Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 116
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 180
  • Beyond the stars
кой адрес трябва да се въведе в заявлението-постоянен или в момента на който живееш
с мъжа ми се водим на различни адреси, това дали е проблем  newsm78
в инструкциите пише
Пощенски адрес: Име на получателя, адрес: улица, град/село, област, пощенски код, държава.
и името ли пак трябва
имам една снимка на мъжа от преди 1г-той си е същия, но е от международен паспорт-дали сравняват снимките с някакви снимки от лични карти и паспорти
Адрес по лична карта, не мисля, че има проблем, че сте с различен адрес.
Име на получател е превод на In care of , което не е задължително за попълване   Peace
Ако имате снимката на електронен носител няма проблем да се използва.

# 181
  • София
В кой етап от кандидатстването се посочва град/щат, в който смяташ да живееш?

# 182
  • София
Във формата запитване за град/щат няма.

# 183
  • София
Предполагам, че на интервюто разпитват къде ще живееш и какво ще работиш... Thinking

# 184
  • Tам през Атлантическия океан

Като те изтеглят се подпълват още едни  документи там питаха/искаха  за гарант/познат.
След това чакаш дата за интервю. 

Това за лотарията  2010 , сега не знам как е  Wink

# 185
  • Down south
На етап кандидатстване, няма такава опция, така че за сега няма нужда от тревоги в това отношение.
Ако бъдеш изтеглена, ще имаш нужда от адрес, на който да бъдат получени документите ти. Въпросния адрес трябва да бъде представен най-късно на интервюто. Адреса за получаване на документите може да бъде сменен, при пристигането в САЩ.

# 186
Успех на всички  Hug
Я кажете - мъжът ми не знае език, ако  ни изтеглят и ни викнат на интервю, дали ще ни отпратят веднага  Mr. Green ?

# 187
  • Варна
Мои близки, трима на брой, заминаха през 2005,  без да знаят и дума на английски. Сега не знам дали има промяна.

# 188
  • Beyond the stars
Успех на всички  Hug
Я кажете - мъжът ми не знае език, ако  ни изтеглят и ни викнат на интервю, дали ще ни отпратят веднага  Mr. Green ?
Е ако ви изтеглят предполагам, че ще се постарае малко в това отношение - все пак дори някак да мине на интервюто език ще му трябва за там  Peace

# 189
# 190
Здравейте,вече попълних формата и получих номера си , но съм последна година професионален бакалавър , а писах във формата ,че имам средн образование .Дали трябва да попълня нова форма или да опитам да поправя информацията ?

# 191
  • София
Не можеш нито да поправиш, нито нова форма да пуснеш.

# 192
Ох,ние сме снимахме наново вчера,днес взех снимките и във фото валидатора-само едната е както трябва,утре сутринта ще ходя да ги поправят другите две  #2gunfire

# 193
Може да пусне нова форма и да рискува, ако системата я хване, да бъде дисквалифицирана.

# 194
  • Beyond the stars
Може да пусне нова форма и да рискува, ако системата я хване, да бъде дисквалифицирана.
Дисквалифицирането е сигурно, все пак са две форми с еднакви данни. Няма    вариант.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт