КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 126
  • 374
  •   1
Отговори
# 45
  • пловдив
Искам да попитам, на миналогодишния базар в Пловдив тези фигурки свършиха ли някаква работа, за да знам дали да набавя отново?
Скрит текст:

Да, Мора,  харесаха ги, само кажи да няма по тях брокат...

идея си нямам колко е сложно рязането на такива фигурки, но да попитам..... много ми харесва такова конче-
Скрит текст:
бих могла да направя декупаж върху него..... та като набавяш питай дали не може и други форми  Embarassed

Деси, такива досега не сме продавали и не мога да ти дам категоричен отговор, но ...винаги има първи път....но да кажат и останалите градове, може да са продавали такива ....

# 46
Фигурките може да са всякакви форми, но трябват схеми, по които да се изрежат. Ще видя какво може да се избере.  Това конче и на мен ми харесва.
Без брокат -ок, но да бъдат ли оцветени? Боядисвах ги с безвредни бои за детски играчки.
Всъщност, като набавя фигурки ще ги покажа тук и ако някой иска да ги декупира (така ли се казва Simple Smile) ще му предоставя някакви бройки.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 11:22 от Мора

# 47
Имам още един въпрос (за първи път се включвам в тази инициатива). Позволено ли е да се предлагат домашни коледни сладки - курабии, меденки, линцери...

Много ми допада идеята ти, ако е позволено може и аз да направя и си мисля да бъдат в буркан с коледна декорация или нещо такова.  Laughing
G&B, надявам се не е проблем, че така нахално се намесих в хубавата ти идея?
Дами, не е позволено, но ще ви издам една тайна, защото всичко е още в зародиш - в София ще се опитаме да направим такъв базар - с ръчно изготвени торти, курабийки и тн, ще пишем и тук, но за него ще са изключително подходящи  bouquet

# 48
Ако това бъде организирано и в Бургас ще бъде огромно удоволствие за мен да се включа.

# 49
Аз все още мисля какво да правя тази година.
А относно сладките и аз ще се включа, ако има в Бургас. Но и за София бих направила  Laughing

# 50
  • Бургас
Привет и от Бургас
Момичета невероятни сте  Hug. И вече заредени с  идеи  newsm10
В Бургас ще има коледен базар, но още "мъдруваме" колко дни и кои точно. Проблема е да се намерят хода за "смените " на базара. И по този повод monicaaaG&B, момичета много се радвам че искате  да се включите. Съвсем скоро ще започнат съботно-неделните "сбирки" в работилничката на ДБМ Бургас., така че ако решите можете и там да дойдете. Ще ни е приятно да се запознаем   bowuu

# 51
Привет и от Бургас
Момичета невероятни сте  Hug. И вече заредени с  идеи  newsm10
В Бургас ще има коледен базар, но още "мъдруваме" колко дни и кои точно. Проблема е да се намерят хода за "смените " на базара. И по този повод monicaaaG&B, момичета много се радвам че искате  да се включите. Съвсем скоро ще започнат съботно-неделните "сбирки" в работилничката на ДБМ Бургас., така че ако решите можете и там да дойдете. Ще ни е приятно да се запознаем   bowuu

tini7, благодаря за поканата.   bouquet  Записвам се да следя темата за повече инфо и стискам палци гаденето ми да минава вече и да мога да присъствам. Много ще се радвам да се включа.

# 52
И аз се записвам, за да не ви изгубя. Милата ми майчица, няколко години се включваше в базара. Тази година си отиде от нас и реших в нейна памет да се включа. Това, което мога да предложа са плетени коледни чорапчета за елха.

# 53
  • пловдив
vald   Sad  да почива в мир милата ти майчица....
Чорапчетата са прекрасни! Благодаря ти мила, за желанието да подкрепиш каузите на ДБМ  Hug

# 54
Включвам се с играчки за елха за Пловдив засега.

# 55
  • пловдив
Включвам се с играчки за елха за Пловдив засега.

Благодаря   bouquet

Шиещите... попаднах на тази красота.... ако някой има време и желание, мисля че ще се харесат на базара...
http://masterclassy.ru/podelki/podelki-iz-fetra/2550-rozhdestven … agovymi-foto.html

и тук има море от краситии.... ох искам съм дете и да си нареждам елхата с такива играчки....
http://kak-sdelat-samoj.ru/novogodnie-igrushki-iz-fetra/

# 56
  • София
На линия съм и тази година. Обикновено правя такива топки:
Скрит текст:
но вече предполагам омръзнаха на всички, така че ще се постарая да измисля нещо ново...
Покрай бебето съм на вълна бебешки неща, нещо такова в различни варианти:
https://lh5.googleusercontent.com/-Y6Geun9Lzng/VDFTNRyGvTI/AAAAA … s640/P7170069.JPG

# 57
  • София
Здравейте,
Миналата година правих за базара в София тези топкиhttp://miroslava74.snimka.bg/hobby/koleda-2013.790525.32102355 дали се продават да направя пак?
Иначе имам идея да направя гривнички от естествен камък и кристали и ако имам време и други неща.  Simple Smile

# 58
И аз се записвам, за да не ви изгубя. Милата ми майчица, няколко години се включваше в базара. Тази година си отиде от нас и реших в нейна памет да се включа. Това, което мога да предложа са плетени коледни чорапчета за елха.
Моите съболезнования:( Tired. Сигурна съм, че се гордее с това, което е оставила на земята в твое лице Hug

# 59
Здравейте,
Миналата година правих за базара в София тези топкиhttp://miroslava74.snimka.bg/hobby/koleda-2013.790525.32102355 дали се продават да направя пак?
Иначе имам идея да направя гривнички от естествен камък и кристали и ако имам време и други неща.  Simple Smile
Продаваха се Peace

Общи условия

Активация на акаунт