Лидл ::49::

• 74 336
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • на Мелмак
Относно чаршафите - взех от предишно пускане тип трико - 140-160 за 164 матрак - точен си е , но стана на топчета , на ивици  Laughing
Аз също си купих, през юли, когато ги бяха пуснали - син и розов. На моите нищо им няма, но не се спи директно на тях, т.е. над тях има чаршаф. На дъщеря ми е пран веднъж, но на баткото предвид това, че от време на време се напикава е пран доста. Сега съм си заплюла да си взема и един за нашата спалня.

Абе , не ми се подхваща темата за качеството , ама взех от тук , защото миналата година взех от гръцки Лидл за децата и съм доволна , а от този не съм  Rolling Eyes
Но ще пробвам и другите  Grinning

# 556
  • Stuck in a moment
Колко струва, защото и на пазара има египетски насипен, много е хубав бързо се сварява и е вкусен  Peace

3.99 лв. за кг. струва египетския боб в Лидъл. При нас на пазара е по 6 лв. и все го пишат български, но много ме съмнява всичкият да е такъв.
Ще ходя за дънки тази вечер, някой видя ли им съотношението памук/еластан (полиестер има ли)? Меки ли са на пипане?

# 557

Ще ходя за дънки тази вечер, някой видя ли им съотношението памук/еластан (полиестер има ли)? Меки ли са на пипане?

Ако става въпрос за тези, които са от днес на цена 16,99лв. - 81% памук, 17% полиестер и 2% еластант  Hug

# 558
  • Бургас
Днес ходих за одеало с ръкави. Взех и много ми хареса. Загледах стреч дънките и си забърсах едни с идеята да ги върна, че съм капризна. Понеже малките номера бяха разграбени и си намерих последното 36, го взех. Еми лепна ми, направо ми пасна и като материя, и като модел, само му скъсих крачолите мъничко и вече се пере. И блузи взех. Хубава материя и кройка на добра цена. Пак последния пакет с малкия номер изрових. Ми то в Лидл дрешките били много приятни.

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 22:22 от Pagocт

# 559
  • София
Ето ги тук.

Абе аз довечера мога да напиша кои са ни повтарящите стикита. Доста са. Можем да си разменяме. На нас ни липсват две само, но и техните имена не ги знам. Знам само, че били и двете някакви извънземни, лилави. Другото всичкото го имаме вече. Къде от магазина, къде детето си го разменило с приятелчета.

И аз съм навита за размяна, щото надали ще успея да напазарувам достатъчно пъти по 15 лева, че да ги съберем всичките.

Има тема за размяна  Wink  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801319.msg29198227#msg29198227

# 560
  • Sofia
сега ви открих
хлебопекарната до кога е в промоция и на колко време пускат

# 561
Горе-долу веднъж годишно, още има бройки по магазините, до изчерпване на количествата е.

# 562
  • Пловдив
И аз съм разочарована от всичко днес... Rolling Eyes С празни ръце си тръгнах...
За близалките със стикита - днес случайно ги мернах накасата на бензиностанцията (Еко) и взех на сина ми - 1.89лв - падна му се жирафче - едно към едно с това от Лидъл  Peace

# 563
Веднъж годишно. При нас имаше останали бройки.

# 564
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Взех да опитам кнедлите - отврат  Sick уж това трябва да е от картофи, а то като повря стана нещо ужасно, изхвърлих ги Sad Снощи взехме някакви "салами" - много много вкусни, но не помня марка/цена.

# 565
Кое бяло сирене от промоцията от 10 .10 ще ми препоръчате?

Аз се точа на това. Вкусно е и с удобна разфасовка. Няма време да се вмирише и да се олигави.

http://www.lidl.bg/bg/Cheeze.htm?action=showDetail&id=12721

# 566
Ходих да върна дънките и взех кордон бльо, като за бърза вечеря обаче то се оказа много гадно, чак имаше вкус на гренясало, никога няма да купя повече от него! Видях и одеалата с ръкави, много мекички и приятни ми се видяха. Преди време питах за отзиви за тоалетно мляко, никой не каза нищо за него, обаче днес си взех едно, след като го пробвам ще дам отзив Wink

# 567
  • Русе
Преди време питах за отзиви за тоалетно мляко, никой не каза нищо за него, обаче днес си взех едно, след като го пробвам ще дам отзив Wink
Не съм ти срещала въпроса /явно е бил в двете теми, които пропуснах/, но аз не съм особено очарована от него, лютеше ми на очите. Купувала съм и от старата опаковка преди време, а миналата зима и от новата - тц, люти. А в комбинация и със стържещите микрофибърни тампони на Iseree, просто беше върха. Sad

# 568
Някой пробвал ли е кафето за джезве от сегашната промоция /хърватското/? Дали е хубаво? И къде точно е поставено ,че не го видях като ходих във вторник.

# 569
  • от Луната
Сирене купувам предимно http://www.lidl.bg/bg/Cheeze.htm?action=showDetail&id=12726, но и това в синята кутия също не е хич лошо. Аз харесвам по-соленко сирене и това ми допада, още повече, че си е в саламура и нито съхне, нито жълтее ако престои малко повечко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт