Кондиломи

• 3 458
  • 12
  •   1
Отговори
jenami ima kondilomi na matkata i e bremenna v 4 mesec kak da gi mahnem i  koi moje da ni nasochi kade i kak chetoh s ocet silen qbalkov ili vinen samo po silen da e e toi mojeli s nego da stane molq pishete

женами има кондиломи на матката и е бременна в 4 месец как да ги махнем и  кои може да ни насочи къде и как четох с оцет силен ябълков или винен само по силен да е е той можели с него да стане моля пишете

Моля, пишете грамотно и на кирилица!

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 13:19 от bubanka

# 1
Лекаря поставил диагнозата не ви ли предложи лечение???????????????????

# 2
jenami ima kondilomi na matkata i e bremenna v 4 mesec kak da gi mahnem i  koi moje da ni nasochi kade i kak chetoh s ocet silen qbalkov ili vinen samo po silen da e e toi mojeli s nego da stane molq pishete
По-безотговорен пост не бих могла да си представя!

# 3
jenami ima kondilomi na matkata i e bremenna v 4 mesec kak da gi mahnem i  koi moje da ni nasochi kade i kak chetoh s ocet silen qbalkov ili vinen samo po silen da e e toi mojeli s nego da stane molq pishete

женами има кондиломи на матката и е бременна в 4 месец как да ги махнем и  кои може да ни насочи къде и как четох с оцет силен ябълков или винен само по силен да е е той можели с него да стане моля пишете

Моля, пишете грамотно и на кирилица!
преди да замирише жена ти на салата и шкембе отидете на лекар. Как ще го отглеждате това дете ако си самолекувате такива болести ?!?! newsm78

# 4
Лечение може да бъде назначено от лекар. Всякакъв вид самолечение може да навреди не само на жена ти, ами и на бъдещото ви дете! Не правете глупости, консултирайте се с лекар.

# 5
Привет ,бременна съм в 20 г.с и имам кондиломи от няколко месеца вече...,лекувам ги с течен азот,но ефект за това време няма. Единият е доста голям и упорит ,порасна светкавично ,лекарят казва ,че е от хормоните и занижената имунна система...Понеже не е позволено да пия медикаменти,които да я подсилят ,лечението е мираж...и дори се разпространяват .Имах на ануса две малки брадавици,но ги уморих с ябълков оцет тях,но тази голямата е на входа на влагалището и не ми се слага оцет там,защото много щипе и е възможно да ми изсуши лигавицата...Приятелка ми каза,че е излекувала нейните със змийско мляко,но понеже е отровно и доста силно незнам дали е уместно да се ползва при бременност!Смятам да питам АГ -то ,но се опасявам ,че всички лекари гледат с насмешка на народната медицина и ще ми отговори уклончиво и незадоволително.Имала ли е някоя от вас дами,тези неприятни брадавици по време на бременност и ползвала ли е някоя от вас билки (какви?) или други хомеопатични средства и медикаменти ?Може ли изобщо в този така деликатен период да се преборим с тях ? А за имунната система смятам да питам доки за Биозин мама ,чувам че бил специално за подсилване на имунната система при бреманност.   Praynig Praynig Praynig

# 6
  • Шумен
M@libu, дори да намериш начин да отстраниш наличните пак ще пораснат според мен, причината я знаеш снижен имунитет. Най-добре си слушай лекарите има време след раждането ще се подложиш на лечение. Билките също не са съвсем безобидни и то приложени на принципа "приятелка ми каза" е меко казано безотговорно. Най-безболезнено се решава въпроса с хомеопатия (лично мнение)  Wink

# 7
Кондиломите се причиняват от вирус.Не от снижен имунитет ,а по полов път се предават.
Лечение се назначава от лекар.И партньорите ви са заразени.Първите симптоми се
появяват 3месеца след заразяване.Това по спомен.Прочетете си повече.Имах
заразена приятелка.Каза ,че горенето с течен азот боляло.За приятеля и беше по-зле.
Имал по целия член.Заразил се/по негови спомени/ от момиче което спяло с момчета
от цялата компания.Мда бяха пламнали.Май на гинеколог и кожно венерически лекар
се ходи.Презервативат предпазва.Ама за празни глави не помага,като чета.

# 8
Напълно наясно съм как се предава папилома вирус !От над 3 години съм с постоянен партньор ,който и до ден днешен няма и следа от кондиломи! Живеем заедно и съм сигурна ,че не ми изневерява!А за себе си съм сигурна ,че секс с мъж с кондиломи не съм правила!Естествено не заниженият имунитет е причина да се заразиш с папилома вируса,но той е причина да излизат кондиломите-лекарско мнение (две кожни лекарки и двама АГ). Консултирала съм се с лекар разбира се ,не съм малоумна ,ходя при кожен лекар веднъж седмично по препоръка на АГ-то ми за течен азот,за кондилина ми забрани да го ползвам,просто търся друга алтернатива ,понеже знам ,че лазерните,токовите и прочее манипулации са строго забранени за бременни.Освен това само да вметна ,че презерватива също не е гаранция ,може да се заразиш от окосмената част на мъжа (жената) ! Като цяло бих изчакала с лечението след като се роди бебо,но кондилома-майка е колкото череша ,а знам ,че като са по-големи си е опасничко и могат да се израждат в образувания ,които може да са злокачествени...не съм човек ,който се самолекува,но лекарите не препоръчват билки,не защото са опасни (поне не всичките) а защото има лекарства -скъпи и за продължително време,които са с относителен успех,да си говорим честно. Едно време майките ни с какво са се лекували ?  Stop Thinking

# 9
Напълно наясно съм как се предава папилома вирус !От над 3 години съм с постоянен партньор ,който и до ден днешен няма и следа от кондиломи! Живеем заедно и съм сигурна ,че не ми изневерява!А за себе си съм сигурна ,че секс с мъж с кондиломи не съм правила!Естествено не заниженият имунитет е причина да се заразиш с папилома вируса,но той е причина да излизат кондиломите-лекарско мнение (две кожни лекарки и двама АГ). Консултирала съм се с лекар разбира се ,не съм малоумна ,ходя при кожен лекар веднъж седмично по препоръка на АГ-то ми за течен азот,за кондилина ми забрани да го ползвам,просто търся друга алтернатива ,понеже знам ,че лазерните,токовите и прочее манипулации са строго забранени за бременни.Освен това само да вметна ,че презерватива също не е гаранция ,може да се заразиш от окосмената част на мъжа (жената) ! Като цяло бих изчакала с лечението след като се роди бебо,но кондилома-майка е колкото череша ,а знам ,че като са по-големи си е опасничко и могат да се израждат в образувания ,които може да са злокачествени...не съм човек ,който се самолекува,но лекарите не препоръчват билки,не защото са опасни (поне не всичките) а защото има лекарства -скъпи и за продължително време,които са с относителен успех,да си говорим честно. Едно време майките ни с какво са се лекували ?  Stop Thinking

Ами извинявай за въпроса, но след като сте от 3 години заедно и взаимно сте си верни, от къде тези кондиломи?  newsm78

# 10
Самолечение по време на бременност е безумие за мен. Не знам с какво са се лекували бабите ни едно време, но такива страхотии съм чувала, че ми настръхват косите. Консултирай се със специалист.

# 11
Ами извинявай за въпроса, но след като сте от 3 години заедно и взаимно сте си верни, от къде тези кондиломи?  newsm78
[/quote]

Обяснявам какво на мен ми казват докторите-кондиломите се предават по полов път ,чрез папилома вирус не помня кои два щама точно...,аз и мъжа ми сме заразени с този щам папилома вирус ,но при него няма брадавици.Очевидно е ,че един от двамата е заразил другия,просто неговият вирус е в латентно състояние-лекарско мнение.Още ми казаха,че не при всеки човек излизат веднага или в рамките на инкубационният период, т.е носиш папилома вируса в кожата си ,без видими белези или симптоми,като може да се появи- както при мен например- за пръв път по време на бременност или при някои заболявания ,които засягат имунната система!Но мисля ,че не е важно кой и кога ни е заразил ,а как най-правилно да се лекуваме! АГ-то е на мнение ,че нищо не може да се направи преди да се роди бебо,че всяко лечение било опасно сега ,да не се притеснявам ,че брадавиците били доброкачествени образувания -по учебник и т.н ,но аз ще се консултирам и с други лекари,хомеопат в това число ,понеже тези отговори ,от устата на лекар ми се струват смешни и нелогични!

# 12
  • Шумен
Имам същата информация за носителството, то е като херпеса на устата (поне такава аналогия в обясненията си направи кожната) появява се когато имунитета падне а беременоста е именно такъв период  Peace Кога и кой кого заразил си е лично ваша работа, ти си направи консултация и с други лекари (няма лошо в това), но щом твоите са на мнение че е опасно лечението не предприемай нищо на своя глава да не стане опасно.

Общи условия

Активация на акаунт