Аз моите и двамата ги държа боси,по чорапки.Не е студено още ,а и зимата пак не смятам да слагам пантофи.Дали е грешно,да не му стане нещо
Много са лесни за направа и са топлички. Филц има във всеки магазин за художествени материали. Могат да се измислят големи красоти 

Мъничка е още, не издържа дълго, а и ти не си в състояние да я носиш дълго на ръце. Не си усложнявай живота!
Все той е непослушен ,все по него викат и му се карат.Ами той е дете все пак ,ако не могат да го изтраят един час
Как да е, слава богу, нищо и нямаше, ухили се пак и третия път вече беше горната реплика, понеже съм платила, няма да си ходя я, влязох с нея да обикалям и вече проблеми нямаше. Бутахме колички, люляхме се на конче и накрая се гмурна в басейна с топки, едвам я измъкнах оттам като стана време за тръгване. И там имаше проблеми, щото пързалката от горния замък за големите деца слизаше баш в същия басейн и ако не бях там с нея през цялото време, щяха и много по-лоши неща да станат. Като цяло обощението ми е, ако ще ходите по такива места, много внимавайте с персонала или се обаждайте предварително да питате кога НЯМА детски рожден ден, че да е празно. В крайна сметка на Ема и хареса накрая, едвам я накарах да си ходим, ама не това е въпросът
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива
Кажи как е и Ю.
Няма да позволя да нарочат едното дете за "лошо",,видяла съм с очите си как на брат ми още от градината бе сложен етикет на проблемно дете и така си откара до гимназията ,въпреки ,че изобщо не беше така.Най-лошото е ,че майка ми нищо не направи
Е ,аз няма да оставя нещата така.
Щипе и драска до кръв