Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 166
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Tам през Атлантическия океан
Живяла съм за по малко в ЩАтите, това е моето място.
Laughing

и аз идвам за по малко в Бг и ми е идЕално  Mr. Green 

най-независимия и непослушен щат  Laughing Тексас  Peace

# 2 131

Най богатия също  Wink

# 2 132
  • Tам през Атлантическия океан
и най-въоръжен  Sunglasses

(намирам го за ужасно)

# 2 133

(намирам го за ужасно)
И мъжете с бради са най много в Тексас. Laughing

# 2 134
  • Sunshine state

(намирам го за ужасно)
И мъжете с бради са най много в Тексас. Laughing
И рогата също.. не на мъжете. Mr. Green

# 2 135
На мен Тексас ми харесва и то много, била съм само в Хюстън и Галвестон,
 с удоволствие бих се върнала. Blush

# 2 136
  • Сф
Малко офф, Десс, изрървах те и 2та пъти в другата тема, ще се радвам да се покажеш пак   Blush

# 2 137
Явно само аз не съм я виждала АмерикаТа, но съм се запътила натам  Joy П.п. Утре и ние ще се снимаме, само не знам как ще се справим с малкото "шило"...

# 2 138
Абе за адвокати, счетоводители, разбирам го да не могат да те вземат, законите не са същите.
Ама за ИТ биха ли правили проблем?
Мъжът ми сглобява/тества/ инсталира/администрира сървъри. Не вярвам по някакъв кой знае колко различен начин да го вършат това в Щатите, от колкото тук.  Crazy
Аз тествам софтуер, то също е едно и също навсякъде (е, да, де, със спецификите на въпросния софтуер е различно, но базата е една и съща), комуникирам постоянно с клиенти и документи на английски, дали ще го правя тук, във Франция, или в САЩ - пак все едно  newsm78 С изключение на това, че заплатата, която ми даваха във Франция беше жива-умряла на тамошния стандарт и отказах предложението. Надявам се в САЩ да не е, погледнах средната заплата, бива, и на по-малко бих се навила за "опит" американски.  newsm78

# 2 139
  • Пловдив
Еовин,браво...хубави професии си имате.Търсете навън работа,не стойте тук.

Аз да ви кажа,че това да заминеш с карта и да се реализираш си е до късмет.
Пресен пример,който иска да вярва...Моя близка е там от 15г.Сега подаде ръка на градска,която не познава,но е добра и помага.момичето е инж. не е семейна.Отива и на 10-я ден си намира-сама! работа по специалността.Като питах близката ми и та така  Shocked Чак и на нея не и се вярва какъв късмет има още с пристигането....За езика каза,че го знае горе-долу...Ей т`ва е...

# 2 140
Да, другото, което ме притеснява е, че не сме с технически специалности. Това отдавна ме спира да замина, където и да било. Не знам дали има смисъл...

# 2 141
Живяла съм за по малко в ЩАтите, това е моето място.
Laughing

и аз идвам за по малко в Бг и ми е идЕално  Mr. Green 

И аз живях в Тексас 2 години и мн ми липсва. Искам пак там.  Mr. Green

Имам американска диплома от Уни тук, надявам се да помогне, но бих работила всичко в офис...само да сме там.

# 2 142
Еовин, ММ е програмист, но близо година не можеше да намери работа по специалността, при това в район с много IT фирми. Има огромен брой специалисти в областта. Мистик е права - и до късмет е.

Джейд, това, че нямате технически специалности изобщо да не те притеснява.

# 2 143
Здравейте
Понеже не съм чела всичко назад по темата, и не съм от избраните за зелена карта, исках да ви питам ще има ли и тази година и как стоят нещата със зелените карти , изобщо ще има ли вече или това беше. Извинявам се пак за въпроса, но доста от темата пропуснах. Благодаря ви предварително Simple Smile  Tired

# 2 144
Тази година и аз реших да се пробвам, ММ е против, но ще го навия някак да го снимам и кандидатстваме поотделно. Уж четох в другия форум, но имам няколко въпросителни - нямаме брак, аз съм с българско гражданство, ММ с двойно - българско и шведско, дъщеря ни само с шведско. Живеем легално и постоянно в Швеция. Това има ли значение за попълване на апликациите или не, т.е. с какво гражданство сме?

Общи условия

Активация на акаунт