Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Имам едно питане : винаги ли слагате цветоулавящи кърпички в прането  newsm78

Не, само когато имам съмнения за някоя дреха, ако е с червен цвят или имам снежно бяла дреха в цветното пране.
Иначе препаратите за цветно пране имат цветоотблъскващи агенти и предотвратяват оцветяването.

# 16
pavlo_deni   и РРР   Благодаря    bouquet

# 17
Нямам какво да кажа, но за да следя темата пак да похваля Рекс бебе.
Очаквам с нетърпение да ми свърши едно лилаво сладникаво силно Коколино, за да пробвам синия Максима, нали е много хвален  Peace

# 18
  • София
Вземи си малка опаковка за проба на синия Максима, защото също е доста силен и тежък. С Коколиното може да се диша, но с Максимата... направо се задушавам.

# 19
  • София
с Максимата... направо се задушавам.
Аз пък взех че свикнах и дори започна да ми харесва този старовремски аромат  Crazy

# 20
напоследък ползвам омекотител "Дуел" - сръбски е и го купувам от Димитровград. Доволна съм от него.
Използвам и прах със същата марка, но само за чаршафи, анцузи и по непретенциозно пране.

# 21
  • в огледалото на живота
Благодаря за темата  Hug

# 22
  • оттам, откъдето започва България
И аз ползвам Брайт и съм доволна  Peace
Моите също са Брайт с код 505 и слагам по половин кърпичка. Досега нямам проблем.

# 23
Взех едно малко пакетче Максима, розов да го пробвам. Много го хвалите понеже. Приятно съм изненадана, прането ми ухае чудно, да видим утре като изсъхне как ще да е.

# 24
Препоръчахте ми, моля, препарат за вълна и деликатно пране, различен от Perwoll.
Имам усещането, че тоя Perwoll не пере добре.
Трябва ми нещо, което да може да се открие лесно и да не е много скъпо.

# 25
  • На брега на реката
И аз благодаря за  темата   bouquet.

# 26
Препоръчахте ми, моля, препарат за вълна и деликатно пране, различен от Perwoll.
Аз си взех Пурлан 1,5 литра за 4,80лв. но все още нямам впечатления.
Видях че има и на Медикс такъв препарат за вълна 1 литър около 6 лева.

# 27
  • Русе
Аз си взех Пурлан 1,5 литра за 4,80лв. но все още нямам впечатления.
От години ползвам Пурлан и съм много доволна. Имам бял вълнен елек, с който ходя из къщи. Изпира се без грешка. Преди 2 седмици и аз си го взех от Метро, на долу-горе същата цена. Защо си мисля, че преди година-две струваше 6 лв. newsm78
Тази зима бях сменила Пурлана с турския АВС - и той не е лош, но от към аромат Пурлан ми допада повече Mr. Green
Преди време съм ползвала и немския Domal, но с него дрехите буквално скърцаха.

# 28
Здравейте, моля препоръчайте ми прах за бяло пране, все сменям и не мога да попадна на някой от който да съм доволна. Преди съм ползвала течен и прахообразен Ариел, след него започнах на савекс и рекс, последно си взех My Forest, но не съм очарована от него. Няма никакъв аромат и освен това забелязах остатъчни бял прах от дрехите като ги събирах и прибирах от простира. Затова се чуда кой да си взема. За цветно пране използвам Tide, мислех си като свърши да пробвам Persil лавандула. Четох за него, че го похвалихте и искам да го пробвам. Или ако от някой друг сте очаровани моля споделете.
Много хубава тема и интерес ще следя всеки пост.

# 29
  • София
Аз лично използвам гел на Perwoll за пране (бяло и цветно) и Cocolino за омекотител. От доста време използвам тези препарати в комплект слагам по 50 мл от гела и по 25 мл от омекотителя в барабана на пералнята без значение дали ми е заредена на максимум или не, стигат си и двете и се изпира много добре и ухае хубаво - едно свежичко такова. Не е от евтините и последно време рядко са на промоция големите разфасовки, ама си ми харесва и като си слагам по малко си ми стига Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт