"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 52 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Е сега след този коментар на свекървата няма ли да се сети Ичха, че ѝ кроят номер...?!  newsm78

# 181
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е сега след този коментар на свекървата няма ли да се сети Ичха, че ѝ кроят номер...?!  newsm78
Как ще се сети тая тъпанарка... Mr. Green
Да се беше сетила, нямаше да има толкова драма. Naughty
Язък и за образованието на Ича, като не може да стопли елементарни неща. ooooh!

Бай дъ уей...и на мен ми харесва повече от оная скумрия Тъпася.

# 182
Ми да, на мен Тапася ми изглежда ужасно, ама супер натруфена, тва нейното е пълен кич, просто не знам как всички ахват, нормално ли е това?!

Иначе преди време някой беше повдигнал въпрос за индийките и кърменето. Имаме ли отговор, на мен също ми е интересна тази тема. Ако сте обсъждали, извинете ме, но уж прочетох всичко до момента и не видях.

# 183
Ми да, на мен Тапася ми изглежда ужасно, ама супер натруфена, тва нейното е пълен кич, просто не знам как всички ахват, нормално ли е това?!

Иначе преди време някой беше повдигнал въпрос за индийките и кърменето. Имаме ли отговор, на мен също ми е интересна тази тема. Ако сте обсъждали, извинете ме, но уж прочетох всичко до момента и не видях.
Мани пък като вземат да я прехвалват каква е Убавица Гица...малеййййййй... Shocked Shocked Shocked
Ми тя е грозна и главеста... Crazy Тия хора очи имат ли... ooooh!

# 184
Е тва е - старата и немощна Калиани повали с един удар възедричкия си син. Хипербола от класа!  Joy

# 185
Е тва е - старата и немощна Калиани повали с един удар възедричкия си син. Хипербола от класа!  Joy
Той като пиян имаше проблем с вестибуларния апарат Joy Joy Joy

Сега надникнах в новата серия
Ананди го е закъсала...ИзкукИ иска да я расува , РазвратИ нема нищо против...и как бе, той направо има жълто по гащите, че толко хубава жена има. Милата гледа, гледа пък вика "Добре"
Май сподели притесненията си с РазвратИ, ама той нЪл заслепен...нищо не види. Crazy
Шейкърци и те немат против, само Анууп като здравомислещ възропта...ама дали някой ще го чуе?
ИзкукИ вече се готви за обяснение в любов, къса листчета на роза и ги реди "Мене, Шив....глупости Шив....мене, мене, мене...обичам те..."(перифразирах) Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Нещо май зарязаха сюжетната линия с убийството на РазвратИ, как викаше Марвелка Hug (че тя 2-ри сценарист Grinning) май минаваме към опция ''заключване някъде" Laughing
Пък кат се шокира докат я намери, ще го питам дали ше дава да я рисуват друг път Crossing Arms

# 186

Те много на бързо се случват нещата около Гена, май скоро ще целува краката на бабето. Аз очаквах това доста да се проточи. На мен ли така ми се стори, Калиани шамар ли удари на Васант? Когато той каза, че трябвало да върне щастието на Гена и щял да я омъжи за друг. Може и да греша.

# 187

Те много на бързо се случват нещата около Гена, май скоро ще целува краката на бабето. Аз очаквах това доста да се проточи. На мен ли така ми се стори, Калиани шамар ли удари на Васант? Когато той каза, че трябвало да върне щастието на Гена и щял да я омъжи за друг. Може и да греша.
Да Бубе, и той падна... Joy Joy hahaha
Ама Калиани е кат пръчка слаба и 1.20 висока, а Васант 2метра мъж падна, ама тва от алкохола...не от друго Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 188
Цветовете вече е към своя край. Днес имаше няколко епизода, но не се случи кой знае какво, става все по безинтересно. Сакшито по многократни молби и настоявания от страна на Рагини пред Васу тя в крайна сметка склони да я прибере, но все още и е сърдита. Сакши се разкайва искрено, но тя и каза, че я приема само като гост, каза и да си даде сметка, че гостоприемството си има граници. Сакши искаше да си тръгне, но Рагини не я пусна, понеже нямала къде да отиде а лекарят казал да се грижат за нея, че била много слаба. Васу не знам как, но по някакъв начин забеляза, че Рагини и Анмол до сега не са били съпрузи в истинския смисъл. Сакши се беше почувствала зле и тя отиде да извика Рагини, вероятно после като се застоя в стаята е видяла нещо, не можах точно да разбера. Започна да реве и да се разкайва колко зле се е държала с Анмол, а той уважил решението на Рагини все още да не го приема като съпруг. Шлок се появи в дома на Шарма преструвайки се на крадец, не знам как се беше направил, та не го познаха, но успя да ги стресне. За сега е сам, онази дето уж трябваше да е с него все още я няма. Те почнаха пак да го питат дали си нямал някоя, той каза, че си имал някакво момиче даже веднъж тя го потърси по телефона когато отиде у Раджванш. Алек нещо не се чувстваше добре и Сакши отиде да му занесе лекарство, а той я изхвърли като парцал. После Рагини отиде при него и той каза, че няма да пие лекарството, което Сакши е донесла защото не знаел какво му носи. Анмол отиде при Тарун и го накара да се разкае пред Сакши и да я помоли за прошка иначе пак ще го тикне в затвора. Той му обеща, но не с добри намерения естествено. Не знам дали това не беше план на Анмол да види дали Сакши пак ще си почне старите номера, но Тарун като и се обади и и се заобяснява тя му затвори и не искаше да го слуша. Наближаваше оня празник, където съпругата пости за съпруга си забравих как се казваше. Тъй като Рагини до сега не го била празнувала пълноценно Васу реши този път да покани и семейството на Рагини и да спазят всички традиции. Рагини постеше за Анмол, той отиде на работа и уж щеше да се прибере рано. Алек чу по телевизията, че някаква кола е катастрофирала и се е блъснала в камион и че шофьорът бил в критично състояние. Видя, че колата е на Анмол и много се притесни. Отиде да казва на Рагини, но като я видя колко е щастлива не посмя да и каже нищо. Когато вече трябваше всички да вечерят и Анмол все още го нямаше Рагини каза на другите да започват, а тя ще го чака. Тогава Алек започна да я убеждава да не го чака, че можело да не се прибере, че щом го няма можело да е в болница. Тя го попита защо говори такива глупости и той каза какво е видял. Тъкмо Рагини тръгваше към болницата и Анмол се прибра. Бил си оставил колата на пазара за да купи нещо и някой му я откраднал, та тоя дето му я откраднал катастрофирал с нея и бил в болница. Пълни глупости, не знам какъв беше смисъла на това. За Шлок пропуснах да кажа, че в предните епизоди Алек беше чул майка си когато се беше ядосала за номерата на Сакши да казва, че се е подиграла с Алек въпреки, че знае, че не е нормален. Той се обадил на Шлок и Шлок затова се появява, но му се обадил без никой да знае. Шлок отиде при тях и Васу го помоли да остане там. Васу като видя Шлок и започна да се чуди как до сега на са се сетили да се обадят на Шлок, ами как да му се обадят, като е такъв сценария. Докато всички се приготвяха за празника Сакшито беше изолирана. Искаше да и сложат кана на ръцете, но Васу каза, че това се прави само на омъжените жени, даже я накара да си свали колието. Накрая на последния епизод Гуди и занесе да яде и тя не искаше. Тогава се появи Алек и Гуди като му каза, че тя не иска да яде той я накара да и занесе топла храна, понеже тази била истинала и започна да и говори как не мислила за бебето си, как заради нея и то щяло да умре от глад демек и той вече мисли да и прощава. Малти и тя се извини за дето била толкова лоша снаха през годините, абе щастлив финал без най хубавите герои, да свършва веднъж и да се приключва. Сигурно вече като се появи приятелката на Шлок и Тарун като отвлече децата ще му видим края.

# 189

Да Бубе, и той падна... Joy Joy hahaha
Ама Калиани е кат пръчка слаба и 1.20 висока, а Васант 2метра мъж падна, ама тва от алкохола...не от друго Joy Joy Joy hahaha hahaha

Това пък, че е паднал не го разбрах, ужас. Ама и той къде тръгнал да омъжва Гена, без да я пита все едно му е някаква собственост, това ако някой ми го направи няма да го погледна

# 190
Той като пиян имаше проблем с вестибуларния апарат Joy Joy Joy

Сега надникнах в новата серия
Ананди го е закъсала...ИзкукИ иска да я расува , РазвратИ нема нищо против...и как бе, той направо има жълто по гащите, че толко хубава жена има. Милата гледа, гледа пък вика "Добре"
Май сподели притесненията си с РазвратИ, ама той нЪл заслепен...нищо не види. Crazy
Шейкърци и те немат против, само Анууп като здравомислещ възропта...ама дали някой ще го чуе?
ИзкукИ вече се готви за обяснение в любов, къса листчета на роза и ги реди "Мене, Шив....глупости Шив....мене, мене, мене...обичам те..."(перифразирах) Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Нещо май зарязаха сюжетната линия с убийството на РазвратИ, как викаше Марвелка Hug (че тя 2-ри сценарист Grinning) май минаваме към опция ''заключване някъде" Laughing
Пък кат се шокира докат я намери, ще го питам дали ше дава да я рисуват друг път Crossing Arms

Зизу Hug, Направо съм бясна. В тубата на най-хубавите моменти нямам звук  #Cussing out. Сега пак некакава особа се появи, тоя път Джаго ще го свалят. Анандито е на черешата, а Шив се кефи и се гласи за романтика. Малко остана и те стигам.  Joy Joy Joy

Казах ли ти, че перкото некаква тъпотия ще сътвори, то за друго акъл си требва.   hahaha hahaha hahaha
Шапка им свалям на актьорите. Само по изражението можеш да разбереш за какво иде реч.

Не разбрах какво и дава лелята на Ананди, че така си променя настроенията.

# 191
Марвелке Hug значи влезни в Десито са озвучени... Joy Joy Joy hahaha hahaha

Тая дето сваля Джаго е Гаури дет се озова в болницата на Джаго и нали у Сингх-Хавели е аврамов дом, кой го изпишат ходи на санаториум там.. Mr. Green
Нема да успее.... Naughty

Та лелята дава кока на Ананди в прасата сутрин...първоначално я избиваше на романтика, после взе да се трупа и стана зле.
РазвратИ разбра, че е леля му и беше стегнал бохчата, ама Анандито не даде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вече не я друса, че едно я хванаха, друго дилъра избега, та нема снабдител...и те така...

# 192
Ох, беееееееееее.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

РазвратИ- Ананди, дай ми автограф (че нали като я рисува ИзкукИ ще стане известна Mr. Green)
Ананди- няма да ти дам, ще чакаш да стана известна...
Сцената от спалнята в новата серия... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
Марвелке Hug значи влезни в Десито са озвучени... Joy Joy Joy hahaha hahaha

Тая дето сваля Джаго е Гаури дет се озова в болницата на Джаго и нали у Сингх-Хавели е аврамов дом, кой го изпишат ходи на санаториум там.. Mr. Green
Нема да успее.... Naughty

Та лелята дава кока на Ананди в прасата сутрин...първоначално я избиваше на романтика, после взе да се трупа и стана зле.
РазвратИ разбра, че е леля му и беше стегнал бохчата, ама Анандито не даде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вече не я друса, че едно я хванаха, друго дилъра избега, та нема снабдител...и те така...

Вече взех да давам на късо с тия имена - Гаури, Гули, Ганга, Манга ..............,  #Crazy #Crazy #Crazy губя им дирята вече. Е, за това хората правят по 1000 серии, за да ги запомни човек.

Hug, вчера поста със сюжетната линия за втората част ли ти изметоха? Чаках аз да видя развитие, ама ядец. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 194
Ох, беееееееееее.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

РазвратИ- Ананди, дай ми автограф (че нали като я рисува ИзкукИ ще стане известна Mr. Green)
Ананди- няма да ти дам, ще чакаш да стана известна...
Сцената от спалнята в новата серия... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей, опасна си значи, Hug караш ме от зад напред да го гледам. Сега ще метна едно око, но много бавно ми зарежда и се изнервям.

Общи условия

Активация на акаунт