Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ходих да "чета" в дизито за "Съдбата"....дано да не съм права, но може би сериала няма да се приеме в Турция...Пишещите намесват джамията, казват, че сурогатното майчинство е забранено в страната им, че един мъж ще бъде между две жени...Цъ....за нас тематиката е интересна, но те не приемат този напредък в медицината....толкова семейства имало със същия проблем....
Мое мнение - ако рейтинга не спре сериала, може би с външна намеса доброЗоРно да го спрат.... Thinking

# 616
Песента от сериала

Özlem ÖZDİL  - Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok

Да доуточня - песента е за сериала "Съдбата".....

# 617
Здравейте момичета, много хубаво сте писали и много хубави хабери и за новия филм.
Не се излъгах обаче - филма на Еркан е европейски и няма да има нищо общо със  забрадките  на арабките. Ето ги вече са в Кан и още не са снимали почти нищо или съвсем малко.
Ендемолците няма да позволят филма да се спре - в никакъв случай - това на тях е хляба. Това да не е някаква детска игра.

Браво на Еркан.  Сега по целия свят ще видят как  дълбоките му и красиви очи разкрасяват фантастични любовни приказки от които зрителките стоят пред екраните като ОМАГЬОСАНИ  пред красотата, топлината разтърсващата му душа и романтичния му чар.

# 618
 Злати, скъпа,

Скрит текст:
големи певци сте в Бургас. Снощи на нашия голям празник цели 2 часа без да спрат пяха вашите  сладури от Бургас. Групата беше на Стефан Диомов и Тони Димитрова. Казва се "Петте сезона". С тях бяха и 2 момчета и 2 момичета. Ама така пяха "АББА" - никаква разлика от оригинала.
Пиша ти, за да си ги спомниш. Кметицата ни беше ги поканила и те с удоволствие са дошли, за да ни веселят. Беше разкошен концерт. Мислех си, че няма да е добре на големия градски площад, но стана върховно.
Нямаш си на представа - народа  беше във възторг. Нещо нашите 2 града много се  сближихме. Трябва да питам кметицата от къде идва любовта ни.
Блазя ти, че можеш когато си поискаш да отидеш на концерт и да ги гледаш и слушаш.
Всичко хубаво.

# 619
Това е Еркан Петеккая.

Има нещо, което като го гледаш дълбоко те докосва!!!!
 Любовта му е много реалистична и истинска!!!
 И все се питаш - тази любов  само от сетива ли е или  е някакво вълшебство?????

# 620
Сиси вече сякаш видя светлина на хоризонта....няма да има забрадки в сериала Парченцата....Ами по принцип, ако изключим Ойлето няма сериал в който Еркан да е играл и да има забрадки  Thinking
Ама ти пропускаш, че и сериала където играе Хатидже също е представен в Кан....Само, че те снимат и никой от актьорите не е присъствал.
Аз малко се притеснявам, да не изтървем Еркан. Той прилича малко на италианец и може да го грабнат за тяхните мафиотски филми...За него това ще бъде дюшеш....как само си мечтае да играе банков обирджия  Joy Може да му се усмихне щастието, но ние ще бъдем много нещастни...Ко шъ прайм без патрона  #Crazy smile3511 Weary

Първи фрагман за втори епизод на "Съдбата" с руски субтитри....

видео тук

Дефне е много щастлива и се похвали пред семейство Йорюkхан, че ще имат бебе....Кахраман пита Елиф защо се е съгласила....На края на фрагмана Елиф гледа много уплашена....Кого ли е видяла.....
Може би Максут - този, който искаше да се жени за нея я е открил....така си мисля....

# 621

Тук Дефне се похвали, че ще имат бебе....нямам представа дали Шюкран не я е попитала  - как, кога и т.н. Мисля, че Шюкран няма да се зарадва.....

# 622

Някой умник e направил мой колаж огледален... или както се казва...
ами като си толкова отворен, направи си нов, след като си голям спец....
Защо ще ми разваля колажа  Mr. Green

# 623

Колаж със снимки от фрагмана за втори епизод....

# 624

Добро утро и доброто настроение да не ви напуска през целия ден  Hug

# 625
# 626
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Сиси  Hug

Днес имам нужда от повече кафе ( след романтичен епизод до 23.30ч. и коментари и очакване на някоя и друга  Wink 20-на мин. преведена част до към 2 часа, за сън колко остана  Simple Smile), за да поема по задачите си  Peace

Прегледах и тук новините, които съм пропуснала от вчера сутринта - благодаря за всичко   bouquet и... аз също се надявам на превод  Peace

И сега - хубав ден ви желая, преди да се е развалило времето есенно.  Peace

# 627
Добро утро! Hug wavey

Ани HugСиси HugЦвети Hug

Днес всички наминаваме рано! LaughingЦвети ви е осведомила за снощи! PeaceАз сега пия реално кафе и после отивам на друго с моя от много години приятелка! Peace

Ани, благодаря за споделеното за двата сериала! Hug

Сиси, така сме ние от Бургас! Laughing Имаме много таланти! newsm10

Приятен есенен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 628
Сиси  Hug Цвети  Hug Злати  Hug
 и аз днес имам нужда от много кафета - от притеснение да не би да изпусна автобуса не можах да спя...На ранина отидох и вече се върнах - както се казва рано пиле, рано пее  Grinning
Мамашите очень харесват Йозджан Дениз....Нетърпеливи са кога ще стане превода....обещават им, че до края на седмицата ще бъде готов.
Стар тв били доволни от рейтинга на сериала- сериала бил направил фурор в тв пространството.........Йоpджан щял да получава по 90 хил.т.л. на епизод, а не както беше обявено 96. Вижте хабера и превода на руски....
ÖZCAN DENİZ'İN YENİ DİZİSİ KADERİNİ DAHA İLK BÖLÜMDEN YAZDI
16 Ekim 2014 Perşembe 07:21:29

тук

Скрит текст:
СЕРИАЛ НАПИСАЛ СВОЮ СУДЬБУ С ПОКАЗОМ ПЕРВОЙ СЕРИИ.

Сериал "День, когда была написана моя судьба" с первой своей серией произвел фурор в телевизионном пространстве. Телеканал Стар ТВ очень доволен рейтингами нового сериала. После показа первой серии сериал занял третью строчку рейтинга, тем самым оставив сериал "Курт Сеит и Шура"далеко позади. Отметим, что за одну серию Озджан Дениз получает 90 тысяч турецких лир.

# 629
Критиката обаче не е на същото мнение....вижте

тук

Признавам си, че вече не разбирам какво искат комшиите....Както се казва май преядоха от многото сериали и нищо не харесват....Не обичат сериали в които трябва да се мисли /напр. 20 минути/, не харесват сериали които се нравят на европейците....обаче харесват тези сериали, които са присъщи за тяхния живот - мелодрами в които  мъжете да измъчват съпругите си, да има кръвна вражда, бащи и братя да малтретират дъщери и сестри за погазената чест и достойнство на фамилията....Сори, но тези хора живеят като в клетка и разбират само сериалите, които касаят техния живот - гледат за да избиват комплекси....
Както се казва - по рейтинга ще ги познаете.....

Общи условия

Активация на акаунт