"Друговремец" на Диана Габалдон

• 87 667
  • 229
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря и аз, в очакване съм на 4 част

# 91
  • Варна
Четвърта е много ежедневна и монотонна,  но на фона трета е приятна. Разбрах,  че са подписали за 6 сезона,  както знаем всяко шоу пада при незадоволителен рейтинг. Та мисълта ми беше,  че от 4 та книга не могат да изсмучат 16 епизода. Ще гледам скоро да я преразкажа. Извинявам се ако звуча объркано докато пиша,  но бързам.

# 92
  • Варна
Извинявам се ако звуча объркано докато пиша,  но бързам.

Прекрасна си, да знаеш  Hug, на който не му харесва - да ги прочете  Laughing

# 93
Гледах анонс за Друговремец по  AXN White.
Много е хубав Джейми.. Simple Smile

# 94
  • Варна
Гледах анонс за Друговремец по  AXN White.
Много е хубав Джейми.. Simple Smile

Даааа Simple Smile, голям сладур
в замунда има първите 8 серии

# 95
Гледах ги.
 Grinning

# 96
Здравейте, тема!  Hug  Приятно проследих разговора ви и

Красе,   bouquet    за резюметата!  Супер си!  Как обичам да се спойлирам, изчетох те.  "Хиляда и една нощ", "Дързост и красота", "Най-дългият лукум"  Joy    и все в този дух. За да разкажа аз действието, би трябвало да  си водя записки.

В първия момент се почудих защо Сам е в скрит пост и малко остана да го публикувам в радващ окото размер, но си спомних, че тук е литературен клуб.

Скрит текст:
Значи всички влюбени в Джейми, а? Ще чета, поне няма феи и фейчовци  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 19:00 от lili0909

# 97
  • София
Красе, мнооого благодаря, бях позабравила, какво стана във втора книга!

Първата книга, много ми хареса! Докарах ги до 4та, миналата година, но втора ми беше толкова безинтересна, че я минах по диагонал. Трета ставаше, поне първата половина, интересно беше как Клер се връща при Джейми, втората половина обаче пак  стана отврат и в началото на четвърта ме изгубиха....

Още ми е чудно, как при толкова силна първа книга, могат така да я окепазят поредицата  Mr. Green

Сериала обаче, предполагам ще е друго, те книгите след първа са си типична сапунка, предполагам ще става за гледане  newsm78

# 98
  • Варна
Има нещо в тия книги, не са типичен розов любовен роман. Но пък чак толкова ревностни фенове да имат, странно ми е.
4 и 5 книга са по-реалистични, 3 та ако някой е чел и разбрал да обясни, моля,
Скрит текст:
Какво точно искаше да направи Гелис с Брияна и защо Джейми и Клеър се бяха уплашили за щерката. Освен да спасят Иън, се бяха разбрарили ако Гелис премине, Клеър да я последва и да спаси Брияна.
Май ще трябва да питам фенските групи

# 99
  • София
Има нещо в тия книги, не са типичен розов любовен роман. Но пък чак толкова ревностни фенове да имат, странно ми е.
4 и 5 книга са по-реалистични, 3 та ако някой е чел и разбрал да обясни, моля,
Скрит текст:
Какво точно искаше да направи Гелис с Брияна и защо Джейми и Клеър се бяха уплашили за щерката. Освен да спасят Иън, се бяха разбрарили ако Гелис премине, Клеър да я последва и да спаси Брияна.
Май ще трябва да питам фенските групи

Честно да се призная, не помня, но ще отворя довечера книгата да погледна, че съм я чела преди година.

Освен първа, всички останали са ми голяма боза....

# 100
  • Варна
То накрая вече едвам дочетох тая книга, на инат и през пръсти. Така и не схванах заплахата и спешността, освен по спасяването на Иън  ooooh!

# 101
  • София
То накрая вече едвам дочетох тая книга, на инат и през пръсти. Така и не схванах заплахата и спешността, освен по спасяването на Иън  ooooh!

Втората половина беше мнооооого тегава и аз не помня почти нищо от нея... да вземат да я филмират, че да не се мъчим  Joy Joy Joy

# 102
  • Варна
Еле като се завлякоха при
Скрит текст:
Гелис и после акцията по спасяването. Ония вуду ритуали, резани крокодилски глави, нищо не разбрах  Mr. Green

# 103
  • София
Еле като се завлякоха при
Скрит текст:
Гелис и после акцията по спасяването. Ония вуду ритуали, резани крокодилски глави, нищо не разбрах  Mr. Green

Аз четох книгите на руски, рускиня съм и прекрасно ги разбрах, но явно сами били тооооолкова скучни, нищо не помня в подробности  Mr. Green

# 104
  • Варна
Аз четох книгите на руски, рускиня съм и прекрасно ги разбрах, но явно сами били тооооолкова скучни, нищо не помня в подробности  Mr. Green
Ако можеш да пуснеш линк за книгите на руски  Praynig Аз ги чета на английски, може да ползвам чат пат за сравнение ако не схвана някое растение  Joy

Общи условия

Активация на акаунт