Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 063
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Аз лично приключих с този сезон. Това не е сървайвър, въобще не знам каква е тази тъпотия която гледам.

# 526
Кой ще си отиде?

# 527
  • в морето до колене
Мдааа, любимият ми продуцент.  Twisted Evil
Този път наистина невиждана "висота" достигнаха.  #Cussing out

# 528
"правилата за всички са еднакви" , но за двама от тримата провинили се не са. newsm78
типично по български  Joy

# 529
Това е типично българска черта. За нас правилата не важат. Можем да си напускаме лагера и да правим каквото си искаме, нищо че сме разписали една камара договори и сме прочели сумати правила за безопасност. Изключително малоумна постъпка на Гаруда, която следва да бъде наказана. Докато не се научим, че правилата трябва да се спазват и важат навсякъде в живота няма да се оправим. Оправданието, че това е само игра е най-тъпото съществуващо оправдание на света. Когато си мошенник в играта, си мошенник и в живота.  

# 530
Играта си има правила.Карамазов е много прав-това е Камбоджа. Всички сме чели и слушали за тази страна .Това не е само една екзотична дестинация Там не е никак безопасн
.Щом има ограничения на лагера значи не е шега работа.Забраната да се преминават тези ограничения би трябвало да говори много

Кофти  е наказанието .Можеха да измислят друго.Но явно рисковете и опасноста са доста сериозни и затова е взето такова решение
Сега да видим кой ще си ходи

# 531
Ох, добре че Финдо не си отиде!

# 532
  • Пловдив
Бихте ли споделили кой ще изгонят и по какъв начин.
Не ми се гледаше днес  Whistling

# 533
Като има правила да ги изгонят и тримата, като са толкова честни, но не им стиска. Жалка работа.

# 534
Кофти. Пак добре, че е Силвия. Финдо и бърканичков са ми интересни.

# 535
За Финдо ми се промени мнението още преди време.. супер, че не си отиде, амааа аз исках Бърканичков  Rolling Eyes

# 536
  • Berlin
Някой не беше ли писал по-напред, че Силвия си е счупила крака по време на Сървайвър?  newsm78

И аз стисках палци да не излезе Финдо. Но пък не дадоха някакви кадри от връщането им, нали било записано.

# 537
Ех, този Финдо! Храната ще му изяде главата, по поговорката "Г*с глава затрива".
 И предния сезон напусна заради храна и сега беше на косъм.

# 538
Този съвет беше най-голямата глупост в световната история на предаването. Или ги наказваш и тримата еднакво, дали ще е с гонене или нещо друго, или наказваш цялото племе с отнемане на провизии, но не и тази свръх тъпотия. В случая наказаха само един човек. Аз по-абсурден съвет никога не съм гледала. Не могат ли да им вземат лиценза на тези неудачници, няма такъв резил Close. Ако те гонят от играта си ок, ама ако си се загубил и хайде довиждане.
Това е пълно опорочaване на формата, просто нямам и минимално желание да гледам повече тази пародия на великата игра сървайвър.

# 539
И аз исках Бърканичков да си ходи ама се  падна на Силвия
Не знам дали можеше по леко наказание при положение че с в толкова опасна държава
А и   Нага в момента гладуват в пъти повече защото не са печелили награда от доста време
Ако всички хукнат по джунглата да търсят при положение че са предупредени ,че има правила и ограничения

Цитат
Това е пълно опорочaване на формата, просто нямам и минимално желание да гледам повече тази пародия на великата игра сървайвър.

Ами не го гледай.И без това само негативни изказвания четем от тебе
Формата не си го измислила ти ,не си измислила и правилата.

Общи условия

Активация на акаунт