Намаления 2014 - есен/зима

• 117 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
А някъде в Медея да сте засичали останал ФДТ 3 в 1 на МФ и на каква цена е  Praynig

# 106
Фдт на Макс Факор 3 в 1 е на 18 и нещо в Лили до края на месеца.

# 107
Фдт на Макс Факор 3 в 1 е на 18 и нещо в Лили до края на месеца.
Благодаря ти, но питането ми беше свързано с по-горните постове за разпродажба на МФ в аптеки Медея. Simple Smile

# 108
Да, разбрах Simple Smile може да е полезно за някой друг Wink

# 109
  • София
А някъде в Медея да сте засичали останал ФДТ 3 в 1 на МФ и на каква цена е  Praynig

Преди 1 час си купих от аптеката до сладкарница Неделя в Банишора. Останали са два цвята natural и sand на цена от 12,05 лева.

# 110
  • София
Чакам намаленията в Комсет и Хиполенд. Whistling
И аз ги чакам.Дано само не ги пропусна

# 111
И аз ги чакам момичета, но ако се забавят още много, няма да ги дочакам  Laughing
Дано не са края на ноември :/

# 112
И аз ги чакам момичета, но ако се забавят още много, няма да ги дочакам  Laughing
Дано не са края на ноември :/

В Хиполенд предполагам, че ще е точно края на ноември - за Черния петък. Те не си падат особено по други промоции. Поне с такова впечатление съм останала  Rolling Eyes
И аз го чакам него, да накупя някои подаръци за децата за Коледа.

# 113
  • Sofia
Миналата година намалението в Хиполенд беше на 21 или 28 ноември.
И аз ги чакам, за да накупя подаръци за Коледа Simple Smile

# 114
Гледам, че миналата година в Комсед Люлин и Младост намалението е било в началото на ноември. В Хиполенд си беше около черния петък.

# 115
  • I want it all and I want it now.
И аз чакам , намалението на играчки   Laughing

# 116
Днес минах през Хиполенд да разгледам и набелязвам  Crazy
Пуснали са някаква нова серия кукли (аз съм с две щерки и кукли все гледам  Crazy) Ever After. Струват ми се някаква смесица между сериала Once upon a time и куклите Monsterhigh  Mr. Green Харесаха ми и мисля да взема по една от тях. Но са по 50-60лв/бр  Money Така че определено ще се чака някое намаление  Whistling

# 117
Кога започва намалението в Бата?

# 118
  • Berlin
Хиполенда имат рожден ден някъде към края на ноември и обикновено тогава е намалението. Поне последните 2-3 години (откакто ги следя) е така.

# 119
Момичета, да ви попитам дали правят някакви намаления в Декатлон?  И кога евентуално?

Общи условия

Активация на акаунт