Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 98 787
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BFCDWB6/ - ски яке - Age 15-16 Years/Size 10 Women - £8.10

# 526
  • Варна
В издирване съм на детски апрески. Чудя се на тези Trespass  newsm78 Някой има ли ги да сподели мнение, топли ли са, тежли ли са, като големина как са? Миналата зима купувах апрески на George, но сега ми се иска нещо по-добро. Моля ви, помагайте  Praynig Приемам и други идеи  Hug

# 527
В издирване съм на детски апрески. Чудя се на тези Trespass  newsm78 Някой има ли ги да сподели мнение, топли ли са, тежли ли са, като големина как са? Миналата зима купувах апрески на George, но сега ми се иска нещо по-добро. Моля ви, помагайте  Praynig Приемам и други идеи  Hug
Имаме на марката- купих ги през лятото за 10п, размер 10. Малката вече си ги носи, много са топли и удобни, не са тежки  Peace. Препоръчвам.

# 528
  • Sofia
Пролетта купих тези апрески , но сякаш на доста по -  нормална цена. Дъщеря ми не ги е носила още, но изглеждат страхотно и са невероятно леки.

# 529
Пролетта купих тези апрески , но сякаш на доста по -  нормална цена. Дъщеря ми не ги е носила още, но изглеждат страхотно и са невероятно леки.

Сега са скъпи, ама на снимката многооо лепило се вижда. Дано са ОК.

Има някакви кодове, може и всички да ги знаят, ама и никой не ги написа, много странно javascript:void(0); (Как се слагат тези картинки?)
за итал. buyvip - SHOPNOW14 за покупки за 30 Е - 5 Е отстъпка до 30.11.2014.
за немския - SHOP2014 за покупки за 50 Е - 10 Е отсъпка до 25.11.2014.
пс. Може и да съм се загубила в превода...

# 530
когато пазарувате от .де, особено по-скъпи неща винаги проверявайте дали ги няма и в .co.uk, защото цената + транспорт излиза различна на двете места (може би зависи от това къде се намират стоките).
Днес за едно палто ми даде от единия 153 лв, а в другия 180 лв все до БГ.

# 531
  • София
То принципно е хубаво всичко да се проверява, но с тази лира дето така скочи последната година, като цяло  почти нищо по-изгодно не намирам в юк.

# 532
Това яке още преди 2-3 седмици като го постанаха тук си го поръчах и вече е тук и от 2-3 дни го нося  Peace
Супер е !!! Не е супер дебело ,но топли много, аз съм 156см около 50кг и ми е леко свободничко, както предпочитам да са ми зимните якета  Peace

# 533
В издирване съм на детски апрески. Чудя се на тези Trespass  newsm78 Някой има ли ги да сподели мнение, топли ли са, тежли ли са, като големина как са? Миналата зима купувах апрески на George, но сега ми се иска нещо по-добро. Моля ви, помагайте  Praynig Приемам и други идеи  Hug
Какъв номер апрески търсиш?

# 534
  • Sofia
И аз търся апрески за момче, номер 33. Praynig

# 535
# 536
  • Luxemburg
Моля ако някой засече намаление на тротинетки Мини Микро да пише  bouquet
http://www.amazon.co.uk/Micro-scooter-Childrens-T-bar-handle/dp/ … ini+micro+scooter
Поръчали сме я на Дядо Коледа.
Не съм засичала намалени на тази марка. По-скоро потърси в ибей ако някой продава нова. Но най-сигурният начин е от БГ. Поне имат всички цветове.

Момичета какво имате в предвид под лека апреска? Сега тегля на малката апреските които са 22 размер и са 500гр. http://www.amazon.co.uk/Timberland-Girls-Blizzard-Waterproof-627 … =timberland+boots А се сещам как всички цъкахме с език за 1кг. раница че била тежка за 1клас.

# 537
  • София
Това яке още преди 2-3 седмици като го постанаха тук си го поръчах и вече е тук и от 2-3 дни го нося  Peace
Супер е !!! Не е супер дебело ,но топли много, аз съм 156см около 50кг и ми е леко свободничко, както предпочитам да са ми зимните якета  Peace

Благодаря на Eva за линка   bouquet, аз го поръчах на дъщеря ми.По принцип съм фен на марката и като показатели това яке е добро.Те като цяло ски якетата не са дебели,все пак трябва да си подвижен с тях.
По-скоро бих искала ani-ali да споделиш на живо точно това ли са цветовете, благодаря   bouquet

# 538
  • Варна
Какъв номер апрески търсиш?

Търся 29 номер; UK 11  Peace

# 539

Благодаря на Eva за линка   bouquet, аз го поръчах на дъщеря ми.По принцип съм фен на марката и като показатели това яке е добро.Те като цяло ски якетата не са дебели,все пак трябва да си подвижен с тях.
По-скоро бих искала ani-ali да споделиш на живо точно това ли са цветовете, благодаря   bouquet
по принцип знам, че не са много дебели, но все пак да споделя...
цветовете- не, не са като тези, реално е светло зелено с кафяво, хубави свежи цветове  Peace
дори мисля, че може и за момче  Tired

Общи условия

Активация на акаунт