Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 186
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 135
Успех на всички!

# 136
Здравейте!

Имам трудности с отваряне на сайта за регистрация за 2016. Зарежда ми сайта за проверка статуса на кандидатите от предходната година. Може ли някой да ми даде линка за регистрация, че явно няма да се справя с намирането му сама!

Поздрави и успех на всички кандидати!

# 137
Така стана и при мен с хрома. С файър фокс беше ок. Те самите препоръчват да се използва експлорър 8.

# 138
  • Варна
Ехе,  кога изписахте толкова?  Запис и от мен.  Успех на всички и дано тази година е нашата година!

# 139
Благодаря! Зарежда в експлорер без проблем. Сама никога нямаше да се сетя!

Късмет на всички!

# 140
Здравейте!
Проблема със сайта, според мен е в натовареността. Хиляди подават документи в момента, то и българско магаре да беше, нямаше да се отвори пред всеки  #Crazy Търпение и проба! Simple Smile

# 141
Момичета,уикенда може ли да се попълва в сайта ?

# 142
  • Beyond the stars
Денонощно до края на срока  Peace

# 143
Денонощно до края на срока  Peace
Благодаря,аз викам да не си кажат - ей тия пуснали уикенда и да ни гледат с лошо око  hahaha

# 144
Момичета, който има проблем с Google Chrome и не му излиза страницата за кандидатстване, нека да изтрие кеша и няма да има проблем.  Peace

Поне при мен се получи.  Simple Smile

# 145
Аз пак да си повторя питанката  Blush

А за завършен колеж с диплома,но за професионален бакалавър предполагам,пак трябва да се отбележи : Some university courses ?  Thinking

# 146
А до кога продължава подаването на документи?

# 147
  • Варна
Аз пак да си повторя питанката  Blush

А за завършен колеж с диплома,но за професионален бакалавър предполагам,пак трябва да се отбележи : Some university courses ?  Thinking
Какви са другите опции? Няма ли нещо, което е по-близо до професионален бакалавър, напр. college или нещо такова? Защото some university courses означава буквално, че човек е почнал да учи, но не е завършил и не е получил тапия.

# 148
А до кога продължава подаването на документи?

Пише го на 1-ва страница :

Началото за участие в Програмата за разнообразяване на имигрантския поток за 2016 г. е в сряда, 1 октомври 2014 г. в 12:00 часа на обяд, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), което е 19 ч. българско време и ще продължи до понеделник, 3 ноември, 2014 г. в 12: 00 часа на обяд, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4) или 19 ч. българско време.

Аз пак да си повторя питанката  Blush

А за завършен колеж с диплома,но за професионален бакалавър предполагам,пак трябва да се отбележи : Some university courses ?  Thinking
Какви са другите опции? Няма ли нещо, което е по-близо до професионален бакалавър, напр. college или нещо такова? Защото some university courses означава бу
буквално, че човек е почнал да учи, но не е завършил и не е получил тапия.
Има :
-Primary school only;
-High school , no degree;
-High school degree;
Vocational Schoo;
-University degree;
-Some Graduate Level Courses;
-Master's degree;
-Some Doctorate Level Courses;
-Doctorate degree
и
-Some University Courses
това са дадените

# 149
  • Бургас
Някъде из темите срещнах, че за бакалавър се отмята : -University degree;

Аз съм със същата степен на образование и ще отметна именно това.

Общи условия

Активация на акаунт