"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 52 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвела,Зиз,жестоки сте!  Mr. Green
Ананди и като голяма ли вярва ,че ще й порасте нещо ако лъже?  hahaha
От новите серии прегледах само тсзи ,в която художника вижда Ананди . Нямам желание да ги следя защото само се ядосвам..Тоз хинди е труден.. Mr. Green

Чай-чай Hug Ако се напрегнеш малко ще разбереш, но не е задължително. Joy Joy Joy
Ние със Зиза Hug променяме сценария в движение, та да се не ядосвате  hahaha hahaha hahaha
Ох мааааааа... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Какъв ли е боя за утре се чудя... Joy Joy hahaha hahaha
За сега само му разби стола в главата, ама не разбрах дали виде Винъс да му я налундзи на тиквоча за колиенце... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 22:48 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 661
Ko ше звъниш ма...то диагнозата е ясна...трее си пиеме ИлИксирти редовно и мой да се опрайме hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, инак какво е посланието от тази серия? Thinking

Може би : "Това, че имаш жена, не означава, че някой луд няма да ти я цуне" Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Мойто послание е "Любовта е по-силна от боя" - хем знае, че ша яде бой, хем продължава  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ма на него му Ареса кютека...може и да е мазохист hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бай дъ уей....майтапа на страна, ама тва къде една го лала накрая на сериата е посланието от серията. Преди го превеждаха в резюметата, ама сега не го правят.
Оставили са на нас да се грижим за посланията... Joy Joy Joy Joy
Зизу Hug Давай да ги записваме некъде, че не помня толко  Naughty, па като свърши сериала, ще подготвим научен труд по въпроса с посланията  Joy Joy Joy

# 662
Марвелита Hug верно трябва да се отбележат в едно тефтерче "Да не забравя" Joy Joy Joy Joy
То послания ли са, чудо ли е... hahaha hahaha hahaha

Обаче твойто послание "И лудите имат нужда от разбиране" отпада... Naughty
Нема кой да го разбере тоя... hahaha hahaha hahaha
Изпусна си шанса да погостува на баба ти. hahaha hahaha hahaha

# 663
Марвела,Зиз,жестоки сте!  Mr. Green
Ананди и като голяма ли вярва ,че ще й порасте нещо ако лъже?  hahaha
От новите серии прегледах само тсзи ,в която художника вижда Ананди . Нямам желание да ги следя защото само се ядосвам..Тоз хинди е труден.. Mr. Green

Чай-чай Hug Ако се напрегнеш малко ще разбереш, но не е задължително. Joy Joy Joy
Ние със Зиза Hug променяме сценария в движение, та да се не ядосвате  hahaha hahaha hahaha
Ох мааааааа... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Какъв ли е боя за утре се чудя... Joy Joy hahaha hahaha
За сега само му разби стола в главата, ама не разбрах дали виде Винъс да му в налундзи на тиквоча за колиенце... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нищо още не е видел със сигурност.  Naughty За Винъс не знам, ама ако РазвратИ  беше мернал собственото си изображение, е тогава вече  Изкуки щеше да е на прах. Crossing Arms

# 664
Ааа, картината с танцьорката - РазвратИ беше изчезнала и изобщо не беше в стаята, за разлика от "Винъс" Joy Joy Joy Joy
Направо не проумявам как не я видя...ама сигурно това са го оставили за утре, та боя да е още по-оправдан hahaha hahaha

# 665
Марвелита Hug верно трябва да се отбележат в едно тефтерче "Да не забравя" Joy Joy Joy Joy
То послания ли са, чудо ли е... hahaha hahaha hahaha

Обаче твойто послание "И лудите имат нужда от разбиране" отпада... Naughty
Нема кой да го разбере тоя... hahaha hahaha hahaha
Изпусна си шанса да погостува на баба ти. hahaha hahaha hahaha

Е, чекай малко де, още нищо се не знае. hahaha hahaha hahaha hahahaЗа сега нема да ми го драскаш това послание - има време  Joy Joy Joy Joy Joy

# 666
Ааа, картината с танцьорката - РазвратИ беше изчезнала и изобщо не беше в стаята, за разлика от "Винъс" Joy Joy Joy Joy
Направо не проумявам как не я видя...ама сигурно това са го оставили за утре, та боя да е още по-оправдан hahaha hahaha

Ама Шив толко бесен до сега не съм го видела newsm61

# 667

Ааа, подобен луд беше като отвлякоха Амол...ама сега определено беше дал на късо... Joy Joy hahaha hahaha

# 668

Ааа, подобен луд беше като отвлякоха Амол...ама сега определено беше дал на късо... Joy Joy hahaha hahaha

Какво се случва с бащата на Ананди той остава ли жив в тези последните епизоди които гледате? Майка и разбрах че умира но за баща и не разбрах какво се случва.

# 669
Баща й се появи само веднъж след сватбата и и беше отишъл на гости в "Резиденция - Шейкър"
После отиде в забвение...изобщо не са го показвали. Naughty

# 670
Зиз Hug Чудя се сега, тая откачената Ананди дали нема за дигне РазвратИ посред нощ да спасяват Изкуки newsm78

# 671
Зиз Hug Чудя се сега, тая откачената Ананди дали нема за дигне РазвратИ посред нощ да спасяват Изкуки newsm78
Според мен не е невъзможно да се опита, но не виждам как РазвратИ ще си скочи в ританките да спасява лудия. Но, пък може да иде и в спасителната мисия да влиза терапия "Бой за наместване на клетките" Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Знам, че ти се иска да си прокараш посланието, ама за сега не виждам как ще се случи. РазвратИ е много обиден...някой му сецаше жената и обясняваше, че е негова...ей тва РазвратИ нема как да прости Naughty
Така, че залагам на кютека... box box box box box

# 672
Според мен не е невъзможно да се опита, но не виждам как РазвратИ ще си скочи в ританките да спасява лудия. Но, пък може да иде и в спасителната мисия да влиза терапия "Бой за наместване на клетките" Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Знам, че ти се иска да си прокараш посланието, ама за сега не виждам как ще се случи. РазвратИ е много обиден...някой му сецаше жената и обясняваше, че е негова...ей тва РазвратИ нема как да прости Naughty
Права си мац  smile3508 и аз предпочитам кютек, ама губим социалната насоченост на филма Joy Joy Joy

# 673
Права си мац  smile3508 и аз предпочитам кютек, ама губим социалната насоченост на филма Joy Joy Joy
Ай стига па ти с тая социална насоченост... Joy Joy Joy Joy
Нема да лекуваме всеки луд появил се на екран... Naughty Joy Joy
Сега ще му викнат оня с белата престилка дет раздава спешъл ризки за непослушни кукита и всичко ще си дойде на място.
После могат да дадат някой кадър от кукувичарника дет ИзкукИ не си пие хапчетата а си прави пано от хапчета на което пише "Винъс...Ананди...ай лав ю..." и те така... hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая сцена я изплагятствах от един друг филм на чиято тема съм стопанка, ама ми се вижда толкова подходяша за случая на ИзкукИ Joy Joy Joy Joy

# 674
Ай стига па ти с тая социална насоченост... Joy Joy Joy Joy
Нема да лекуваме всеки луд появил се на екран... Naughty Joy Joy
Сега ще му викнат оня с белата престилка дет раздава спешъл ризки за непослушни кукита и всичко ще си дойде на място.
После могат да дадат някой кадър от кукувичарника дет ИзкукИ не си пие хапчетата а си прави пано от хапчета на което пише "Винъс...Ананди...ай лав ю..." и те така... hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая сцена я изплагятствах от един друг филм на чиято тема съм стопанка, ама ми се вижда толкова подходяша за случая на ИзкукИ Joy Joy Joy Joy
Ма то остана ли пример за неразрешен проблем още  Naughty
Ша го лекуваме тоя, бас хващам  hahaha hahaha hahaha
Стриктно се придържам към социалната насоченост  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт