Имах да коментирам доста неща, ама ми изфирясаха.
Джинке, не ми е ясно майка ти как се справя с всичко това. Колко пък да е кротка тази Маринка...
В събота Круми ухапа своята най-добра приятелка от детинство. По бузата до кръв! Ужасно, ужасно. Добре, че се случи на познато дете, та поне не стана масов бой, но се почувствах страшно зле. Стана за секунди. И двете майки бяхме в мелето. Той отдавна се нахвърля на блондинки, досега обаче предимно братовчедките отнасяха някое и друго хубаво скубане. Аз стоя на 2 педи зад него и се хвърлям като лъвица, обаче не очаквах прегръдката да завърши с консумация. След случката той се обърна и се затича към едно момиченце на 5-6 години, което седеше на съседна пейка с майка си. Докато се метна натам, той сграбчи и нея за косата. Пък тя една дълга до коленете, едва му отворих пръстчетата. Момичето се разрева злочесто и майката го отведе. На мен вече щеше да ми призлее, ама дойде ММ и какво чул какво разбрал, заяви ми, че само драматизирам и 2 часа по-късно пита, ама какво й е на Мая на бузата... После баща ми установи, че аз съм виновна, задето съм го допуснала. Аз го съобщих, само за да си имат едно на ум като ходят по разходки с майка ми. Сега вече не знам да чакам ли този период да отмине от само себе си или да взимам някакви мерки и ако да - какви.

Нищо не знае и не иска да учи. Поне 185 пъти му пея на ден "Хей ръчички" и не вдява. Каквото и да го уча, не приема. Явно ще е по-прост от кака си. Тя на тая възраст знаеше толкова много неща !

Явно жената мисли ,че 1 ден= 1 памперс.А не е като да не е виждала внучета ,бебета и т.н.

но на мен ми беше смешно.
Слушала е,яла е,спала е и изобщо всичко както трябва.Аз успях да си почина,да си изчистя къщата,да си подредя зимните дрехи и да прибера летните,да си сготвя и да се помотам във форума.Направо ми се развързаха ръцете.
Охххх, срутих блока от смях

пернишкият ген явно викаш е виновен 
Вярно ,на хубаво мирише ,но аз с моята мигрена не издържам
Гушкането на Тони + пронизителните писъци ,явно не са за крехки дечица като него