Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря  Hug
deedeetu Супер е тиквата,браво на теб   bouquet
Момичета,тук не е спряло да вали от снощи  ooooh! Нито мога да изляза на разходка,нито нищо  Sad Днес само обиколих с колата малко,че иначе съвсем ще подивея в къщи  Mr. Green На преглед съм в Четвъртък и нямам търпение да разбера колко е порастнал бебока  Hug
Хубав ден от мен  Hug

# 571
Здравейте коремчета! Аз на 28-ми влязох в 7-я месец! Бях на консултация на 20.10.14 .Беба тежи вече 700 гр. дикторката каза , че всичко е наред! Взеха ми кръв и урина!И на мен много ми се схваща прасеца на десния крак. Ужасно е и мног ме боли! Вечер вече не мога да спя! Много ми е голям корема и кактоо и да се обърна, притискам беба и тя започва зверски да буйства! Незнам как ще изкарам така до края , като нямам спокоен сън!

Момичета , да ви попитам : С какво мислите да отоплявате стаята в която ще спят бебетата? Ние в момента се отопляваме с климатика , който е в хола и с него отопляваме и спалнята , но мисля , че за беба ще трябва да е по-топло и незнам дали да си вземем радиатор или конвекторна печка!

Моля споделете мнение!

Лек ден на всички!

# 572
Забравих да ви попитам , какво мислите по въпроса:
  Кое е по-добре : пералня със сушилня или само сушилня?

# 573
Момичета , да ви попитам : С какво мислите да отоплявате стаята в която ще спят бебетата? Ние в момента се отопляваме с климатика , който е в хола и с него отопляваме и спалнята , но мисля , че за беба ще трябва да е по-топло и незнам дали да си вземем радиатор или конвекторна печка!

Моля споделете мнение!

Лек ден на всички!
И мен този въпрос ме вълнува,ние засега сме с камина,но ще я сменяме с климатик,защото температурата трябва да е постоянна и да не е много топло...За конвекторите четох доста противоречиви мнения и повечето са,че не топлят особено,много зависи от модел и марка,всеки от различно е доволен.Ако имаш познати с конвекторна печка,най-добре разпитай тях.
Иначе аз съм за сушилня,но ако ти трябва и пералня все пак,комбинирания вариант също става.

# 574
Ние също сме с климатик  Peace Макар че малко ме притеснява изсушаването на възуха, но и без това имаме малко влага .. И аз съм на преглед в петък и също искам да видя малкия ми господин колко е пораснал  Praynig Hug

# 575
Ние в спалнята сме с климатик и съм доволна. Във всекидневната сме с камина.
За сушилнята-според мен е по-добре отделно  Hug Дано съм била полезна  Hug

# 576
това с коремчетата ми харесва , само че няма много интерес от ваша страна,
ето го и моя в 29 г.с. и +15 кг

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 17:11 от Десислава Д

# 577
Ейй, Деси , къде са тези 15 кила отгоре .. много фина си била преди  Flutter

# 578
Ейй,какви сладки коремчета виждам.Моя не е за снимка,почти го няма,все едно просто съм дебела  Grinning Немога да кажа,че ми пречи.Даже през нощта редовно се будя по корем и ме хваща параноята,че съм го задушила бебчо.
Ние се отопляваме с камина с водна риза и радиатори във всяка стая.Така гледах каката ,така и малчо.Най-много докато го къпем да включим някоя духалка.

# 579
Ейй, Деси , къде са тези 15 кила отгоре .. много фина си била преди  Flutter

Бях но сега съм стабилна от към дупето .. по притеснително е след 10 сед на какво ще приличам с тези по кило на седмица ....

# 580
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile
И аз смятах да ви питам с какво ще се отоплявате. Ние сме с климатици, но се чудех дали да не купим поне един конвектор. Все още нищо не сме решили, но пък и имаме още малко време да обмислим. Simple Smile
Сладки коремчета имате! Simple Smile
Обиколихме много магазини тези дни и не мога да намеря космонавтче, което да ми хареса и цената да е приемлива. На по-прилични цени са само разни китайски. Идеи?

# 581
И мен този въпрос ме вълнува,ние засега сме с камина,но ще я сменяме с климатик,защото температурата трябва да е постоянна и да не е много топло...За конвекторите четох доста противоречиви мнения и повечето са,че не топлят особено,много зависи от модел и марка,всеки от различно е доволен.Ако имаш познати с конвекторна печка,най-добре разпитай тях.
Иначе аз съм за сушилня,но ако ти трябва и пералня все пак,комбинирания вариант също става.

Аз за сушилнята много разпитвах , познати и колеги ...  Всеки казва сушилня отделно . Crossing Arms Whistling
 Мои познати си взеха в едно и след три месеца си взеха само сушилня . Жената каза че пералнята и пере 8 кг. а сушилнята суши 5кг . и не и било удобно ... Това е тяхно мнение , но и колежка каза същото без да споделям аз какво знам ... Thinking
  Така че лично мое мнение , аз ще си взема сушилня отделно ... Flutter
  Както е и казала kremenu6a

Десислава Д
- Изглеждаш много , ама много добре ...  Simple Smile Party

adoration_-  аз разглеждах за космонавтче във Вис Виталис имаше най различни дебелина , платове или шушляк и цена ...
 Във магазин Карфуримаше много хубави на Дисни както и в  магазини Штъркел ...

Ние също сме с климатик в хола и отопляме и спалнята и коридора , но май няма да е достатъчно  newsm78   дори не съм се замисляла за това  newsm78 ...

# 582
  • Пловдив
И аз бих ви препоръчала да си вземете отделно сушилня. Ние имаме комбиниран уред. Доволна съм, но го взехме, защото не разполагаме с достатъчно място за отделни. През лятото не съм ползвала функцията сушене, но за зимата е незаменимо. Нашата Аристонка пере 10 килограма и суши 7. За да не се налага да суша на порции, просто слагам по-малко дрехи. Но пък докато суши, няма как да пусна други дрехи да се перат. А при нас се пере много, ама наистина много. Представям си какво ще е с бебето. Laughing При отделните уреди го няма горепосочения проблем. Спокойно можете докато сушите първата пералня да си пуснете втора. Simple Smile

BoDill, във "Вис Виталис" почти всичко беше китайско. Петдесет и няколко лева за китайска дрешка няма да дам в никакъв случай. То ако са толкова, по-добре да дам още 10-15 лева и да взема Mayoral. Тези на Дисни пак са "Made in China". Ще се опитам да си изнамеря нещо свястно от интернет, но ако не успея ще поизчакам някое намаление в "Барбарони" или друг магазин. Simple Smile

# 583
Аз миналия ден гледах,че в Джъмбо са напускали много неща за новородено(може и преди да ги е имало,но не съм ги заглеждала  Embarassed) и бяха доста евтини.Не разгледах дали са китайски или не,но по цената предполагам,че са(поне не бяха по 50 лв и нагоре).

# 584
  • Разпиляна във въображението
Много сладки коремчета и тук и там. Моят - надали ще го снимам Laughing

Получих си космонавта от Алито и е много сладък.

Отопляваме се на газ - доволни /само и ако цената спадне ще е още по-добре/.

Сушилня - и аз искам, но предвид това, че сигурно ни предстои местене, на новото място няма достатъчно място Grinning и за нея.

Общи условия

Активация на акаунт