Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 98 776
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
Намалили са радио-управляемите колички, които газят във вода, на 14 и 16п, добре ли е като цена?
14 бива, за свое дете, ама 16 вече идва нагорно, според мен. С доставката ще дойде над 40лв. Шушулче, тези двете са от новите модели, в 11,30 излиза крокодилчето от старите, може да е по-евтино.

Ох, от ден-два гледам са почнали в сделките да пускат неща от Sylvanian Families.... направо ме е яд, че нямам момиченце, което да си играе с такива неща, толкова са разкошни Simple Smile
На малката бяха подарили от тези ситнежи - ужас, бях изгубила бройката колко пъти рових в торбата на прахосмукачката, да вадя дребни катеричоци!

# 556
  • София
Това не ме притеснява, редовно  ровя в прахосмукачката за лего Simple Smile Ама много са ми сладки, помня, че имах  няколко такива фигурки и ги обожавах Simple Smile Та сантиментална работа са ми те.

# 557
  • София
За който се възползва от безплатната доставка с книжка да споделя, че ако се пусне поръчка и след като се блокират парите се анулира книгата, обикновено не начисляват такса доставка.

# 558
Fireman Sam Venus Vehicle Playset - пожарникарска машина, вратите на кабината не се отварят
намален от £19.99 на £7.98

http://www.amazon.co.uk/dp/B008I204LM

# 559
Купихме си оранжевата количка. То, ние ще се радваме повече май-май.

# 560
  • Русе
И аз поръчах
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KR5TIZQ?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Сега има зелената, но ще изчакам червената http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BG4P2AW/ref=gb1h_img_c-2_7 … pf_rd_p=517307207

Коя е нова и стара?

Тия дребосъци и на мен ми харесват много, даже загледах къщата дали да ме им поръчам на момчетата, но оставам на плеймобилска.
Да ви питам понеже не съм поръчвала от немския амазон, има ли някаква особеност там?

# 561
Имам проблем с пресата за кафе, която си поръчах.
Взех 1 л., а си правя обикновено 200 мл., но мислех да я ползвам и за чай.
Проблемът е, че мрежата, която би трябвало да пресира кафето или чай, не слиза до долу, т.е. не виждам каква преса му правя на това кафе, като то си седи отдолу в течност и тази преса действа само като цедка да не ми падне в чашата  newsm78
Така ли е по-принцип или пресата нещо не е наред.
Аз си представях, че цедката трябва да стигне до дъното и в действителност да окаже преса въхру кафето/чая  newsm78
Сега се чудя да я връщам ли, по-добре май да си купя кафемашина, а чая да си го цедя с цедката  ooooh!

Някой има ли този епилатор http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HDK8CEQ/ref=gb1h_img_c-2_7 … pf_rd_p=517307207
Интересува ме четката за лице, дали върши някаква работа. По принцип искам да си купя четка Филипс или Кларксоник, но скоро няма да имам възможност да отделя пари за тях, а пък може да се наложи да сменя епилатора и се загледах по този.

Автомобилите на Кидс Галакси, не бяха ли намалени на около 10-11 паунда предните седмици. Говоря за тези, които газят и във вода. Искам такава, но мисля да изчакам черния петък, надявам се поне с 50% да ги пуснат.

# 562
  • Майничка

Горната е от новите серии - омар, змия, косатка и т.н., а а зелената ококорена и тази червена - от миналата година.

# 563
  • Русе

Горната е от новите серии - омар, змия, косатка и т.н., а а зелената ококорена и тази червена - от миналата година.

Мерси, така си и мислех, но твърдо ще се различни заради честотите. 6 ч чакам да пуснат червената и да я поръчвам.

# 564
Здравейте,
  Тази кола
www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BG4P2AW/ref=gbmh_mob_s-3_4507_6b4abd … J6PVAA8TD37KCXB1#
подходяща ли е за момченце на 7 г.? Пише, че се движи и във вода .... изпробвали ли сте я?

# 565
  • София
много са хубави тия коли, и за малки и големи.
имаме такава от пролетта, детето ми е малко, в началото само я гонеше, вече се опитва да я управлява сам, макар и не много успешно.
като дойде някой мъж на гости все се лепва като малко дете за колата.
във вода не сме я пускали, само по локвите, върви си.

# 566

Мерси, така си и мислех, но твърдо ще се различни заради честотите. 6 ч чакам да пуснат червената и да я поръчвам.

А предварително някъде изписват ли на каква цена ще бъде намален съответния артикул? За червената кола питам конкретно.....

# 567
  • Русе
Не знам дали пише, но предполагам пак 30 %. Поне толкова ги намалиха другите.

# 568
Ох, от ден-два гледам са почнали в сделките да пускат неща от Sylvanian Families.... направо ме е яд, че нямам момиченце, което да си играе с такива неща, толкова са разкошни Simple Smile
А къде ги гледате, нещо не успявам да ги вид нито в английски, нито в немски амазон. Не зная за дъщеря ми, но на мен толкова да ми харесват.
Редактирам се - намерих ги в изтеклите сделки на английския амазон.

# 569
  • София
Ровейки си във випа попаднах на това - http://de.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1W0JHOD2DM0Z … f=qd_all_eb_1_104 - 1 бр. 36 размер за 31 евро.
Якето е много хубаво имам го,ако някой търси да го грабва.

Общи условия

Активация на акаунт