"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 497
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвелита Hug резюмето Laughing Laughing

Епизода започва с Палаш, който довършва картината на Ананди с Шив. Той се нервира и казва, че войната може да бъде спечелена само с любов. "Платих сметката ви за ресторанта, може би сте разбрали моята гледна точка". Шив се ядосва. Ананди го спира. Той й казва да дойде.
Ганга казва на баба си, че са решили да съберат Гена и НиранДжан, но тя има притеснения . Дадиса й казва, че Гена изглежда щастлива с него. Те са щастливи заедно. Ганга казв,а че е трудно да приемеш някой за партньор в живота. Дали тя ще го приеме? Дадиса казва, че ще. НиранДжан е правилния за Гена и е дошъл в правилния момент - Господ го е изпратил.  Джаго казва, че дори Господ иска същото. Дадиса казва, че първо трябва да говори с НиранДжан, после с Гена.
Шив отива ядосан при Палаш. Неговия асистент казва, че той спи. Палаш наднича от стаята. Шив изкарва пари от джоба си и казва на асистента, че не харесва безплатните вечери. Напуска. Палаш заключва вратата на стаята си и мисли, че е наранил егото му. Съжалявам, но трябва да го принизя за да те спечеля. Той говори с Винъс и й казва да каже нещо. Хрумва му идея и се усмихва. Казва, че е брилиантна идея. Казва, че ще взриви дома на Шив на някакъв празник. ПОлучава обаждане от министъра. Палаш говори с него за Шив. Министъра се съгласява да му помогне.
Субхандра казва, че и тя ще отиде да пазарува. Ануп казва, че не иска да ходи. Ира отваря вратата и приема колет. Кара Ананди да дойде. Субхандра пита какво има вътре. Ира казва, че е изпратено от Палаш и може би е портрета на Ананди. Ананди идва. Алок й казва, че Палаш й е изпратил колета и говори къде могат да го закачат. Субхандра казва да го видят първо. Ананди отваря колета и е изненадана да види портрета си с модерен вид. Тя и семейството се шокират. Субхандра отваря устата си от шока. Всеки става от мястото си и е шокиран.
Даду пита какво е това? Субхандра казва, че Палаш не е оставил нищо от въображението си и казва на Ананди да я закачи на хубаво място. Даду и казва да престане и я кара да види лицето на Ананди. Тя е изплашена. Субхандра казва, че Ананди е позирала за тази картина. Ира и Мену подкрепят Ананди. Анууп пита дали Палаш е нормален? Даду казва, че той може да отговори. Алок казва, че треябва да изчакат Шив. Анууп казва не. Ще отидем още сега там. Щом Ананди казва, че не е позирала така, значи ще го хванем за яката. Анууп я пита какво е правила докато я е рисувал. Ира пита как е знаела. Анууп казва, че Ананди трябва да знае. Карат се. Даду казва, да внимават. Шив трябва да бъде там. Анууп казва, че Шив е отишъл да се срещне с някой. Даду се притеснява от медиите. Субхандра казва, че това ще са извънредни новини. Ананди е все още шокирана.
Вивек казва на Санчи, че не вярва, че нейният шеф й в дал позволение да обядва вкъщи. Санчи казва, че той е помислил за това. Пеон идва и й дава нещо изпратено от Митал. Санчи го приема.
Тя отваря плика и подаръка. Тя получава ключове за кола като подарък. Санчи се радва. Виждат колата. Санчи казва, че Митал е искал да я изненада. Вивек се шегува с нея. Суман отива да донесе нещо. Митал се обажда на Санчи и тя му благодари. Вивек мисли, че Санчи е казала "моята кола" и се натъжава.
Ира казва на Ананди, че трябва да донесе некви неща. Ананди я пита да отиде и казва, че е добре. Ананди връща събитията с Палаш  и става съмнителна за него. Тя мисли, че сърцето й я е спряло от съмнения за неговите намерения. Получава обаждане от него и изглежда ядосана.

Трей...
Палаш казва на Ананди, че им е писано да бъдат заедно. Шив идва и го набива. Ананди е шокирана.

Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 541
Зизу , ма що се мориш бе мацка  bouquet

А сега да видим какво ще е посланието. Thinking  Анууп и той ръгнал да го бие. Нема на кой да се метне РазвратИ  hahaha hahaha hahaha
Даду се спече заради медиите - казах ли ти аз, че проблема ще е и заради обществото Peace

# 542
Зизу , ма що се мориш бе мацка  bouquet

А сега да видим какво ще е посланието. Thinking  Анууп и той ръгнал да го бие. Нема на кой да се метне РазвратИ  hahaha hahaha hahaha
Даду се спече заради медиите - казах ли ти аз, че проблема ще е и заради обществото Peace
Общество, мобщество...тва е...Ананди е непристойно нарисувана hahaha hahaha hahaha
Тоя па кви медии...то покрай РазвратИ кой ше се занимава с Ананди, пък и нали картината си е в тях. hahaha hahaha hahaha

Освободили са ми серията в тубата... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Фтиам да си кроИм парцали... Party Party Party Party Party
След малко ще се си развея новите гащи по мегданя...  ura  ura

# 543
Ха да са ми честити новите парцали...  bouquet Hug Party Party Party

Марвелке Hug ИзкукИ дали ше го прибере Джаго у болницата, та брейкинг нюза да е РазвратИ дет набил ИзкукИ Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544

Марвелке Hug ИзкукИ дали ше го прибере Джаго у болницата, та брейкинг нюза да е РазвратИ дет набил ИзкукИ Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

МацHug ако въобще РазвратИ го остави жив. hahaha hahaha hahaha
Нека да са ти честите гащите Hug Hug Hug

# 545

МацHug ако въобще РазвратИ го остави жив. hahaha hahaha hahaha
Нека да са ти честите гащите Hug Hug Hug
Ше го остай...нали Ананди ще го спре...кат излезне от шока... hahaha hahaha hahaha

Ти що немаш гащи и ходиш гола? newsm78

# 546
  • София
Моята Карма

Какво предстои в епизодите следващата седмица:

Понеделник

Ичха е много тъжна за разваленото мехенди. Тапу се преструва колко много съжалява. Куки, която вижда всичко, се опитва да обясни, че Тапася го е направила нарочно. Ичха не ще и да чуе и за сетен път говори колко добра е приятелката и. В къщата на Виир се подготвят за сватбата. Дивия идва в стаята на Ичха. Тя и казва, че Гунванти ще донесе булчинската рокля. Когато забелязва, че мехендито на Ичха е размазано я води при Дамини в кухнята и се кара и с двете. Майката на Виир пристига. Ичха споделя с Дамини защо мехендито и е развалено. Дамини я хвали и я успокоява, че тези рисунки траят само няколко дни, а човек е добър за цял живот.  В това време Тапу се присъединява към родителите си и Гунванти. Разглежда роклята. Ичха идва и се опитва да прикрие ръцете си. Нани прави всичко възможно свекърва и да види разваленото мехенди. Свекърва и забелязва и отново намеква, че Ички не уважава традициите. Тръгва си и всички стават да я изпратят. В къщата на Виир показват човека от заключената стая. Извеждат го да присъства на един от ритуалите на Виир. Джоги и Ичха се сбогуват. На церемонията при Виир обявяват, че това е Ванш - по-големият брат на Виир. В края на серията той припада.

Вторник

Тапася взима булчинската рокля на Ичха. Говори на една снимка на Виир, напълно загубила разсъдък. Не забелязва, че роклята гори. Нани вижда огън и влиза в стаята. Тя го изгася, но воалът е съсипан. Тя носи роклята на олтара. На сутринта Дивия и Тхакур виждат унищожената рокля. Решават, че те ще купят друга. Джоги се качва при Тапася. Тя му признава, че иска да се ожени за Виир. Той и крещи, че се срамува от нея и не му е дъщеря. Гостите за сватбата пристигат. Куки също отива при Тапу и вижда изгорял плат. В къщата на Виир започва празненството. Виир моли брат си да присъства и да танцува с него, но той отказва. Ичха разглежда кукли и други неща от детството си. Двете си спомнят и плачат.

Сряда

Дивия пристига с новата рокля. Куки чува всичко и си спомня, че е видяла изгоряло парче в стаята на Тапу. Тя се досеща какво е станало и иска да разкаже на Ичха. Тапу я спира и и обяснява, че никой няма да повярва на тези глупости. Идват деца от училището да донесат подаръци. Пушкар им се присмива. Започва пуджата на Ички. След церемонията по измиването на краката Ичха носи храна в стаята на Тапу, която не присъства на церемонията. Тапу отказва, защото има традиция, че булката не бива да се храни в деня на сватбата си. Тапу все пак пие малко сок. Нани и се кара. Ичха отива да се моли. Идват гримьорките. Питат коя е булката и Тапу казва, че е тя. Те я гримират и тя си поставя  "maang teeka" и воала. Дивия я вижда и е шокирана. Тя и говори и сваля украшенията от главата и. Ванш гледа наркотика в стаята си, но си спомня молбата на Виир да присъства на сватбата му. Когато Виир отива при него той е облечен и Виир е много щастлив.

Четвъртък

Виир е щастлив, но брат му припада. Слагат го да легне на легло. В къщата на Виир всички танцуват. Ичха е гримирана и Дамини започва да я облича. Вади една "maang teeka". Гримьорките се възмущават, че няма да си отива на роклята и е евтина. Ичха иска дадената от майка си. Ички е страшно красива в сватбения си костюм. Тапася също е готова. Младоженеца пристига. Ичха чака в стаята си. Дамини и се кара, че е видяла сватбения кортеж на Виир. Това било лоша поличба. Нани е притеснена, че Тапася я няма. Тапася посреща гостите. Виир влиза в къщата, Тапу го е прегърнала, а той е много сконфузен. Тапася го води в една празнично украсена стая уж да види Ичха. Опитва се да го съблазни, казва му че го обича и, че той обича нея. Виир е шокиран и я отблъсква. Тя го хваща за крака и той я влачи по пода.

Петък

Тапу полудява. Показва на Виир фотографии, снимките си от детството си и го пита не вижда ли разликата. Пита го как може да се ожени за слуга. Обяснява му, че Ичха е това днес само благодарение на нея. Всички се питат къде е Виир. В същото време Тапу го пита какво има Ичха, което тя го няма. Виир казва, че Тапася е с грозна и лоша душа. Казва и, че нито е добра дъщеря, нито приятел. Виир си тръгва. Тапася крещи и плаче. Започват ритуалите. Съобщават, че съвсем скоро Ичха ще слезе. Нани и Пушкар се чудят къде е Тапася. В това време тя си реже ръката. Нани и Пушкар разбиват вратата. Виждат Тапу в безсъзнание и се опитват да я свестят. Дамини се качва за дъщеря си. Нани връхлита и казва да отидат да видят Тапася и какво са и причинили. Тапася крещи на Ички, че и е отнела всичко и я кара да напусне къщата. Ичха плаче и я пита защо е направила това. Пита я за Сид. Тапася и казва, че обича само Виир и никой друг. Заплашва ги с ножа. Дамини моли дъщеря си да слезе и да се венчае. Тапу казва, че ако Ичха се ожени тя ще се самоубие.

# 547
Не аз, а вие задълбавате темата. Ако след твоя отговор аз не бях казала нищо тя щеше да си продължи с предаването за съдбите и така или иначе някой щеше да го каже. Нито съм искала да задълбавам, нито да се отклонявам. Просто казах, че това е съвсем различна от нейния въпрос тема. Не знам за кой точно твой отговор са ти махнали постовете, но едно съм сигурна, че никога не съм задавала въпроси различни от темата. Има свобода, както има и свободни теми, където можеш да я изразяваш. Тя няма причина да не може да си зададе въпроса другаде, просто се е объркала и аз я поправих, в което няма нищо лошо и ненормално. Това, че тя се заяде и задълба е неин проблем. Хайде тогава щом можем да пишем за всичко, малко да поговорим затова кой какво е готвил днес и какво смята да приготвя за утре? И от днес нататък аз започвам да питам за абсолютно всичко, което ме интересува. Надявам се никой да не ми прави забележки и да си остана във форума, защото бандитка беше банната само за дето писа на латиница, а не е нарушавала по никакъв начин правилата. Тя имаше оправдание, защото пише от друга държава, а Сунитра няма абсолютно никакви оправдания за тези си въпроси. И някой ден ще видите, че ако тука всички започнем да си говорим кой за каквото му падне, ще стане скандал и заглавието на темата ще се обезсмисли.

Не съм чела постовете след този, затова се извинявам ако някой нещо е коментирал и се повтаряме, но - Бубе, просто прекаляваш! Пак почвам да чета уж за сериалите и пак твои обяснения отново и отново! Естествено, че ТИ задълбаваш, а не другите. Имаше въпрос 3 реда и отговор 3 реда. После има твои обяснения по 30 реда! Първо, няма как да знаем дали щеше да се продължи страничната тема, това ти го предполагаш. Второ, не ти ли е хрумвало, че след като никой не прави забележка за въпроса (освен ти), може пък на никой друг да не му пречи този въпрос. И трето, не се сърди, ама се опитваш да раздаваш справедливост и то не с добър тон, много добре помня първия ти коментар. Както и преди писах, говорили сме тук и за готвене, и за какво ли още не, то по твоята логика цялата тема може да се счете за едно голямо недоразумение!

Хайде сега се връщам да ви чета. Simple Smile Ако някой модератор изтрие последните има няма 10 страници, всичко ще е наред - наприказвахме се май. Simple Smile

# 548
Така. Прочетох ви, то си отне време. Simple Smile Но пък поддържаме добрия тон вече, много съм щастлива!  Hug

Тери, благодаря за резюмето от петък. Тогава беше супер слънчево при нас и аз най-отговорно реших да изведа бебето на разходка вместо да си късам нервите с Ичха. И като гледам какво се е случило, добре съм направила. Grinning А пък като гледам какво предстои в петък, се моля пак да е хубаво времето от утре.  Joy Така се зарадвах като прочетох, че Джоги ще се кара с Тапася и после и Виир ще ѝ каже, че за нищо не става... Ноооо това последното ме отказа. Оффф, че негативна история! Тъкмо си дойде нещо на мястото и се разместват няколко други.  ooooh!

# 549
  • София
      Sahasrara гледай си го сериалчето. Тези епизоди макар и негативни са много красиви и действието се развива доста бурно за този сериал. А и Ичха и Виир като младоженци са много красиви. И самата сватба е много пищна.

# 550
      Sahasrara гледай си го сериалчето. Тези епизоди макар и негативни са много красиви и действието се развива доста бурно за този сериал. А и Ичха и Виир като младоженци са много красиви. И самата сватба е много пищна.
Е, каква сватба Shocked нали се жени за Тапася? Crazy
Тоя сериал не го разбирам и отказвам да го разбера Naughty
Само знам, че сценариста яко го е трескал високия волтаж Crossing Arms

Ха, сега здравейте! Hug Hug Hug

# 551
Хубава неделя на всички  Hug Hug Hug

Зиз Hug, ама снощи пак съм заспала с компа - това вече не е нормално Naughty
Гащи немам щот съм смотана  hahaha hahaha hahaha

Таман виках РазвратИ да ти звънне, че пладне стана.   bouquet

# 552
Марвелита Hug нормално си е...вервай ми hahaha hahaha Joy
Станала съм охооо...още в светИте зОри...че требваше да палим парцалетката Grinning
Като се замисля...ако искаш да ти подарим едни парцали, че така да мааш гола в индийската тема е непристойно. Joy hahaha
Ако искаш парцаляк, пиши ми на ЛС...кво искаш, или ако нямаш претенции щи подаря некой от моите. Laughing
Оф, беее...тия в сайта май нема да качат серии днес... Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 10:48 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 553
Марвелита Hug нормално си е...вервай ми hahaha hahaha Joy
Станала съм охооо...още в светИте зОри...че требваше да палим парцалетката Grinning
Като се замисля...ако искаш да ти подарим едни парцали, че така да мааш гола в индийската тема е непристойно. Joy hahaha
Ако искаш парцаляк, пиши ми на ЛС...кво искаш, или ако нямаш претенции щи подаря некой от моите. Laughing
Оф, беее...тия в сайта май нема да качат серии днес... Rolling Eyes

В кой сайт бе мац Hug, нали днес няма да има серия Thinking
За гащите, ще чакам да излезе кютека  hahaha hahaha hahaha

Оох бе, говориш за рускините.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 11:03 от marvela

# 554
  • София
Зиз, тя тапася се включва на финала!!!  ooooh!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт