Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 98 786
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Meggysan

Ако вярно разбрах въпроса ти  Mr. Green Peace

Ако са от различни продавачи, те няма как да ти пуснат всичко това с един колет. Всеки си има различни адреси и няма да си направят среща за да ти пуснат всичко заедно.  прецени какво е по-изгодно  newsm78 Ако имат доставка, то ще платиш доставки на всеки един. А и от Германия - ако става дума за габко - те май имат по-малки камиони или поне така мисля. Получавах поръчки  на адреса им преди да  тръгне камион, но те не са ги товарили на този и чаках следващия курс  Crossing Arms

Но можеш да направиш една поръчка, само че всичко ще тръгне отделно.

# 631
  • Русе
Съвсем правилно си разбрала. Мерси много. И аз така си мислех. Чудя се с кого да поръчам обаче, с Габко или Габиели.
И още един въпрос Simple Smile. Мога ли да разчитам на Амазон, че наистина само опаковката е нарушена? Понеже не евтина играчката, приятелка се притеснява дали всички части ще са там.
Пише:  Gebraucht - Wie neu
Verpackung kann geringe Schäden aufweisen. Artikel ist in ausgezeichnetem Zustand. Amazon-Kundenservice und Rücknahmegarantie (bis zu 30 Tagen) bei jedem Kauf. 
Продавач е Амазон. Ако беше за мен нямаше да се замисля, защото е 12 Е по-евтино, но тя се колебае много.

# 632
Meggysan

Ако е Wie neu - тя няма  за какво да се колебае  Grinning това може да бъде смачкана кутия например, още повече, че продавачът е амазон

# 633
  • Русе
Мерси отново, точно това пише и аз и казах същото. Ако беше друг продавач бих се замислила, но на Амазонци може да се вярва според мен Simple Smile.

# 634
Здравейте! Вчера пуснах поръчка от немския Вип с празна карта. Бихте ли ми казали от къде трябва да потвърдя поръчката след като вече съм заредила картата ,нещо не виждам такава опция .
Благодаря!
Справих се!

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 13:52 от hanni

# 635
Благодаря за отговорите .Относно Prima мисля че не си права  zvanche .Аз съм го ползвала преди много години , а сега отново ми го предложиха free , трябваше ми столче за кола, а имат оферта  £15 off when you spend £60 и се възполвах . Преди prima и family вървяха заедно , та затова ми беше въпроса .... между другото срок от 3 месеца  не видях никъде .

# 636
  • софия
Благодаря за отговорите .Относно Prima мисля че не си права  zvanche .Аз съм го ползвала преди много години , а сега отново ми го предложиха free , трябваше ми столче за кола, а имат оферта  £15 off when you spend £60 и се възполвах . Преди prima и family вървяха заедно , та затова ми беше въпроса .... между другото срок от 3 месеца  не видях никъде .
Абсолютно права съм. Пиша от опит. Фрий Прайм имаш веднъж в годината или на някакъв период, и ако в същата година се абонираш за Фемили и си ползвал трайъл на Прайм плащаш. Четете си внимателно правилата. Peace Когато се абонираш за фемили, автоматично се абонираш за прайм. Нямаш избор. Разбира се, всеки е свободен да плати своя опит.

Цитат
Note: Current Amazon Prime members can also join the programme and receive all Amazon Family benefits on top of your Amazon Prime benefits. If you cancel your Prime membership, you will no longer be eligible to receive the additional Amazon Family benefits.
Цитат
If you've tried Amazon Prime in the past, you may not be eligible for the 30-day free period. Credit card required. Cancel anytime.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 20:43 от zvanche

# 637
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, моля за мнение за тези ботуши   bouquet
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DVHKZFY/ref=gno_cart_title … id=A3P5ROKL5A1OLE
В едно от мненията пише, 4е не са кожени. До сега не съм си купувала от тази марка, така 4е всякакви мнениия ще са ми от полза.
В4ера бяха 57,50, много ме яд. Дано ги намалят пак...

# 638
  • Пловдив
Bambulka, днес получих ботушите от Вип, но в кафяво. Кожени са, отговарят си на номерата. Взех ги за тридесет и няколко евро. Сегашната им цена е твърде висока.

Копирам си мнението от темата на стоножките. Simple Smile

Най-накрая си взех от превозвачите тези ботушки - http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A2FP5VIYFOJ2VR&asin=B0 … 0DVHKW1Q&fc=1. Все още съм в размисъл дали да ги задържа, или да ги продам. Поръчах 4/37/ и отговарят точно. Не съм се и съмнявала, че ще е така, тъй като имам няколко чифта от марката. Доста са широки в прасеца обаче.  Rolling Eyes И това го знаех, когато поръчвах, но все си мислех, че заради бременността ще са ми по-скоро точни, но не и широки. Малко съм се объркала.

# 639
  • в тристайна гарсониера :)
adoration_ , писах ти на ли4ни преди да про4ета мнението  Simple Smile ще ги дебна  smile3508

# 640
  • Пловдив
Дами, миналата седмица направих поръчка от испанския ВИП. Датата за доставка, която имам, е в края на месеца. Парите от сметката ми обаче още не са блокирани. Трябва ли да се притеснявам?

# 641
  • София
Дами, миналата седмица направих поръчка от испанския ВИП. Датата за доставка, която имам, е в края на месеца. Парите от сметката ми обаче още не са блокирани. Трябва ли да се притеснявам?
Няма място за притеснение парите ще ги блокират когато подготвят поръчката за изпращане  Peace

# 642
  • На брега
Не Simple Smile. бавно стават нещата там. И аз поръчах няколко неща от там миналата седмица и ми дръпнаха пари само за един артикул. Другите 2, още не са ги изпратили и съответно, още не са ми дръпнали парите. От немския пък вече забравих, какво съм поръчала  Mr. Green... Половината от поръчка си я получих много преди крайния срок, а другата половина просрочва с няколко дни обявения за доставка ден.  Ще получиш мейл, като ги пуснат.
Писала съм едновременно с Dzuls  Peace

# 643
  • Пловдив
Благодаря! Simple Smile

# 644
  • Варна
Моля за съвет Simple Smile Какво да прибавя в немския, за да не плащам доставка?

Общи условия

Активация на акаунт