КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 179
  • 374
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
. . .
по добре без брокат, в Пловдив нещо броката вече не се котира толкова... на последния Коледен базар играчки за ехла с брокат по трудничко се продадаха.... / това споделено от нас, разбира се/  G&B  в крайна сметка ти ще си решиш, може пък в Бургас броката още да е на мода Simple Smile

. . .

Ами не, и в Бургас не се харесват много брокатите  Mr. Green
По другите коледни базари има достатъчно лъскави китайски и индийски играчки.
G&B и аз съм за перлената хартия  Peace

# 76
  • Някъде в Матрицата
Здравейте,

отдавна искам да се включа в подобно събитие, но до момента не съм го правила.
Мога да изработвам разни неща с техника фриволите, като например снежинки за елха, гривнички, книгораздели. Фриволитето прилича на плетене на една кука, но всъщност е по-различно.  Grinning
За съжаление, нямам снимани мои образци, затова ще покажа, какво е това фриволите със снимки от нета.  Embarassed
http://www.pinterest.com/danielabogacka/frywolitka-gwiazdki/

Ако мислите, че подобни неща биха предизвикали интерес, с удоволствие ще ги изработя.

# 77
  • Бургас
Здравейте,

отдавна искам да се включа в подобно събитие, но до момента не съм го правила.
Мога да изработвам разни неща с техника фриволите, като например снежинки за елха, гривнички, книгораздели. Фриволитето прилича на плетене на една кука, но всъщност е по-различно.  Grinning
За съжаление, нямам снимани мои образци, затова ще покажа, какво е това фриволите със снимки от нета.  Embarassed
http://www.pinterest.com/danielabogacka/frywolitka-gwiazdki/

Ако мислите, че подобни неща биха предизвикали интерес, с удоволствие ще ги изработя.

О страхотни са нещата , направени с тази техника. Една дама от Бургас , тази година беше направила обеци за абитуриентите от едно от защитените жилища в Бургас. Бяха много нежни и красиви

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 12:31 от tini7

# 78
привет на всички, включвам се и аз за базара в Пловдив, днес видях поста във фейса, само, че вече не съм *Tanderine, поради проблеми със сайта и липса на всякаква помощ

antom много ми допаднаха идеите ти за ароматните играчки, а също и тези на esme_bolger от плат

вероятно ще започна с няколко малки бродерии или картички...

# 79
  • пловдив
Bamzita  Hug честито ти ново име.... ох като знам какво съм склере... дано запомня, че си и *Tanderine  Laughing

от мен поредните крушки
Скрит текст:

Скрит текст:

и една бутилчица
Скрит текст:

# 80
Да покажа участие от гобленарската тема Simple Smile Едни сърчица за Пазарджик /имам и други готови неща, но вече съм им показала в групата във фейсбук, да не се повтарям/:

# 81
  • пловдив
Прекрасни са ИнаТ   Hug Убедена съм, че пазарджиклии ще ги разграбят още първия ден  Wink

# 82
Благодаря  Hug

# 83
  • Пловдив
Ето първите книгоразделители

# 84
Деси, на мен много ми харесват.

Аз поръчах да ми изрежат дървени фигурки, когато ми ги донесат ще ги покажа. Надявам се antom да направи декупаж на някои от тях. Имай предвид, antom.  Hug

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 15:00 от Мора

# 85
Здравейте всички работни пчелички, имам събрани 20-тина изгорели крушки  за декупаж, разноцветни прежди и домашна вълна за украса на сурвачки и някои други дребни материали. Дали някой ги иска да му ги пратя да ги превърне в красоти за базара? Аз за сега почти нищо не съм направила. Имам няколко бродирани картички само, ама се чудя дали да продължавам  newsm78. Хубав и спорен ден.

# 86
# 87
  • Пазарджик
Еsme, супер веселяшки еленчета  Simple Smile

# 88
украшения от мъниста

Скрит текст:

елха от хартия
http://justimagine-ddoc.com/crafts/creative-and-awesome-do-it-yo … t-ideas/?pid=7919

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 18:44 от esme_bolger

# 89
  • Пловдив
Вторите готови:

Общи условия

Активация на акаунт