Юлски бебета 2013 - тема 26

• 38 363
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Набързо само, за което се извинявам!

Бяхме на бебешката опера - не е нищо особено, просто една игрална зала за 1 час срещу 12 лв с музика и забавление:) Не бих отишла отново, но това си е мое мнение Simple Smile Театъра е много по-интересен и приятен. Еми се изкефи и се чувстваше като у дома си в операта. С нейната приятелка след представлението се оглеждаха и сравняваха рокли сигурно половин час пред огромното огледало в операта Simple Smile
Болките преминаха и днес започвам нов проект за шиене, стискайте палци да стане Simple Smile Побърках се с това шиене, но и това ме успокоява много и се наслаждавам истински. А и като си представя, че съвсем скоро няма да имам време да си вдигна главата....

# 181
Гадно утро момичета Sad
Реве ми се. Ками пак е болна с хъркащ и запушен нос. От 17.09 беше болна в серия и тъкмо във вторник вече беше добре, а Марти от неделя се разболя. И само се молех да се е заразил от нея и да я пропусне ама не. От снощи запушен нос и яка кашлица Sad почти не спахме. Не издържам вече. Какъв е този порочен кръг Sad
Не знам какво да и давам вече Sad
Мрънннн

# 182
Глупи вие вече прекалихте, откъде тези постоянни проблеми със здравето. Ужас.
Вики снощи цяла нощ се пробуждаше през 30мин с проревавания на сън, а вчера в един магазин реши, че трябва да гушка едно дете на нейната възраст и чак след 15мин майката каза, аааа стига толкова, че от такива гушкания вече 3 дена й тече носа  Shocked #Cussing out е добре де, не можа ли да си вземе детето, и да ми каже, че е болно. Почвам да подозирам дали пък не я зарази  #Cussing out чакам да се събуди да й меря температурата.
За капак аз съм с цистит, в началото на седмицата ме втрисаше, туширах настинката с ефералган и ударна доза вит. Ц, но ме изби на друго място, та днес ще ходя да си купувам нещо, че не се издържа. Не ми се ходи на лекар, че ще ми изпишат антибиотик, а имам проблеми с корема, и не искам да вземам освен ако не е крайно належащо  ooooh! Мразя го този сезон, и зимата я мразя, само с болести ги свързвам, искам да идва пролетта  мрън.

# 183
Хайде и аз при болните.Вчера излязохме за малко пред блока,където вимаги става течение,но викам няма страшно,нали сме облечени добре.Да,ама се разболяхме и двете.Тя А. си влачеше сополите и уж бяха
понамалели,снощи се засилиха и се появи.гадна кашлица.Мен започна да ме втриса,да треперя цялата,да текат едни сополи...Спала съм с два фитила тоалетна хартия в носа.Ако може да се каже,че изобщо съм спала.Ади се събуди в 2 и заспа в 6,в 8 станахме окончателно.

# 184
Очите не мога да си отворя.От кихане сълзят и ме сърбят.А най-тъпото е че не мога да пия нищо..Sad

# 185
  • София
Ооо, Глупи, какъв 17 септември, не можете да ни стигнете. Александър кашля от 15 август, едва тази седмица е по-добре. Адриан от първите дни на септември кашля, има сополи, вече понамаля кашлицата де, но нослето още потича по няколко пъти на ден. Аз също съм така от също толкова дълго време. Примирих се вече. Водила съм ги сигурно 20 пъти на лекар, всеки по 20, нищо им няма, не им слиза кашлицата в гърдите, но и не отминава. Успокоявам се, че много хора около мен се оказа, че цяло лято са влачили същото- кашлица и сополи, нищо не помага докато не си отминат изведнъж в един момент.

Мисти, вчера пък обратното при мен- в парка сме, той е голям и няма хора в него. Дойде една майка с детенце мъничко, предупредих, че бебето има сополи, а тя се възмути как можело да го водя при нейното?! При положение, че в парка наистина няма хора, пространство колкото ти душа иска, тя се завря при нас, че и се цупи. Но не се махна, а изискваше аз да се махна, не ми го каза, но упрекващият ѝ поглед говореше достатъчно. Много тъпо.

Подаръче, съчувствам ти! Цялата си втора бременност изкарах така- болна, заразена от детето, неможеща нищо кой знае какво да пия. Всъщност пиех парацетамол при температура, витамин С, Биозин мама също си купувах. Оцелях, за щастие и бебето беше ок, но беше доста трудна зима, доста трудна бременност. Но с дете, което ходи на ясла/градина е неизбежно това.

# 186
Подаръче можеш да пиеш хомеопатични, вземете осцилококцинум поне и двете го вземайте.

# 187
Подаръче, аз ще препоръчам и инхалация на котлона с клеева тинктура и сода. На мен пи помага много.
Мисти от училището дойде всичко. Като тръгна на 15 септември беше здрав и на 17 и двамата + едно съседче от неговият клас. За 2 часа стана страшно. Та от тогава единият оздравява другият започва и така нямаме глътка въздух. С Марти е по-лесно, сам си тегли сополите и се е научил да диша през устата, но с Ками е нещо страшно Sad цяла нощ ми виси на циците, а почти бяхме спряли кърменето. Тази нощ цяла нощ рецитирам една приказка от кпнижката дето им е чета за лека нощ. Заспиваше мигновенно. Ох не издържам вече.  На всичкото отгоре коша за пране е пълен, мивката преливаше, къщата за чистене. Почистих и пуснах миялната, но прането още ме чака. О, да  забравих да спомена, няма нищо за обяд.... но разбира се няма кой да ми помогне или смени. Свекървата си седи в апартамента, няма нужда да ми помага.....
И това ще мине.
Бързо да оздравяват всички болни

# 188
Здравейте момичета,
Ох, чета ви и ми става болно - заради болестите, недоспиването, тъпите ситуации около площадки, свекърви , нямането на кой да помогне  Sad
Ние също се гледаме сами , понякога ми е много трудно, друг път - по-малко трудно. Аз отбелязвам при себе си голяма грешка и спънка пристрастеността ми към интернет . По цял ден и при всяка възможност седя пред компютъра, а бих могла да си почивам, или да си домакинствам.После всичко нанагорно ми идва.
Да чукна на дърво засега сме добре ние ( всичките ). Дари ще ходи на плуване , чака с нетърпение.
Василена миналата седмица беше със запушено носле , купих Бейби Вак, но още не съм я ползвала.
На Дари преди две вечери се наложи да свалим едната обичка, понеже беше забрало мястото, кървеше и гной имаше. Много я болеше и адски много плака ( никога не съм я виждала така, тя буквално изпадна в истерия, захласна се, пищеше, сякаш я колим  Sad ). С триста разправии и увещания я убедихме,че е нужно да се махне . Опитах аз, но не можах - тя пищи в ръцете на мъжа ми, разтреперах се, уплаших се и го помолих той да махне обичката . Той пък после ми се навика как не съм могла аз и триста ми ги изприказва .... Sad Та пак сме в дупка, ама аз съм виновна задето си мълча . ... глупава жена ..
Подаръче, как е устичката на Ади ?
Кате, а ръчичката на Маги ?

Мисти, ще си позволя да дам съвет за цистита. И преди съм ви споменавала за компанията за лечебна козметика, в която съм дистрибутор. Имат удивителни продукти за женско здраве, които много жени ползват и успешно преодоляват проблеми от гинекологично естество. Ето малко информация . Ако има нужда от повече - отзиви, резултати и какво ли не - давам Simple Smile
Скрит текст:
Извинявам се за непоискания съвет , казвам го само за информация и защото знам резултати и отзиви от много жени . 
Скрит текст:
Ако решите да си поръчате нещо от продуктите - ще има отстъпка за вас, да знаете   Hug

Лек ден от мен и бързо оздравяване на болничките   bouquet

# 189
Спешен въпрос

Еми падна от стола с главата надолу. Не ме притеснява толкова самият удар, колкото това, че вратлето й се изкриви страшно много при падането. За момент си помислиш, че направо можеше да си счупи врата. Сега съм я сложила да спи точно след обяда. Какво да гледам - повръщането, сънливост и тн. А за врата как според вас да разбера дали не се е наранила сериозно някой от прешлените. В тоталният филм съм.
След като падна поплака малко, не много. След това си дояде и сега си легна. Червено на челото има с изгледи да стане цицина. Притеснява ме повече да не си е наранила вратлето. Подобни ситуации и какво стана след това при вас?

# 190
  • София
Жалина, наблюдавай точно за тези неща. Аз не бих я сложила да спи, но вече е късно. Аз бих я завела в Пирогов, да я снимат и да се види положението. Мен ме е страх, много  ме е страх и сигурно това е прекалено, но аз бих постъпила така. Стискам палци нищо да няма!

# 191
Ого е като боксьор в лицето. Дори и бузите му имат синки. Челото му е почти винаги двурого. Вече дори не се втелявам да слагам студено.
Жалинка следи я за някакви признаци, каквито и да е. Ако има проблем тя ще си покаже.

# 192
И Юлия е с разбита уста от днес. А от фотьойла вече всеки ден пада. Понеже става права на него и тръгва да върви.

# 193
Звъннах на лекарката, каза да я следя дали криви вратлето, дали се държи нормално. Надявам се да се разминем без никакви последствия  Praynig
Терп- не можех да не я сложа да спи, защото вече и без това бяхме пресрочили с половин час часа за лягане - тя е точна в 13.30 -14.00 е в леглото. Беше се вкиснала достатъчно.
Наистина не е никак високо, падна от нормалният стол. Само това вратле, но я гледах върти си главичката. Лекарката каза да я гледам и как ходи и движи ръчичките - абе въобще координацията как й е. Ако има нещо притеснително - Пирогов! Уф, миличката ми девойка!

Иначе за разбитите усти, ужулени носове и цицини по главата не се притеснявам изобщо. Това е положението всички ръбове са врагове, плочниците са вкусни Simple Smile Но този път просто врата пострада....

# 194
  • София
Жалинка, нямам за цел да те шашкам, просто това ми е болна тема. Моето голямо момче падна от един най-обикновен стол вкъщи, ама не висок, а стол за хранене, с главата надолу и изпада в безсъзнание. Още вкъщи си го свестихме, но го заведохме в болница. Тъй като привидно нищо му нямаше се прибрахме вкъщи и след няколко часа припадна. Отново изхвърчахме в болницата и направихме всички възможни изследвания, каквото се сетиш просто. Приеха ни двамата, цялата нощ идваха да го будят през час-час и половина, питаха го нещо за да се види адекватен ли е и пак заспиваше. Бях бременна тогава и защото сега и ти си го приех много вътрешно, представям си как си се уплашила. Следи я, много я следи! И ако имаш нужда от помощ казвай!

А цинини, драскотини, синини.... гледам изобщо да не ги забелязвам вече. Адриан се качва на люлеещото конче, стъпва върху седалката и така се люлее. Не е високо, но все пак... Колкото по-нестабилна повърхност намери за катерене, толкова по-щастлив е.

Общи условия

Активация на акаунт