоджанската джунгла все пак ,не за разходка в градския парк
хората са поели отговорност.След случая с Нончо оставаше да има и някой пострадал от диво животно или изчезнал
За  да има правило да не влизат навътре в джунглата значи не е безопасно.И щом са там са длъжни да спазват правилата .А правилата като не се спазват има наказания.Наистина се взеха за много велики от Гаруда.
Не искам да изогнят някой но трябва да има наказание

# 505
  • Mediterraneo
Не мисля, че ще изгонят Данка на следващия съвет... Никой дума не обели срещу нея, докато плюеше по Мерлина; никой не я прекъсна, докато се обаждаше навсякъде, независимо към кого е отправен въпросът. Всички мълчат, подсмихват се и си трайкат. Мисля, че има някакво влияние над тях тая долна простакеса, ама да видим...

# 506
И аз също мисля, че трябва да си получат заслуженото наказание..
Ами ако нещо беше станало?!
Да бе, не ми е ясно защо никой не казва и една дума на Йорданка........   Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired  аз искам да видя какво ще стана след като изгоонят Емо .. ако пък той има имунитет на следващия съвет ммммммммммм супер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще стане интересно  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 16:09 от Лuл

# 507
  • Mediterraneo
Не го виждам Емо като способен да вземе имунитет  Confused Симпатизирам му, но започва все по- флегматичен да ми идва...
А този Крум! Аз забравям, че изобщо е в играта! Ще го добутат до края така както си мълчи и се скатава, не влиза в дрязги и конфликти, пее и му дреме на шмайзера! Пък колко се учуди, че го смятат за най- слабохарактерен!

# 508
Цитат
Много голямо наказание за нещо не чак толкова сериозно

Спожред мен трябва да има наказание.Не съм съгласна  че  това което са направили не е чак толкова сериозно.Говорим за комбоджанската джунгла все пак ,не за разходка в градския парк
хората са поели отговорност.След случая с Нончо оставаше да има и някой пострадал от диво животно или изчезнал
За  да има правило да не влизат навътре в джунглата значи не е безопасно.И щом са там са длъжни да спазват правилата .А правилата като не се спазват има наказания.Наистина се взеха за много велики от Гаруда.
Не искам да изогнят някой но трябва да има наказание
Е нека има наказание. Могат да им вземат провизите или нещо подобно. По рекламата оставам с убеждението,че ще изгонят само един от тях което не е честно. Като са толкова съгрешили да ги изгонят и тримата и да се свърши. И без това този сезон на никъде не върви.

# 509
Скрит текст:
Гледахте ли клипа на Занев  Mr. Green
https://www.facebook.com/video.php?v=744563475615549
ива пранджева, Desislava Stefanova Sky Pole, Nadejda Oleg Prokopieva and 417 others like this.

Йорданка беше писала коментар от сорта " Сървайвърът ти е много по-лош от сървайвъра ни.."
и след това :  Silvina Zlatarova На Светльо Сървайвърът е най-добър!
6 October at 23:39 · Like · 6 · Reply
А Йорданка беше писала: Дали? Ще видим.
Ама сега си е изтрила коментарите  hahaha hahaha

Svetlin Zanev Не искам човек като теб да ми спами на стената,не виждаш ли,че сама си пишеш и сама си отговаряш?!?!??!Мога лесно да те спра,просто ще те блокирам!Искам да се забавлявам и да ми е хубаво,не да ти слушам злоботиите Йори!

Svetlin Zanev Няма да те блокирам само поради една причина и тя е,че пишейки хората виждат какво представляваш и извън играта хахахахахахаххаахха...то,ти няма и как да се скриеш хахахахахахха......аз нека съм комплексар,неможем всички да сме идеални

С втория коментар Занев ми хареса  Mr. Green Mr. Green

А и също - вижте:
Тука за Деси става въпрос:
Yordanka Nikolova Yori
18 hrs ·
ей това да си манекенка
хаххахх........голяма мисъл извади

Yordanka Nikolova Yori
7 hrs ·
лелееееее трупам черни точки в очите на манекенка-потрес хахах

Ей тая Йорданка има ли някой, който да харесва?!?!?!  Tired Tired Направо най-антипатичния ми участник, даже повече и от  Агонцева  Sick Sick Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт