Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №36

• 98 776
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Много намалена ютия Тефал - 25 паунда - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007TU85SS?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00
Има ли я някой, че я умувам? Отзивите са повече от добри.

# 721
  • София
Много добра цена има в момента на Плеймобил ноевия ковчег http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A30YSTQ?psc=1&redirect … aui_detailpages00

# 722
Много намалена ютия Тефал - 25 паунда - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007TU85SS?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00
Има ли я някой, че я умувам? Отзивите са повече от добри.

Оферта си е голяма Simple Smile

# 723
Бързо ми трябва помощ! Моля кажете като си въведа картата и ме пита в каква валута е трябва да чекна ЛЕВА! Но имаше и още нещо за отбелязване какво беше?

да НЕ използва Amazon Converter

Така, да ви кажа как платих вчера! Изключен ми еAmazon Converter, картата ми е отбелязано Лева. При финала на плащането, ми изчисляваше паунда по 2.62 и затова отбелязах, че искам да платя в Паунд. От извлечението ми се вижда, че курса е сметнат по 2.51.
Дано сте ме разбрали !  Hug

# 724
AnnVa

да, въведоха тази опция - видях, когато плащах. По-рано я нямаше. сега вече можеш направо там да избереш. Сигурно са видели, че конвертора масово се изключва  Mr. Green

и още - май ще започнат Black Friday deals друга седмица вече  Peace

# 725
  • София
Днес ще си взема нещата от складовите сделки, които поръчах. Нямам търпение вече.
Ето това дали има шанс да го пуснат на по-ниска цена? Тази е най-ниската, която засичам до момента, а го следя от няколко месеца. Щепсела нормален европейски ли е? Не знам как е в UK, те принципно винаги са наопаки.. Embarassed

# 726
  • Sofia
Днес ще си взема нещата от складовите сделки, които поръчах. Нямам търпение вече.
Ето това дали има шанс да го пуснат на по-ниска цена? Тази е най-ниската, която засичам до момента, а го следя от няколко месеца. Щепсела нормален европейски ли е? Не знам как е в UK, те принципно винаги са наопаки.. Embarassed

Дебна я от миналата година тази четка, дори в ибей , на търг не пада под 120 паунда.
До сега съм купила не знам колко вече и щепсела винаги е бил европейски, само че понякога разстоянието между двете пинчета е по - малко и трудно влизат в контакта.

# 727
# 728

Щепсълът е специален за UK, казват му""shaver" socket", единствените контакти разрешени да са в баните в Англия. Приличат на европейските, но не точно. По-трудно влизат в EU контактите. Кутията е за пътувания и се зарежда с USB, така че ако имаш зарядно за телефон с USB можеш да ползваш него. Ето като тези

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 14:22 от bobo_13

# 729
  • Варна

Дебна я от миналата година тази четка, дори в ибей , на търг не пада под 120 паунда.
До сега съм купила не знам колко вече и щепсела винаги е бил европейски, само че понякога разстоянието между двете пинчета е по - малко и трудно влизат в контакта.
Аз я купих на 6 декември миналата година за 94,99 паунда.

# 730
  • София
Момичета какво прави тази четка, та е 250лв.  Crazy  Shocked Толкова пари биха ми стрували четките за зъби през целия ми живот   Joy

# 731
  • София
За четките помня, че покрай миналия черен петък имаше страхотни сделки за тях, бих почакала.

# 732
  • Русе
Здравейте, имам поръчка от 15.10 от испанския вип . Платена е от карта и пише ,че има срок на доставка 29.10. Писах на майла им , че не е получиха на 01.11. Отговориха ми ,че , ако до 06.11 не я получа пак да пиша , ще ми върнат парите. Писах им вчера- нито отговор ,нито..... 
Въпрос към поръчвалите от испанския вип: с кой доставчик пристигат? , винаги ли се бавят? , ако не я получа имам ли някаква защита , щом директно с карта платих , че ще ми върнат парите?
Благодаря за търпението!

# 733
Ако нямаш тракинг №, вероятно е изпратена по пощата. Отиди и си потърси пратката в пощенския клон по местоживеене.

# 734
  • Пловдив
Има ли действащ код в момента за Амазон?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт