Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 092
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте . Решила съм да кандидатствам, но тъй като моето семейство не е дъгласно с това и не желае да ме придружи там ако спечеля, има възможност да пусна формуляр само за себе си, нали ? В момента съм 1ви курс в университета т.е  да пиша незавършен университет или завършено средно образование? Със сигурност в процеса ще имам още въпроси, но засега тези са. Благодаря предварително.

Какво семейство? Ако говориш за мъж и/или дете, не може да не ги включиш във формите, защото после няма да ти дадат виза. Включваш ги в твоя формуляр при всички случаи, но никой не задължава никого да заминава.

# 211
  • Down south
Здравейте . Решила съм да кандидатствам, но тъй като моето семейство не е дъгласно с това и не желае да ме придружи там ако спечеля, има възможност да пусна формуляр само за себе си, нали ?
Какво имаш предвид под "семейство", майка и баща или съпруг и деца?
Ако е второто, не можеш да кандидатстваш без тях. Трябва да ги включиш във формата за участие, независимо дали искат или не, да те придружат, в случай на изтегляне.

# 212
За майка и баща, сестра става въпрос.

# 213
  • София
Няма нужда да ги вписваш.

# 214
  • Down south
Ако си под 21 години, *родителите ти биха могли да участват поотделно, като по този начин се увеличава шанса ти.
Ти, от своя страна можеш да кандидатсваш самостоятелно, като не можеш да включиш родители, сестра и т.н.

*Ако някой от родителите ти бъде изтеглен, трябва да активира зелената си карта и съответно твоята, влизайки в страната, тоест без него няма да стане.

# 215

Защо не четете инструкции, а задавате произволно хрумнали въпроси?

# 216
Защото прочетох , но не разбрах. А вие защо задавате въпроси след като очевидно искате да се заядете ? Това не е ли тема за въпроси към общата ни цел? След като не смятате да ми отговаряте ,подминете въпросите ми. Има достатъчно услужливи хора , които биха откликнали без да се заядат дали някой чете или не .

# 217
Късмет, чукча!

# 218
Подобно.
А за образованието - завършено средно , нали ?

# 219
  • Beyond the stars
Подобно.
А за образованието - завършено средно , нали ?
За първи курс към днешна дата - завършено средно, по въпроса с 2-3 курс отговорихме преди няколко страници  Peace

# 220
  • Down south
Не мисля, че беше разбрана.
Предполагам някои хора не знаят какво означава написаното  Whistling

# 221
Снимка с брада може ли ?

# 222
  • Beyond the stars

Ако е постоянна и човека така си ходи по принцип  Peace

# 223
Ако се подаде без да се упоменава,че даден човек има дете под 18год, и ако този човек евентуално бъде изтеглен- на интервюто със сигурност ли ще му бъде отказано,защото е подал грешна информация?

# 224
  • Beyond the stars
Ако се подаде без да се упоменава,че даден човек има дете под 18год, и ако този човек евентуално бъде изтеглен- на интервюто със сигурност ли ще му бъде отказано,защото е подал грешна информация?

Да,точно така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт