Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 076
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Sredets/Burgas
Разглеждах няколко немски онлайн магазина,
и когато праховете не са на супер невероятна промоция,
цената в Борн беше точно +7 лв.
Това го слагам транспорт и т.н.
Тъй, че аз в крайна сметка реших да си пазарувам от там...
В алтернативните магазинчета се намират немски препарати,
но много често са поне 2+ години назад опаковките...
Не съм се похвалила,
ама много неща си накупих директно през онлайн магазина на БГмамите...
Вайсер Рийзе течен гел за цветно - немски е...
Персил Лавандула гел също за цветно - австрийски....
Два Корала - за черно и вълна...
Спрея Прил също си е немски...
Жълтия Софтлан, че него иначе никъде не го намирам...
И още някои неща, но не са перилни препарати...
Отчитам като грешка само голямата туба Лавандула,
защото ми е твърде мъжки аромата...
Не е моят и не ми харесва, но взех него,
защото за другия color знам, сте писали, че мирише гадно...
Най-вероятно ще си взема прахообразния Вайсер Рийзе - също си е немски...
От течните, и двата вече ги изпробвах, не съм особено впечатлена...
И аз съм на мнение, че все едно само с вода пера...
Със сигурост се изплакват по-лесно обаче, за разлика от течните Ариели и Даш...
Всъщност тези на Хенкел са и доста по-воднисти като консистенция...

# 316
  • Русе
Да вметна само, че цветоулавящите кърпички в ПЕНИ, които в момента са намалени са с баркод 380. Поне в Ловеч са такива. Който е решил да си купува от там, да гледа. Сигурна съм, че предната седмица бяха с код 505. На тези днес и опаковката им беше по-различна, картона е гланциран, а другите бяха с по-матов. Освен това баркода е отстрани на тясната част на опаковката, а предната седмица тези, които гледах си мисля, че баркода им беше отзад.

# 317
Преди време ползвах течен диксан от Гърция  Mr. Green Разкошно нещо.  Heart Eyes  newsm10

# 318
  • София
Теорията я минахме още в началните пет-десет теми. Laughing Доста беше изписано и обяснено и то по няколко пъти и започна да ми става досадно да повтарям, пък и напоследък няма много такива въпроси. Събрахме и най-задаваните въпроси в първия постинг.
Винаги съм мислела, че не са много хората, на които им е интересно, но явно съм грешала.

Според мен напоследък все повече хора почват да се замислят какво ядат и пият, каква козметика и битова химия ползват, и започват да се интересуват, да рециклират, да не са просто консуматори.....
Вярно е, че в Бг сме мнооого назад от "белите" страни в това отношение, но си мисля, че тепърва при нас ще се проявява по-голям интерес към тази тематика!
Така че момичета, благодаря Ви , че сте толкова полезни и че не спирате да дискутирате и информирате   bouquet

Скрит текст:
Това ме подсети, че имаше преди време една страхотна тема за рециклиране и нов живот за стари неща, която очевидно е някъде по архивите, а беше страхотно интересна и полезна

# 319
  • София, Младост
Преди време пуснаха вариант на Ариел за цветно, но явно не се хареса на потребителите и сега гледам, че са го спрели.

Аз септември си купих от Гърция Ариел за цветно на прах. Не мисля, че са го спрели, но не на всякъде го има.
Забелязала съм, че имат универсални и за бяло, за цветно наистина почти няма избор.

# 320
  • София
Аз пък не съм прала със Сано. Simple Smile Но след толкова писане за него ми стана любопитно и ми се ще да го пробвам. Wink Само да попитам дали и праховете миришат така силно като омекотителите. По-специално вариантите за цветно ме интересуват.
А също да попитам омекотиля на DM, Denkmit ultra sensitive, дали омекотява? Искам да го ползвам с ОМО -то и понеже то ми харесва как мирише, не ми е нужно и омекотителя да има миризма. Но искам да омекотява, защото кърпите и хавлиите стават на шкурка.

# 321
Аз пък не съм прала със Сано. Simple Smile Но след толкова писане за него ми стана любопитно и ми се ще да го пробвам. Wink Само да попитам дали и праховете миришат така силно като омекотителите. По-специално вариантите за цветно ме интересуват.
Доста силно, но върху дрехите нищо не остава.

А също да попитам омекотиля на DM, Denkmit ultra sensitive, дали омекотява? Искам да го ползвам с ОМО -то и понеже то ми харесва как мирише, не ми е нужно и омекотителя да има миризма. Но искам да омекотява, защото кърпите и хавлиите стават на шкурка.
По мое мнение - да, омекотява твърде добре.

# 322
Преди време ползвах течен диксан от Гърция  Mr. Green Разкошно нещо.  Heart Eyes  newsm10

woman_killer , благодар за споделеното.. Peace

За първи път ще пера с Диксан, та още му се чудя - ти какво переше с него? От цветното какво ? Избелваше ли ти цветовете?

# 323
  • На земята, която е всъщност звезда.
... Искам да го ползвам с ОМО -то и понеже то ми харесва как мирише, не ми е нужно и омекотителя да има миризма. Но искам да омекотява, защото кърпите и хавлиите стават на шкурка.

Според мен няма омекотител, който да надделее над "Омовската" миризма.  И за мен не е проблем, защото я харесвам.  Grinning

# 324
... Искам да го ползвам с ОМО -то и понеже то ми харесва как мирише, не ми е нужно и омекотителя да има миризма. Но искам да омекотява, защото кърпите и хавлиите стават на шкурка.

Според мен няма омекотител, който да надделее над "Омовската" миризма.  И за мен не е проблем, защото я харесвам.  Grinning

+ 1

Щом и омекотител Сано, и то концентрат, не можа да надвие Омото Rolling Eyes

# 325
Избелваше ли ти цветовете?
Течните не съдържат избелители и не могат да избелят цветовете, но съдържат оптични изсветлители, които може да променят определени цветове, като това е временно и при следващо изпиране с препарат без оптични изсветлители се оправя.

# 326
Ясно...разбрах... Peace

# 327
  • София
Благодаря ви! Hug
Аз гледам да не ползвам омекотител, но когато пера хавлии се налага.
А ОМО - то мирише уникално. Mr. Green

# 328
  • Варна
 Аз искам специално да благодаря на Guess за информацията за таблетките за омекотяване на водата. Откакто ги ползвам прането ми загуби оня сивкав оттенък. Вчера се загледах в едни стари тениски,които трябва да са бели,но с течение на времето знаете какво се случва. Е не са чак искрящо бели като нови,но определено изглеждат различно.

# 329
По мое мнение - да, омекотява твърде добре.

При мен пък не омекотява, точно като шкурка ми стоят кърпите. Дали не е заради допълнителното плакнене, което ползвам?

Общи условия

Активация на акаунт