Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 091
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 225

Ако е постоянна и човека така си ходи по принцип  Peace
Мерси,постоянна си му е  Peace

Ох,оправих снимките,след малко пускам  Crazy

# 226
Ако се подаде без да се упоменава,че даден човек има дете под 18год, и ако този човек евентуално бъде изтеглен- на интервюто със сигурност ли ще му бъде отказано,защото е подал грешна информация?

Да,точно така  Peace

Брой на децата. Напишете името, датата и мястото на раждане на всички живи неженени деца под 21 години, независимо от това дали те живеят с вас или дали възнамеряват да ви придружат или последват, ако вие имигрирате в САЩ.  Прикачете отделни снимки за всяко едно от децата ви, като следвате техническите спецификации за вашата снимка.
 Уверете се, че сте включили:

Всички живи биологични деца;
Всички живи осиновени от вас деца;
Всички живи доведени деца, които са неженени и под 21 години към деня на подаването на електронния ви формуляр дори ако вече не сте законно женен за родителя на детето и детето не живее с вас и няма да имигрира с вас.

http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/dv2016_bg_instructions.html

# 227
Здравейте,

Имам въпрос: ако в момента на подаването на документите съм със  статус "Неженен", но при изтеглянето вече съм се оженил и аз или приятелката ми спечелим, какво се случва ? Ще има разминаване в документите, които съм подал и актуалното семейно положение. Дали ще бъдем дисквалифицирани или се подава уточняващ документ ?
Благодаря.

# 228
  • Beyond the stars
Здравейте,

Имам въпрос: ако в момента на подаването на документите съм със  статус "Неженен", но при изтеглянето вече съм се оженил и аз или приятелката ми спечелим, какво се случва ? Ще има разминаване в документите, които съм подал и актуалното семейно положение. Дали ще бъдем дисквалифицирани или се подава уточняващ документ ?
Благодаря.

Гледат се данните към момента на подаване на заявлението. След това я включваш към комплекта документи при изпращането  Peace

# 229
Получих си кода и всичко принт+скрийнах + само принтирах  Hug

# 230
Всички живи доведени деца, които са неженени и под 21 години към деня на подаването на електронния ви формуляр дори ако вече не сте законно женен за родителя на детето и детето не живее с вас и няма да имигрира с вас.

http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/dv2016_bg_instructions.html

С ММ нямаме брак. Имаме 2 деца. Той освен това има дете, което е под 21г и живее с майка се. Струва ми се странно да вписвам и това дете в моята форма за кандидатстване. Аз ли нещо не хващам логиката?

# 231
  • sf
Щом нямате брак, няма да вписвате нито вашия ММ, нито неговото дете. Ще впишете само вашите две деца.

# 232
  • Down south
Ако се подаде без да се упоменава,че даден човек има дете под 18год, и ако този човек евентуално бъде изтеглен- на интервюто със сигурност ли ще му бъде отказано,защото е подал грешна информация?
Да, със сигурност.

# 233
Aз и приятеля ми (скоро ще се женим) още нямаме брак,как е по-редно да подадем документи? Само аз ли? После може ли да го добавим?

# 234
  • sf
И двамата си подайте, отделно един от друг.

# 235
  • Down south
Няма значение дали имате брак или не, стига да отразите настоящата ситуация във формата за участие.
Ако единият от вас бъде изтеглен, сключвате брак и идвате в САЩ заедно.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 14:52 от Daylily

# 236
Зададоха ми един въпрос и не знаех какво да отговоря. Може ли малко помощ.

Има ли смисъл да кандидатства човек, който има лошо кредитно досие (в смисъл необслужван банков кредит, за който е осъден). Ще се гледа ли това на интервюто, ако евентуално спечели.

# 237
  • Пловдив
привет...абе нещо се закучи...не ще е неще Crossing Arms Rolling Eyes Какво иска не знам...изписва ми това
If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: newsm78
а никъде не ми е червено да поправям...

# 238
  • Down south
Зададоха ми един въпрос и не знаех какво да отговоря. Може ли малко помощ.

Има ли смисъл да кандидатства човек, който има лошо кредитно досие (в смисъл необслужван банков кредит, за който е осъден). Ще се гледа ли това на интервюто, ако евентуално спечели.

Къде е бил осъждан в БГ или САЩ?

# 239

Да,точно така  Peace
Благодаря!
Значи и тази година ще пускам само за приятелката ми ,дано  тя има късмет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт