"Тайните на времето" по БТВ

• 51 675
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
От самотното раждане на Пепа тръпки ме побиха, пък и това момиче, което взе бебето, много зловещо се държеше!...Чудя се от къде се пръкна?
Наистина много нови лица ще има, но поне ще е интересно!
Мария никак не ми харесва, както и онази слугиня - бременната от Олмо.

Това е едни от малкото сапунени сериали, които ми харесват! Heart Eyes

# 121
Здравейте. Толкова се радвам , че има тема за този сериал по бтв   bouquet
Следя го от време на време и много ми харесваше Пепа. Сега синът *и се радвам, че върнаха. Но не разбрах с какво го държи онзи отец от джунглата... Ако някой знае ще съм благодарна да прочета  Peace

# 122
  • Варна
Потърсих из нета за изнасилването на Мария, но не можах да открия информация. Аз мисля, че я изнасили Фарнандо. В селото всички я обичат. Един външен човек щеше да се забележи. А и само той е този, който и има зъб и иска да си отмъсти, откакто и намери бельото в куфара на Гонсало.

# 123
Да, наистина се оказва, че е Фернандо. Ето тук има повече информация https://www.facebook.com/Tainite.PV/

# 124
Този Фернандо е ужасен. Как можа да я изнасили? И после се тревожи за нея. Гадняр.
Поне Гонсало остана в селото. Не знам дали след като Мария се оправи ще замине, но се радвам, че на този етап остана в селото, знаейки че отец Селсо няма да остане безучастен.

# 125
Да, наистина се оказва, че е Фернандо. Ето тук има повече информация https://www.facebook.com/Tainite.PV/
Много ти благодаря за споделената страница на сериала.

# 126
  • Berlin
И аз благодаря, там са доста напред с материала.  Grinning
Кой беше Луис?

# 127
  • Варна
Луис май беше бащата на Мария.

# 128
Да, наистина във фейсбук страницата са доста напред Simple Smile Историята става много заплетена.
Луис не беше ли учителя на Соледат?

# 129
  • Варна
Вярно, учителят беше.  Embarassed
А как се казваше бащата на Мария?  newsm78

# 130
Истинския и баща мисля, че беше Севериано. Но тя май не знае за това и смята Алфонсо за свой баща.

# 131
Истинския и баща мисля, че беше Севериано. Но тя май не знае за това и смята Алфонсо за свой баща.
Да, истинският баща на Мария е Севериано, но тя не знае този факт. Мисли, че Алфонсо е неин баща.

# 132
Луис, учителят на Соледат, ми е интересно какъв ще се окаже накрая..Уж харесва Соледат, но..

# 133
Още снощи прочетох какво са писали във фейсбук страницата на сериала. Много интересни неща ще се случат. Не искам да пиша тук без тяхното знание, защото те са се постарали да преведат интервюта и какво ще се случи занапред.

# 134
  • Berlin
Затова питах кой е Луис, че прочетох нещо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт