Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 226
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 1 980
Pupinka, работя с визи почти ежедневно, знам кое колко важи. Дадох и указание от емигрейшъна...а вие си вярвайте кой на каквото иска.

# 1 981
Ще правим ли тема за Green Card 2017-та? Надявам се да има лотария.

# 1 982
Раничко е като че ли, а и да има, до другия месец май няма какво интересно да се случва.

# 1 983
Аз мисля да си направя една нова снимка. Срамота е, 3 години с една и съща и все не ме избират. Embarassed
От снимката ще да е. Rolling Eyes

# 1 984
Дано да има.

# 1 985
  • София
Ще следя!

# 1 986
  • Fort Worth, TX
Аз мисля да си направя една нова снимка. Срамота е, 3 години с една и съща и все не ме избират. Embarassed
От снимката ще да е. Rolling Eyes
Не е от снимката.Аз 2 години карах с едни и същи. Mr. Green
Да ти кажа въобще не се и надявах, ама нали съм си теле си бях казала, че ще участвам до откат. Mr. Green

# 1 987
До късмет е Креми, до късмет.
Много се радвам за теб и момчетата ти, ще получат един достоен шанс...тази държава тук не става за нищо.

# 1 988
Америка не е за всеки.Не всеки може да живее там.

# 1 989

Т,ва вярно Grinning Ама и България не е за всеки. Не всеки може да живее там. На някои не им понася чисто психически.

# 1 990

Т,ва вярно Grinning Ама и България не е за всеки. Не всеки може да живее там. На някои не им понася чисто психически.
[/quote

Аз имам впредвид ,че и в Америка не всеки би издържал психически.Това е един много различен от нашия свят-друга култура,други нрави,различно мислене,без кола не можеш и още много други неща.

# 1 991
Никой никого не кара да птиде в Америка, нали така?
Аз вече едва понасям живота тук в БГ.

# 1 992
Като гледам няколко стотин милиона си живеят чудесно, и почивките им на кредит, и деца раждат повече от всяка друга свястна държава, кола карат от 16 годишни, не мога да преценя какъв нежен елемент трябва да си за да не е за теб.

# 1 993

Не знам за всеки ли е, не е ли, но всички мои познати там, са си много добре. Живеят достойно, не мислят как ще си платят режийните, ходят по почивки и са спокойни за бъдещето си.

# 1 994
...
Аз вече едва понасям живота тук в БГ.
В очакване на дата за интервю се понася по-леко. Повтаряме си само още малко, само още малко...

Успех на всички, които са решили да отгледат децата си на друго място!

Общи условия

Активация на акаунт