Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 071
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 190
А някой вече минал интервюто може ли да сподели снимките за самото интервю като изисквания същите ли са като за участието в лотарията,понеже това намирам в офиц. стр. Praynig Thinking

Във фото  Окото под Тримонциум съм се снимала преди години за виза, там знаят със сигурност.

# 2 191
  • Sunshine state
А някой вече минал интервюто може ли да сподели снимките за самото интервю като изисквания същите ли са като за участието в лотарията,понеже това намирам в офиц. стр. Praynig Thinking

Във фото  Окото под Тримонциум съм се снимала преди години за виза, там знаят със сигурност.
Благодаря ти! Ще го потърся.  bouquet

# 2 192
Моята приятелка днес ми звъня да попита дали имам информация дали ще има лотария.Търсих но никъде не намерих.Обаче сравних данни от миналата година указанията са излезли на 21 или 22 септември нямам спомен кога точно и са пуснати тук във форума.Тази година обаче няма никаква информация освен в http://egypt.usembassy.gov/consular/dv2011.html след като няма толкова време обявено нищо си мисля ,че този път срока за подаване може да е друг или просто няма да има лотария .

# 2 193
Здравейте,

тази година ще ни е за първи път участието в лотарията. Пожелаваме успех на всички  Hug
Имаме въпрос към съфорумците от Плевен - препоръчайте фото, където са запознати с условията за снимки. 

Благодарим предварително   bouquet

# 2 194
Здравейте,

тази година ще ни е за първи път участието в лотарията. Пожелаваме успех на всички  Hug
Имаме въпрос към съфорумците от Плевен - препоръчайте фото, където са запознати с условията за снимки.  

Благодарим предварително   bouquet
Ние миналата година участвахме.Тази ако има аз няма да подавам документи най вероятно.Хиляди неща са ни увиснали на главата/малката дъщеря и откриха епилепсия/ и най важното е тя да се оправи ,че е много тъжно да гледаш малко дете с пристъпи .
За снимките ние ги правихте в коника не знам до колко са запознати.Казахме ,че за за ЗК и дадохме изискванията на фотографа които ги има в официалната страница .
Валидатора ги одобри .
Следи темата за да разбереш дали ще има лотария  защото няма официална информация дали ще има.

# 2 195
Здравейте,

тази година ще ни е за първи път участието в лотарията. Пожелаваме успех на всички  Hug

Благодарим предварително   bouquet
Ние миналата година участвахме.Тази ако има аз няма да подавам документи най вероятно.Хиляди неща са ни увиснали на главата/малката дъщеря и откриха епилепсия/ и най важното е тя да се оправи ,че е много тъжно да гледаш малко дете с пристъпи .
За снимките ние ги правихте в коника не знам до колко са запознати.Казахме ,че за за ЗК и дадохме изискванията на фотографа които ги има в официалната страница .
Валидатора ги одобри .
Следи темата за да разбереш дали ще има лотария  защото няма официална информация дали ще има.

Благодаря много за бързия отговор! Дано всичко да е наред с детето, баща ми е с епилепсия и знам колко е трудно.  Praynig  Praynig  Praynig

# 2 196
Тази година и аз реших да пробвам,но имам въпрос, изобщо не съм наясно с правилата за попълване и т.н ,а и не съм особено добре с английският ,има ли място където мога да прочета всички правила, и също мога ли да се доверя на агенции ,които попълват документи , достатъчно надеждни ли са или сама трябва да го направя,просто се опасявам да не допусна някоя глупава грешка.

# 2 197
  • София
В никакъв случай агенции. Не е толкова сложно.

# 2 198
Тази година и аз реших да пробвам,но имам въпрос, изобщо не съм наясно с правилата за попълване и т.н ,а и не съм особено добре с английският ,има ли място където мога да прочета всички правила, и също мога ли да се доверя на агенции ,които попълват документи , достатъчно надеждни ли са или сама трябва да го направя,просто се опасявам да не допусна някоя глупава грешка.

Ето това е сайта на американското посолство с изискванията от миналата година:

http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/dv2016_bg_instructions.html

А тук също е подробно описано и със снимки на формуляра за кандидатстване:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/606139/an/0/page/0#Post606139

# 2 199
Благодаря ви,ще прочета и ще ги попълня ,успех на всички Simple Smile

# 2 200
Аз  видях инфо, на сайта на посолството в Дубай, където пише 1 октомври 2015 начало на кампанията, дано, дано е вярно Praynig Praynig Praynig

Относно попълването на документи, не търсете агенции и не си трошете парите за глупости, сигурна съм че с няколко поста тук ще можем да помогнем да се попълни самостоятелно. Да не говорим, че то цялата форма е само данни - образивание, местоживеене,  ит.н., няма нищо сложно.

# 2 201
Няма нищо сложно в участването за ЗК, даже снимките си ги правихме у дома. Ако някой има нещо неясно да пита по-добре тук, няма смисъл да си давате парите за агенции. Все едно да дадеш пари на някой, за да ти попълни фиш за тотото.

За снимките у дома, които правихме- бебетата ги сложих върху бяла пелена. Лежаха на един диван, лампата на стаята я насочихме да свети към тях от лявата им страна, аз застанах леко в дясно от тях, за да може светкавицата на фотоапарата и лампата взаимно да си премахнат сенките, които обикновено се образуват от главата. По същия начин и ние се снимахме на една стена. Нищо сложно няма, след това с програмка (аз позлвам GIMP) запазвам само такава част от снимките, която да пасва на изискванията.

DV-2017 Program: Online Registration

DV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program begins on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4).

Това от тук: http://www.travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity … instructions.html

# 2 202
Аз  видях инфо, на сайта на посолството в Дубай, където пише 1 октомври 2015 начало на кампанията, дано, дано е вярно Praynig Praynig Praynig

Относно попълването на документи, не търсете агенции и не си трошете парите за глупости, сигурна съм че с няколко поста тук ще можем да помогнем да се попълни самостоятелно. Да не говорим, че то цялата форма е само данни - образивание, местоживеене,  ит.н., няма нищо сложно.

Ние,когато подавахме документи за зелена карта,там където се снимахме,там същият човек ни попълни документите.И спечелихме.

# 2 203
  • Down south
Боже, опази, някой да ти попълва "докуметите"   ooooh!  вероятно става дума за формата за участие, след като сте  "спечелили", при "намесата на" този човек.

Хора, не се лъжете, формата за участие е елементарна. Няма нужда да си губите времето, а предполагам и средстава, за да ви бъдат попълнени тези форми  Peace

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 03:13 от Daylily

# 2 204
Боже, опази, някой да ти попълва "докуметите"   ooooh!  вероятно става дума за формата за участие, след като сте  "спечелили", при "намесата на" този човек.

Хора, не се лъжете, формата за участие е елементарна. Няма нужда да си губите времето, а предполагам и средстава, за да ви бъдат попълнени тези форми  Peace

При нас въобще не бяха допълнителни средства.В момента в който се снимахме,човекът ни предложи и ни попълни.Нищо не ни е искал допълнително,никакви допълнителни пари.Наистина формата е елементарна,но така и така бяхме там .Не виждам нищо лошо в това.Това не значи,че си неграмотен.

Общи условия

Активация на акаунт