КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 155
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
Привет на всички!  bouquet
След великото ни преместване в новата къщичка, вече съм наредила ателието, успях да опазя и малкото сътворени неща за базара. И сега е време да се захващам и да наваксам тази седмица, да направя още късметчета. Но имам нужда от малко идейки от вас. Правя късметчета от типа на тези по кафетата, само ги завързвам с коледни панделки (малко по-късно ще покажа), та сега трябва да им измисля кутийка или нещо друго, в което да ги сложа Praynig по примерно 10 броя. Приемам всякакви предложения, а също така и ако мислите че тази бройка не е подходяща.

# 256
  • Плевен
Привет!  Добавям и тези два коледни венеца, ще се опитам до понеделник да направя още нещо , до вторник се надявам  куриерите да пътуват  за София.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 15:23 от Mitonela

# 257
  • пловдив
Обръщам се с молба към всички автори помагащи ни за базарите!

МОЛЯ, когато ни изпращате колетчета вътре да драснете и някакви ориентировачни цени. Така вие няма да се чувствате недооценени ако попаднете на ниска цена по базарите, ние ще бъдем облекчени, когато някой колега със сходно творчество ни се кара, защо продаваме по ниско и подбиваме цените му в магазина / просто заявяваме - преценка на автора Wink и го пращаме да си ходи Simple Smile)))/  ... може да не ви се вярва, но хора разни .... само че за да му заявим това ни трябва вашето мнение за цената, а единствения вариант да го знаем е като ни я кажете.... Миналата година доста автори проявиха разбиране и ни беше лесно да не се червим, когато ни обвиняваха за недооценяване на ръчния труд, моля помогнете ни и тази година... Мога да вдигна по собствена преценка цена, която вие сте занижили, но не бих желала заради незнание от моя страна да я занижавам ... плиииииссссс  Praynig

# 258
Привет!  Добавям и тези два коледни венеца, ще се опитам до понеделник да направя още нещо , до вторник се надявам  куриерите да пътуват  за София.

Скрит текст:

Hug

ехаааа, хайде да покажа и аз моите, поне които снимах, иначе направих 7 до тук

# 259
Момичета, моля за точен пощенски адрес в София, за изпращане през БГ пощи.

Имаше напред, но не ги намирам  Embarassed

Давам моят

гр. Нови Искър, ПК 1280, ул. Искърско дефиле 216Б - Кристина Христова Николова Hug

# 260
Привет на всички!  bouquet
След великото ни преместване в новата къщичка, вече съм наредила ателието, успях да опазя и малкото сътворени неща за базара. И сега е време да се захващам и да наваксам тази седмица, да направя още късметчета. Но имам нужда от малко идейки от вас. Правя късметчета от типа на тези по кафетата, само ги завързвам с коледни панделки (малко по-късно ще покажа), та сега трябва да им измисля кутийка или нещо друго, в което да ги сложа Praynig по примерно 10 броя. Приемам всякакви предложения, а също така и ако мислите че тази бройка не е подходяща.

А не може ли само да ги навържеш с една обща панделка и ще стане идеално Rolling Eyes

# 261
Moon Walk, благодаря за идеята, Hug сега ще опитам дали панделката ще ги държи.  Wink

# 262
Или целуфаново пликче  и  панделка.

# 263
  • София
От мен за София още:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
  bouquet

# 264
  • София
Това е албумчето с нещата за София от мен
http://miroslava74.snimka.bg/hobby/koleda-2014.841195.34301122
Може ли да ги донеса на 6.12.20114г. на Коломан , и в колка часа?

# 265
  • София
Страхотни неща, страхотни  Heart Eyes
Събирането за София е на 7-ми от 11 часа на Коломан. Но ако искаш да ги донесеш на 6-ти - няма проблем естествено. Там има постоянно човек. Ех, момичета, вече нямам търпение да разгледам красотите, които правите!

# 266
  • София
Ок. На 7 след 11ч.

# 267
Сигурно е писано по-назад, но ми е доста натоварено тези дни и нямам време да търся назад в темата. Моля, за адреса, на който се изпраща за София. Ще пусна по Еконт за моя сметка.

# 268
Сигурно е писано по-назад, но ми е доста натоварено тези дни и нямам време да търся назад в темата. Моля, за адреса, на който се изпраща за София. Ще пусна по Еконт за моя сметка.
София, ул. Коломан 6 - за Цвети Павлова Hug

# 269
София, ул. Коломан 6 - за Цвети Павлова Hug

Благодаря!   bouquet А всъщност предполагам куриерите ще ми искат телефон, може ли на лични да ми изпратите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт