"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Серията беше супер newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Много романтика...много любов, ИзкукИ полуде, не развали вечерта... Party Party Party
Обаче трея не беше добър...Непристойната картина дойде...Шейкъровци са в шок... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Малиии, ей ся ако не я наритат с чупка в кръста...нема кога...а РазвратИ не знам какво ще прави...или ще изгони жена си, или ИзкукИ ще остане без ръце и тая ще му е последната рисунка. ooooh! ooooh! ooooh!

# 451
Днешните епизоди по БТВ няма и смисъл да ги коментирам - тотално ме хванаха нервите ...  Naughty

Направо се вбесих на Рагини като започна да защитава Сакши - особено като помоли Васу да я върнат в къщата на Раджванш. Васу беше против, ама Рагини като почна да се жалва как Сакши съжалявала, как и тя е била заблудена и затова направила някои лоши неща. Дрън дрън. Васу се разкрещя, че тя се е държала ужасно и с децана и с всички, възползвала се е от това че Алек не е нормален и е говорила какви ли не глупости. Алек се вбеси и си тръгна. Рагини обаче продължи да защитава Сакши. Накрая на онази й прилоша - заведоха я на лекар. Докторката им каза, че трябва да я пазят от проблеми - не бивало да се притеснява и напряга. И хоп Рагини и Анмол пак я заведоха в къщата - просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Единственото, което ми хареса в тези серии отново беше Алек - именно заради него още стоя и гледам тези щуротии. Стана ми много мъчно за него, когато се прибра в стаята си и си спомни как майка му е казала, че той не е нормален и затова Сакши се е възползвала и е измисляла какви ли не неща ...  Cry

Горкия Алек - взе снимката на Садна, седна на леглото и плачейки започна да й говори. Попита я защо си е отишла и го е оставила сам. Каза на Садна, че знае, че не е нормален и че е едно нищо без нея. Каза, че когато тя е била до него винаги го е пазила и му е казвала кое е добро и кое лошо, а сега той е съвсем сам и не може да преценява нищо. Направо се разплаках заедно с него - само как прегръщаше снимката на Садна към гърдите си. Супер чувствена и силна сцена. После Алек започна да моли Садна да му даде знак и да му помогне да се излекува, за да може да се грижи за Куши, понеже иска да е добър баща. Толкова бяха силни думите му: помогни ми Садна. Няма такава любов ...  no cry txtloves  Kissing Heart Two Hearts

И точно когато молеше Садна да му даде знак и да му помогне да се излекува, за да стане по-нормален и да се грижи за Куши - Алек видя албума със снимките от сватбата им със Садна. Започна да ги разглежда и на тях видя и Шлок. Така се сети за него - реши, че това е знака и затова му се обади ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Появата на Шлок беше едно от малките забавления днес - как се беше маскирал като бандит с брада, шапка и дори с едно око - успя да ги изплаши. Беше ми забавно как викаше - бабо бабо ...  Mr. Green

Сега пък Васу осъзна, че през тези години Анмол и Рагини не са били съпрузи в истинския смисъл - извади снимката на Ранвир и се разплака. Той бил направил правилен избор с Анмол и тя щяла да ги сближи с Рагини.  Wink

Васу помоли Алек да снима Рагини и Анмол заедно - а той вика: ами аз ги имам на снимки с Куши. Тогава ВАсу му каза, че иска други снимки - такива като тези между него и Садна. Като тази дето Алек целува Садна по бузата. Алек каза, че тази снимка му е от най-любимите. После обеща да ги снима. Васу го предупреди да не казва, че тя го праща ...  newsm10

Рагини пак ме вбеси като почна да убеждава децата да простят на Сакши - тя била сгрешила, но вече съжалявала. Не била лоша ...  Crossing Arms

После Алек дойде с фотоапарата и каза, че искал да прави снимки на Анмол, Рагини, Васу и децата, че после да ги рисува. Затова ги снима - накараха Анмол да прегърне Рагини, но когато го накара да я целуне той отказа - имал работа в офиса ...  newsm78

Сакши гледаше отгоре и се радваше - семейството било прекрасно, пък тя била им причинила толкова злини. Сега се разкайвала - може и да съжалява, но мен не ме впечатлява. Не и след това, което направи до тук ...  Naughty

Поне Васу я накара да свали колието понеже не е никаква нито на Алек, нито на другите - а просто гост ...
smile3501

# 452

Много романтика...много любов, ИзкукИ полуде, не развали вечерта... Party Party Party
Обаче трея не беше добър...Непристойната картина дойде...Шейкъровци са в шок... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Малиии, ей ся ако не я наритат с чупка в кръста...нема кога...а РазвратИ не знам какво ще прави...или ще изгони жена си, или ИзкукИ ще остане без ръце и тая ще му е последната рисунка. ooooh! ooooh! ooooh!

Казах ли ти, че звездите ми говорят hahaha hahaha hahaha
Ама тоя май нова картина нарисува - ново платно сложи на статива Peace, па и сметката им плати. РазвратИ нема да му прости Naughty
Като им гледам физиономиите - бая непристойна ще да е за индийските разбирания. Рамото ще е разголено - бас хващам  hahaha hahaha hahaha
РазвратИ няма да се усъмни в съпругата си, Naughty но Шейкъровци ще я разпнат  Thinking

# 453

Казах ли ти, че звездите ми говорят hahaha hahaha hahaha
Ама тоя май нова картина нарисува - ново платно сложи на статива Peace, па и сметката им плати. РазвратИ нема да му прости Naughty
Като им гледам физиономиите - бая непристойна ще да е за индийските разбирания. Рамото ще е разголено - бас хващам  hahaha hahaha hahaha
РазвратИ няма да се усъмни в съпругата си, Naughty но Шейкъровци ще я разпнат  Thinking
Що ше я разпъват бе... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Значи тя можеше да е до РазвратИ когато оная му се беше увесила на врата, после го обвиниха в убийство, съдиха го, а тя беше неотлъчно до него... #2gunfire #2gunfire
Тия толкова ли ще са прости да я разпнат Crossing Arms
А, на бас, че първия дет ще скочи срещи нея е Анууп Naughty
 РазвратИ, ако и лепне и една думичка, не го признавам вечИ...резко ще ми падне в очите, при все, че тя му каза какво е предложил ИзкукИ #2gunfire
Сега да видим колко му е любовта и доверието. Crossing Arms

Ма кво подскачам и аз, като тва е по-добрия вариант от убийство или отвличане, пък и нищо не е станало още.
Съдейки по ексклузивния трейлър, определено утре ще има серия.

# 454
  Зиз Hug, точно това си мислех и аз. Под интервюто за 2-3 часа имаше 50 коментара. Peace
Ако продължават с романтиката, ще се пенсионираме тука  hahaha hahaha hahaha
Няма да ги разделят в никакъв случай - нали уж се допитват до хората. Peace

Не разбрах само, тия новите двама дето си говореха по телефона за някакъв договор какви ще дойдат сега. newsm78
Да ти кажа, не виждам кой знае какъв проблем може да има с портрета - нали е пратил картина, а не CD Joy Joy Joy

# 455
  Зиз Hug, точно това си мислех и аз. Под интервюто за 2-3 часа имаше 50 коментара. Peace

Не разбрах само, тия новите двама дето си говореха по телефона за някакъв договор какви ще дойдат сега. newsm78
Да ти кажа, не виждам кой знае какъв проблем може да има с портрета - нали е пратил картина, а не CD Joy Joy Joy
След малко ще ти пусна превод на резюмето Hug
Ама скива ли къФ неприличен танц избацаха... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Определено са ходили да гледат "Мръсни танци" Joy Joy Joy
Опипване, галене, остъркване и то срамно... Joy Joy Joy Ако Крюела Девил беше там щеше само да вика РААААААААААААААААМ...и да се лови за главата.

# 456
Марвелке Hug да'н се не мъчиш да чИтеш Grinning

Епизода започва със ученици родители които казват на директора, че трябва да помогнат на синът си и разказват за своята безпомощност. Дадиса идва и ги моли да учи успоредно с другите уроци. Джагия предлага да помага и да проверява дали синът им се учи добре. Всички са хепи от това факт. Дадиса им казва да помислят за неговото бъдеще. Благодарят и. И Директорът им казва, че Дадиса преподава редовно /през деня/.
Г-н Митал получава договор от г-н Адикари и той иска договора да бъде даден на Сачи. Благодарят си.
Палаш се ядосва и пита как може да тръгне със Шив след като аз се връщам, Ти не знаеш, че ние сме сродни души. появява се асистента и казва че Шив има резервация в хотела  8 часа вечерта. Палаш казва добра работа,  той не се присъединява към тях, но иска да ги изненада.
Ниранджан се появява на хоризонта. Дадиса носи някаква чантичка. Ниранджан и предлага да я вземе за малко. (чантичка с мъниста или гривни) след малко ниранджан пада, (май се хлъзга на мънистата). Гена му подава ръка но и тя пада. Те се смеят. Тя се сеща за Васант и се разстройва.
Ананди и Шив отиват за вечеря в ресторанта. Ананди казва "Не знаех че ще ме доведеш тази вечер тук" а той и казва "Исках да те изненадам. Сервитьора идва и им взима поръчката. Шив и показва пръстена и и казва, "Имам още една изненада" и слага пръстена на пръста и!  Heart Eyes
Гена говори на снимката на Васант и плаче.Плаче  и си мисли  за спомените с него. Ти ме остави и си тръгна. Как да живея без теб, си мисля тя...
Палаш се появява в ресторанта. Той не знаел че и двамата щяли да бъдат там. Палаш сяда на съседна маса. Ананди успокоява Шив и го държи за ръцете. Палаш се ядосва и си тръгва! г-н Мехра смята че той е странен. Thinking
Асистентът казва на Палаш, че клиентите искат да се срещнат с него. Палаш пак се ядосва и го моли да излезне. Ананди казва на Шив че иска да танцува, отиват да танцуват на песен която се казва "Dheere Dheere". Party Party Party Party Party
Палаш започва да прави скица на Ананди. Шив и Ананди приключват с танците. Палаш страда по Ананди и си говори с Венера  как можела да му причинява това. Съдбата им била да бъдат заедно или по-скоро да бъдат едно цяло. Палаш казва, че трябвало Шив да си тръгне, да отиде на далеч. Тогава Палаш и Ананди щели да бъдат едно цяло. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Когато Шив иска сметката сервитьора му казва, че е платена. Той иска да види разписката...сметката е платена от Палаш. Sick

Трей...
Ира вика Ананди  и и казва, че е получила колет от Палаш, Ананди е много шокирана. Останалите също... Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 20:26 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 457
Зиз  bouquet,
Мен това ме притеснява, че тоя започна да рисува за да разкара Шив. Продължавам да си мисля, че това е съвсем нова картина Thinking
Танца беше върха, нали РазвратИ го раздава професионалист  hahaha hahaha hahaha

# 458

След малко ще ти пусна превод на резюмето Hug
Ама скива ли къФ неприличен танц избацаха... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Определено са ходили да гледат "Мръсни танци" Joy Joy Joy
Опипване, галене, остъркване и то срамно... Joy Joy Joy Ако Крюела Девил беше там щеше само да вика РААААААААААААААААМ...и да се лови за главата.

Зискее, аз като си разваля настроението с цветовете, после идвам да си го оправям с вашия РазвратИ. Писах тука, че не ми се връщаше пък докат ме е нямало сте писали много

# 459
"Малката булка"
    Аз започнах да гледам, когато Калиани се караше на Ананди, че баща и е престъпник и с поведението си ще навреди най-вече на тяхното семейство. В това време Бейрон и Васант се върнаха. Ананди ги попита дали са освободили баща и, а Бейрон я успокои, че всичко ще бъде наред. Ананди отиде за вода. Калияни попита какво става, а сина и отговори, че при такива обвинения трудно ще го пуснат под гаранция.

В Билария Кришна отиде при Баго да и занесе обяд. Баго не пожела нищо и и каза, че не може да преглътне нито хапка. Тръгна да носи обяд на мъжа си в затвора.

В стаята си Васант и Гена се радваха на бебето и си говореха за Казан и Баго. В същото време показаха Багу с един поднос чапати да гони камион, в който натовариха Казан. Полицайте бяха много груби и казаха, че съда няма да чака един затворник да се наообядва.

В съда Бейрон пламенно защитаваше Казан, че е невинен, скромен, отзивчив човек. Оръжието намерено в нивата му, не е никакво доказателство и всеки би могъл да го сложи там. Адвокатът каза, че може да  доведе много свидетели, които да подкрепят неговите твърдения и тези на Бейрон. Прокурорът каза, че освобождаване е немислимо и при тези подозрения за заплаха на националната сигурност. Съдът постанови, че го задържат за още седем дни за допълнителни разпити. Бейрон се опита да го защити, защото в затвора ще го измъчват. Той оспокояваше Казан, че ще се обърнат и към по-висша инстанция ако е необходимо. Казан им благодари и им каза, че трябва да се примирят със съдбата му. Каквото му е писано ще стане.

Пред вратата на съда срещнаха Маавир. Полицаят им обясни, че го пускат под гаранция. Маавир се държа заплашително и се хвалеше, че вътре в затвота е разполагал с всички удобства. Съдбата е била благосклонна към него, но това няма да се случи с майка им. Попита ги дали са успели да освободят Казан. Каза им, че когато си играят огъня, някой ще изгори. Но това е само началото.  Да предупредят майка си, че я чакат тежки дни.

Бейрон каза на адвоката, че Маавир си е признал пред тях, че той е поръчал да сложат оръжията в нивата на Казан. Адвокатът им каза, че това са само празни приказки, обречена кауза. Маавир никога няма да си признае в съда, а съдът решава въз основа на наличните улики. Бейрон помоли съпруга на Кришна двамата да се грижат за Баго и да я успокоят, че ще направят и невъзможното да освободят Казан.

Баго седеше и плачеше на улицата. Съселаните им обсъждаха съпруга и и се чудеха дали са истина обвиненията срещу него. В това време докараха камиона с Казан. Баго дърпаше полицайте и ги молеше да го пуснат. Казваше им, че той едва се държи на краката си. Старшият полици я заплаши, че ако не си тръгне, ще я арестуват и нея. Останалите я подгониха и тя плачейки, молеше хората да и помогнат, но всики гледаха безучастно. Главният полицаи даде някакви документи на Казан да ги подпише. Той попита какво е това, а полицая му каза, че са стандартна процедура. Старейшината на селото започна да убеждава Баго да зачита закона. В това време отново натовариха Казан на камиона и тръгнаха за Джейпур. Баго попита защо. Полицая и обясни, че става дума за голям заговор и има опасност ако остане в селото селяните да се разбунтуват и да нападнат участъка. Също така съучасниците му можели да се опитат да го убият, за да не проговори и да ги издаде.

Ананди плачеше, а Джагдиш я успокояваше. Сумитра я прегърна. В това време връхлетя Калияни и я нападна, че се тревожи за майка си, а не мисли за дома на свекърите си. Това, че плачат постоянно е много лоша поличба след раждането на внука и. Бейрон и Васант се върнаха и казаха, че Казан е в затвора само защото е техен сват. Каза, че Маавир вече е свободен и той е уредил да сложат оръжието в нивата. Калиани ни лук яла, ни лук мирисала, измънка че и през ум не би и минало. Ананди попита за баща си. Бейрон обясни, че продължава да е арестуван, защото нямат доказателства, за да могат да го освободят. Калиани се възмущаваше от Маавир, нарече го страхливец и, че рано или късно ще си плати за всичко сторено. Бейрон се опита да успокои Ананди.

В тъмната стаичка Баго плачеше и си спомняше моменти с Казан. Кришна и съпруга и отидоха при нея и почукаха на врата на стаята. Вратата бе заключена и двамата се притесниха да не е станало нещо лошо. Все пак решиха да дойдат пак на сутринта, за да не я събудят сега ако е заспала.

Ананди беше излязла в градината. Сумитра отиде при нея и я попита какво прави. Тя отговори, че търси полярната звезда, когато я нямери ще и се помоли да освободят баща и. Сумитра и обясни, че е облачно и да влязат двете вътре. Ананди настоя, че ще чака да види звездата. Каза че майка и сама и поне това може да направи за нея. Сумитра я поведе вътре да се помолят на бог Кришна.

На сутринта Кришна отново блъскаше по вратата на Багвати. Много притеснена се опита да отвори прозореца. През процепите видя нещо и викна мъжа си. Помоли го да разбие вратата. Баго лежеше на пода в безсъзнание. Двамата се опитаха да я свестят. Надойдоха и други съседи. Някой отиде да повика лекар. Лекарят помоли за вода. Каза, че е много слаба, пулсът и е едва доловим. Ако някой не се погрижи за нея, може да получи удар. Мъжът на Кришна отиде да се обади на Бейрон и да помоли да пусне Ананди, за да може да и вдъхва кураж и да се грижи за майка си.

Калияни се ядосваше в приемната. Обвини синовете си, че не се грижат за семейният бизнес. Зърното не е стигнало до пазара и днес цената му е станала в пъти по-ниска. Загубили за хиляди рупии. Набързо ги изпрати да инспектират фермата. Бейрон и каза, че е зает и има среща с адвокатите. Майка му се развика, че престъплението си е на Казан и той да се оправя. Империята им се срива, а те са се втурнали да оправят света. Нарече ги глупаци. Каза, че целта на Маавир е докато спасяват чуждите животи, много бързо ще изгубят всичко. Повика Макан да приготви колата и тя самата да отиде на борсата и фермата. Васант каза, че той ще се заеме с бизнеса, а Бейрон да отиде при адвоката. В това време се обади Гувинт и ги повика, че състоянието на Баго е мног сериозно. Бейрон тръгна с Ананди. Калияни не пропусна да каже, че Ананди носи само лош късмет. Васант тръгна към адвоката, а Калиани сама тръгна да оправя бизнеса.

Родителите на Шам се молеха на богината. Двамата бяха щастливи, че отново са се събрали със сина и снаха си. Майката също го помоли за живота на Аша и за правото и да се образова. Бащата каза, че е изненадан от думите и. От Сугна го е очаквал, но не и от съпругата си. Обществото не би приело такова решение. Рада го помоли да и се довери,а чичото гледаше отстрани.

В следващия епизод: Калиани се моли на богинята за подкрепа да дари с мъдрост синовете и. Бейрон доведе Баго и Ананди у тях.

Тереза, благодаря за разказа! Аз гледах само до където започнаха да бият казан, но внезапно ми се наложи да изляза и не разбрах какво стана после, ама май доста щяха да го бият. Значи не ги хранят в затвора, по какво се разбира?

# 460
Зиз  bouquet,
Мен това ме притеснява, че тоя започна да рисува за да разкара Шив. Продължавам да си мисля, че това е съвсем нова картина Thinking
Аз пък вече не се притеснявам изобщо...да я е нарисувал...как да я е нарисувал освен гола или с голо рамо... Joy Joy Joy
Как ли пък някой ще си помисли, че е позирала гола или разголена...тя нали каза на РазвратИ за онова неприлично предложение... Laughing

Сега очаквам кютека...искам да видя как РазвратИ ще счупи палавите кунки на ИзкукИ... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 461
Зиз  bouquet,
Аз пък вече не се притеснявам изобщо...да я е нарисувал...как да я е нарисувал освен гола или с голо рамо... Joy Joy Joy
Как ли пък някой ще си помисли, че е позирала гола или разголена...тя нали каза на РазвратИ за онова неприлично предложение... Laughing

Сега очаквам кютека...искам да видя как РазвратИ ще счупи палавите кунки на ИзкукИ... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Абе ще трябва да разнищят проблема. Thinking Боя му е в кърпа вързан, но няма само с това да остане. За един бой на Изкуки, толко време да губят. РазвратИ като му вкара една тупаница и го е приспал. Тц.... нещо друго ще да има. Ще видиш. hahaha hahaha hahaha

# 462
Тая па...пак ли имаш некво инфо дет криеш от мене... Mr. Green

Еми отпада послянието, че и лудите имат нужда от разбиране...ще го въдворят и няма да го питат как е.
Няма да ходи на санаториум у баба ти, а ще отиде в забвение. Joy Joy
Важното е тия наште да не се сдърпат...всичко друго е ОК Grinning

# 463
Днешните епизоди по БТВ няма и смисъл да ги коментирам - тотално ме хванаха нервите ...  Naughty

Направо се вбесих на Рагини като започна да защитава Сакши - особено като помоли Васу да я върнат в къщата на Раджванш. Васу беше против, ама Рагини като почна да се жалва как Сакши съжалявала, как и тя е била заблудена и затова направила някои лоши неща. Дрън дрън. Васу се разкрещя, че тя се е държала ужасно и с децана и с всички, възползвала се е от това че Алек не е нормален и е говорила какви ли не глупости. Алек се вбеси и си тръгна. Рагини обаче продължи да защитава Сакши. Накрая на онази й прилоша - заведоха я на лекар. Докторката им каза, че трябва да я пазят от проблеми - не бивало да се притеснява и напряга. И хоп Рагини и Анмол пак я заведоха в къщата - просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Единственото, което ми хареса в тези серии отново беше Алек - именно заради него още стоя и гледам тези щуротии. Стана ми много мъчно за него, когато се прибра в стаята си и си спомни как майка му е казала, че той не е нормален и затова Сакши се е възползвала и е измисляла какви ли не неща ...  Cry

Горкия Алек - взе снимката на Садна, седна на леглото и плачейки започна да й говори. Попита я защо си е отишла и го е оставила сам. Каза на Садна, че знае, че не е нормален и че е едно нищо без нея. Каза, че когато тя е била до него винаги го е пазила и му е казвала кое е добро и кое лошо, а сега той е съвсем сам и не може да преценява нищо. Направо се разплаках заедно с него - само как прегръщаше снимката на Садна към гърдите си. Супер чувствена и силна сцена. После Алек започна да моли Садна да му даде знак и да му помогне да се излекува, за да може да се грижи за Куши, понеже иска да е добър баща. Толкова бяха силни думите му: помогни ми Садна. Няма такава любов ...  no cry txtloves  Kissing Heart Two Hearts

И точно когато молеше Садна да му даде знак и да му помогне да се излекува, за да стане по-нормален и да се грижи за Куши - Алек видя албума със снимките от сватбата им със Садна. Започна да ги разглежда и на тях видя и Шлок. Така се сети за него - реши, че това е знака и затова му се обади ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Появата на Шлок беше едно от малките забавления днес - как се беше маскирал като бандит с брада, шапка и дори с едно око - успя да ги изплаши. Беше ми забавно как викаше - бабо бабо ...  Mr. Green

Сега пък Васу осъзна, че през тези години Анмол и Рагини не са били съпрузи в истинския смисъл - извади снимката на Ранвир и се разплака. Той бил направил правилен избор с Анмол и тя щяла да ги сближи с Рагини.  Wink

Васу помоли Алек да снима Рагини и Анмол заедно - а той вика: ами аз ги имам на снимки с Куши. Тогава ВАсу му каза, че иска други снимки - такива като тези между него и Садна. Като тази дето Алек целува Садна по бузата. Алек каза, че тази снимка му е от най-любимите. После обеща да ги снима. Васу го предупреди да не казва, че тя го праща ...  newsm10

Рагини пак ме вбеси като почна да убеждава децата да простят на Сакши - тя била сгрешила, но вече съжалявала. Не била лоша ...  Crossing Arms

После Алек дойде с фотоапарата и каза, че искал да прави снимки на Анмол, Рагини, Васу и децата, че после да ги рисува. Затова ги снима - накараха Анмол да прегърне Рагини, но когато го накара да я целуне той отказа - имал работа в офиса ...  newsm78

Сакши гледаше отгоре и се радваше - семейството било прекрасно, пък тя била им причинила толкова злини. Сега се разкайвала - може и да съжалява, но мен не ме впечатлява. Не и след това, което направи до тук ...  Naughty

Поне Васу я накара да свали колието понеже не е никаква нито на Алек, нито на другите - а просто гост ...
smile3501
Васу по какво разбра, че Рагини и Анмол не са съпрузи? Значи ако на 17 започне другия сериал, финала ще е в четвъртък. Ще пусна да го гледам и по БТВ, много ми е странно. Дали затова не трият всички епизоди от ютуб? Нали все пак знаят, че хората са виждали финала. Защо тогава ще съкратят толкова сериите? Та те даже не са давали как се разменят Рагини и Шивани, само Рагини и каза да се покрие да не я видят. Това дето Пракаш и говореше и мислеше, че е Рагини това го имаше, но после Анмол каза за пълномощника, че си е прехвърлил всичко на свое име и тая как избухна.Анмол попита Рагини дали вече се е убедила, че Шивани обича само парите му. После каза пред всички, че и да не е имал дълг към Ранвир, той много я обича. Сакши изобщо не е говорила, какво остава да е казала нещо за Садна. Най тъпото беше когато Алек каза на майка си, че не е била там да види как Сакши е пожертвала живота си за децата, а изобщо не са го давали. Мисля си, че и по БТВ няма да го излъчат, защото ако го излъчат ще трябва и във войо да се промени, ама ще видим. Искаше ми се само някой да види дали са сложили снимката на ранвир, или и това са орязали, ама не знам кой да накарам.

# 464
Тая па...пак ли имаш некво инфо дет криеш от мене... Mr. Green

Еми отпада послянието, че и лудите имат нужда от разбиране...ще го въдворят и няма да го питат как е.
Няма да ходи на санаториум у баба ти, а ще отиде в забвение. Joy Joy
Важното е тия наште да не се сдърпат...всичко друго е ОК Grinning

Без послание не може да остане мац, тц  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт