Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 067
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Хора, моля ви как ще плащате за такова нещо. Да си напишете личните данни и да качите снимка. За снимката има елементарни изисквания и може да се направи във всяко фото. Ние дори се снимаме сами. Ако имате някакви въпроси питайте, аз не съм забелязала негативно отношение в точно тази тема. На всеки зададен въпрос се отговаря  Peace

# 2 221
Не знам какъв отговор очакваш?
Живей на ръба и пробвай да си напишеш трите имена сам...АКО все пак снимката не е съвършенно точния формат ще си с 30 лева отгоре.
ПП: Аз съм снимала двама "печеливши" на стената в хола повярвай ми форматирането на снимката не е точно ядрена физика.

# 2 222
Някои хора може би се притесняват повече и затова се доверяват на други --> следователно плащат за дадена услуга.

Ние в събота ще се оснимаме  Mr. Green

# 2 223
Ние се снимахме днес, утре ще си вземем портретите  hahaha и пускамеее.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ и дано през 2017 да се товарим всички на самолета за хАмериката  smile3521 newsm62

# 2 224
Не знам какъв отговор очакваш?
Живей на ръба и пробвай да си напишеш трите имена сам...АКО все пак снимката не е съвършенно точния формат ще си с 30 лева отгоре.
ПП: Аз съм снимала двама "печеливши" на стената в хола повярвай ми форматирането на снимката не е точно ядрена физика.

Ами страх ме е да не взема че да се подхлъзна докато се разхождам по ръба че ще се разцепя на две ! :О!!! (виждам че си много интЕлЕгентнЪ и все пак Wink )
Не съм подавал документи все още и не знам какво се попълва ! Писах че от прочетеното в този сайт дето дадох  породи съмнения в мен за снимката Wink
Щеше да е достатъчно да напишеш че няма извънземни изисквания към снимките и че с малко помощ дори глупасите като мен в случая могат да си подадът докоменти Wink Д-р АНИ ЯДРЕН ФИЗИКОВА Wink
Благодаря

# 2 225
Ако и аз си правя снимката във фото ще предпочета да проверят дали ще се приеме снимката от системата. А валидирането става като си попълниш др данни...

# 2 226
  • София
t235434, има валидатор за снимки на официалния сайт - там можеш да провериш дали една снимка отговаря на изискванията или не.

# 2 227
t235434, има валидатор за снимки на официалния сайт - там можеш да провериш дали една снимка отговаря на изискванията или не.
Благодаря ти Wink
Ако може линк да дадеш ако не е проблем :П)

# 2 228
  • София
В момента нямам линк, но би трябвало да го има във формата за регистрация след малко. Би трябвало след 19.00 часа да е активна, и след това до линка за качване на снимка, да има линк: Check Photo или нещо от този род (по спомен от миналата година).

# 2 229
С моето питане за тези агенции голям проблем стана, вижте не се имам за малоумна просто ми е за първи път,със сигурност съм попълвала и доста по-сложни неща и понеже познавам няколко човека ,които заминаха а нещата им бяха попълнени в агенция,затова попитах дали да пробвам,защото когато човек внимава най-много допуска най-глупавите грешки.

# 2 230
  • София
Ето тук може да погледнете какво представлява самото заявление, има и обяснения на български   Peace

# 2 231
myrcheta, попълвах за пръв път миналата година на семейството, аз снимах и обработих снимките и пак спечелихме. Не се притеснявайте, наистина не е сложно.

Спомням си, че имаше случаи миналата година снимки от фото не минаха валидатора и хората се връщаха втори път за дообработка.

Успех на всички!

# 2 232
Здравейте, доколкото разбрах и разгледах в сайта примерните снимки няма изискване да сме без грим, защото аз на моята снимка съм гримирана (спирала и сенки) и се притесних да не ме дисквалифицират заради това? Тези снимки ще ги използвам за трета година, но доколкото прочетох и други ползват едни и същи снимки няколко пъти. И искам да попитам има ли някой спечелил с такива снимки (стари)?

# 2 233
  • Sunshine state
Как така без грим? Такова нещо няма.

# 2 234
  • Сф
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА. Да е на късмет за всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт