ПЪРВИ клас - 2 тема

• 43 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Да така е,затова в къщи държа да ги прави много бързо. И стават хубави / аз съм максималист по природа/, с еднакъв наклон поне когато има по двойки. Но в училище - не и не. И то само по БЕЛ. Но той е овен и според мен прави "напук" на госпожата. Защото той е винаги с мнение и иска да му се обясни точно защо трябва да направи нещото си.

# 166
  • Sofia
dari, аз подчертах  наклона и натискането, че ми се виждат излишни забележки, ама забравих да пиша.  Wink

# 167
Жасмин, водиш ли сина на допълнителни уроци по математика? Даже не знаех, че има олимпиади за деца извън училищна възраст.

Да, от 5-годишен ходи на забавна математика. (аз писах напред някъде)

А за цапането на дрехите моята позиция е следната - имаме пералня, а детството е едно.  Peace

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 18:56 от Анонимен

# 168
  • sf

А за цапането на дрехите моята позиция е следната - имаме пералня, а детството е едно.  Peace
Абсолютно съм съгласна  Mr. Green Колкото по-мръсен се върне от игра, толкова съм по-доволна  Joy

Днес пострадал на футбола- два пъти го ударили в челюста с топката  Tired
Оплаква се,че го боли като дъвче, но иначе няма синьо, подуване или адска болка. Надявам се да мине бързо  Praynig

# 169
  • София
И аз това имах предвид малко по-горе с въпроса си. Изобщо не драматизирам като се изцапа.  Grinning

# 170
Привет.

И ние още вярваме в Дядо Коледа - даже наскоро поясних че и родителите понякога му додават парички ако някой подарък е по - скъп , за да може да купи на всички деца по света. Реакцията беше : "  Angry мамо , той не купува играчките , джуджетата ги правят" . Съответно се наложи да се поправя , че купува материалите все пак  Mr. Green. А откакто гледахме "чудната петорка" вярата във феята на зъбките , коледа и останалите герои се затвърди и е непоклатима.  Mr. Green Нямам нищо напротив. Някое детенце в градината и беше казало ,че няма Дядо Коледа - тогава и казах , че не всички вярват че той съществува , но това си е право на всеки - да вярва в каквото иска.  Simple Smile

Браво на момчето Жасмин - ами така де - трябва да си навакса.  Simple Smile Поздравления и за медала - много златни да ви донесе занапред.  Peace

Sise-to май всички в старанието си натискат - ние също.

Кали мей страхотна идея   bouquet

Честити ви нови книжки.

feel_the_rush нашата девойка е много контактна и непрекъснато заговаря първа , в което не вижда нищо лошо. Говорили сме ,че има и свенливи хора ( деца) на които нормално да им е досадно. Но.........

Морена точно по повод безплатните неща от добрия старец една съседка беше казала на дъщеря си , че той е отделил по една малка част от сумата, за да има за всички деца по света , останалата част я дават родителите. Та и аз така казах. А ти си имаш една прекрасница в лицето на първокласника ви.

Анитса и нас толкова пъти са ни местили заради приказващи други деца , а нея я слагат между тях , за да прекъсне комуникацията  Mr. Green но не ми се е оплакала .......за сега - от местенето. А ние сме с очила и предпочитам да е на по-преден чин , но не съм се изказала към момента. Ако започне да ми се оплаква от главоболие ( което съответно и преди да сложи очилата получаваше от напрежение - като не вижда хубаво се напряга ) , ще помоля да остане на по - преден чин ако е възможно.

Жаси вече и аз съм на същия принцип за детството  Peace

При нас и в стола наказвали - имало деца дето извивали вилиците и лъжиците - съответно ги карали да се хранят прави.

The Invisible  hahaha

dari stz аз тази седмица за това я оставих от занималня. Сега се разбрахме (а тя иска да ходи защото и е забавно - бързат да си напишат и след това да се налудуват), ако иска да ходи - да се старае и да не бърза докато си пише домашните. Сега ( докато писахме в къщи домашното , а я накарах и да се упражнява) само усмихнати човечета ми носи. А и в къщи като я оставя да пише сама , са гарги  ooooh!

Аз прекалих с писането и ще ме извините, но то е защото днес от сутринта като отворих до след обад - а бяхте изписали 96 страници. Да не говорим че седнах да пиша преди два часа , но сто пъти ме прекъснаха , та сигурно има още 20 нови  Laughing Хубава вечер  Hug

# 171
  • Sofia
Благодаря, Фея!  Hug
Обичам дълги постове.
. - тогава и казах , че не всички вярват че той съществува , но това си е право на всеки - да вярва в каквото иска.  Simple Smile
В тоя смисъл беш и моя отговор на щерката.  Grinning

За Феята на зъбките Гушкан е гледала това филмче, препоръчвам го.  Grinning

клик за торента

Или тук без регистрация - http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&i … 0ed0478c111c47f63

# 172
  • София
Вчера ни се накараха ....
Офф, това е голяма досада - сутрин така ме посреща едната госпожа, следобед така ги изпраща на баща им другата госпожа. И се изреждат имената на всички деца, които не са слушали. Даже госпожата от занималнята казала на мъжа ми днес, че еди-кое си дете много лъжело.  Shocked  Много ми докривя - кой знае какво разправя за моите деца на другите родители...
Светлина в тунела обаче имаше днес - наред с всички оплаквания, съвсем между другото, ми каза, че много им върви математиката и да им взема някакъв сборник със задачи.

Mira_p, много ти благодаря за отзивчивостта, писах ти лично съобщение.

# 173
Здравейте, ние отсъстваме четири дни поради вирус. Вече започва да подготвя домашните за вторник, но не знам дали ще успеем да напишем вкъщи това което са писали в клас. До сега обрата връзка не съм получавала от Госпожата, това което виждам черно на бяло е че не всичко довършва не само в занималнята, но и в клас. На няколко страници ни е писала довърши, дооцвети. Не понася да рисува и оцветява.
Вчета направих опит да му обясня по математика когато има празно квадратче в уравнението, но не го разбра. Идей да имате как да му го обясня?

# 174
Ами аз много, много не се впрягам от мненията на учителките, че децата не слушали. То и нас да ни сложат всеки ден от 7.30 до 17.00ч. да стоим на едно място и да не говорим, и ние ще се озорим, пък какво остава за децата.
Учителките си казват това, което на тях им е проблемът - т.е. как да усмирят 25-30 деца през деня.

# 175
Добро утро момичета.

Тези маршрутни карти в къщи ли се попълват или.....?

В неделя сме на екскурзия и се чудя как да я облека като винаги и е студено.

Хубав ден за сега , ще се включа пак по късно като има ........есет нови  Mr. Green

# 176
  • На края на вселената!
Здравейте!
Жаси, големи благодарности за сборниците, отмени ме в тежка задача  Heart Eyes

Нашата класна не се оплаква. Казва ми, че има голям напредък, започнала повече да внимава, да слуша и да не се върти и да говори. Че моето си е шило, енергично и неудържимо го знам. Но никога не са ми казали, че има проблем. Само отчетоха напредъка. Иначе са я местили няколко пъти. Седяла до приказливо дете и комбинацията с моето "плямпало" не била удачна. Днес е на екскурзия. Дано не вали, за да си изкарат хубаво.

Относно цапането, нямам против, да се е наиграла. Само да пази малко дрехите от скъсване и главата от счупване.

# 177
  • Sofia
Фея, маршрутната карта я рисуваш сама или разпeчатваш от бг мапс, например.

# 178
Фея, маршрутната карта я рисуваш сама или разпeчатваш от бг мапс, например.

Понеже аз не можах да я разпечатам ,просто нашата улица не излиза на картите, милото я начерта.

При нас има проблем, но ще пиша във фейса по- късно, ако имам време.

# 179
  • София
Ами аз много, много не се впрягам от мненията на учителките, че децата не слушали. То и нас да ни сложат всеки ден от 7.30 до 17.00ч. да стоим на едно място и да не говорим, и ние ще се озорим, пък какво остава за децата.
Учителките си казват това, което на тях им е проблемът - т.е. как да усмирят 25-30 деца през деня.

Нищо лично, но първо не седят от 7,30 до 17...имат и доста време за игра...Реагирам по повод споделеното от моята дъщеря за вчера...Цитирам "Целия час по български се провали, защото учителката укротяваше няколко момченца, които ставаха и разваляха дисциплината". След това не са имали физическо и са си взели българския. Накрая едното го изкарала извън класната стая"..Ами сжалявам, но ако децата нямат училищна готовност, това си е проблем на родителите и все си мисля, че са длъжни да понаправят  нещо по въпроса...Почти ежедневно ставам свидетел, на молба от г-жата да обърнат внимание на дисциплината на детето, с конкретни забележки...ама докато има родители да не се впрягат и да си мислят, че е нормално тяхното дете да пречи на останалите 20 25 деца и, че това е основния проблем на учителката...т,е как да усмирят 25 30 деца, а не че учителката има да преподава материал на въпросните 25-30 деца...нещата ще са такива...масата ще страда от няколко непослушковци, за които не е нормално да седят от 7-17 часа на едно място...
Маршрутна карта разпечатах от bg maps  и ламинирах, отзад написах точния адрес и нашите телефони...

Общи условия

Активация на акаунт