Намаления 2014 - есен/зима

• 117 591
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Момичета знаете ли дали тази година ще има намаление в Комсед,имам спомен,че миналата година в края на октомври имаше -40%.

# 136
Момичета знаете ли дали тази година ще има намаление в Комсед,имам спомен,че миналата година в края на октомври имаше -40%.
На Комсед винаги е било Януари, мисля че втората седмица цялата. Аз тогава пазарувам за РД на дъщеря ми.

# 137

Така беше миналата година само за Билла Младост и Люлин, но за тази не се чува нищо.

# 138
  • София
Със сигурност в Комсед в Младост няколко поредни години има намаление или последната събота и неделя на октомври беше.... или първият уикенд на ноември. Две поредни години пазарувам коледни подаръци от там. Първата година обаче беше 50%, след което 40%. И почти винаги за намалението се разбира в последният момент  newsm78.

# 139
  • София
В Комсед намалението е през втората половина на ноември /25%-30%/.След Нова Година,в първите дни на януари пускат -40% на всичко,когато народът си е изхарчил парите.

# 140
  • София
В Комсед намалението е през втората половина на ноември /25%-30%/.След Нова Година,в първите дни на януари пускат -40% на всичко,когато народът си е изхарчил парите.
Началото на Януари понякога ми идва много добре това намаление.ПОвечето деца от блока са Януари месец.Включително и моята дъщеря.

# 141
рд на хиполенд ноември ли беше?такави спомени имам от предната година

# 142
рд на хиполенд ноември ли беше?такави спомени имам от предната година
Към 20-25 ноември каза някой... дано не е само на online нещата  ooooh! Направо се чудя дали да чакам за по-големите покупки, но сигурно няма да е  Tired

# 143
 В Комсед е в края на ноември, в определени магазини и е минус 40% на всичко.
А някой разбра ли кои магазини са с минус 20% в The Mall?

# 144
Момичета, сега виждам, че този Комсед го има и тук на Рогошко... някой знае ли колко е голям? Как намаление 40% в определени магазини, не схванах  newsm78

# 145
  • Пловдив
Тракийка, не знам дали имат магазин на "Рогошко шосе", или е склад, но със сигурност има "Комсед" до "Билла" на "Шести септември". Ходихме с половинката да разглеждаме бебешки артикули, но нямаше почти нищо. Консултантите в магазина не знаеха дали изобщо предлагат бебешки колички и какви. Но пък имаше огромно разнообразие от детски играчки, поне на пръв поглед! Peace

# 146
adoration_, може, просто не са го отразили в сайта явно. Пише само за "Рогошко" 6. Но ти знаеш, мен не ме интересуват още играчките  Mr. Green
Наистина сигурно е склад  Tired Но ми е интересно как 40% на всичко  newsm78 как и къде?

# 147
Намалението в Хиполенд е на 25ти или 26ти ноември. Не помня вече, но е един от тези два дни със сигурност.

Намаленията в Комсед могат да бъдат за всичките им магазини или само за определени магазини от веригата. По принцип пускат намаление от 40%, но понякога варира. Кое толкова не се разбра?

# 148
Каквото не се разбра го разбрах от поста ти, благодаря. Какво толкоз като го обясните още веднъж за слабите реотани?

# 149
Бях забравила за намалението на Комсед

Общи условия

Активация на акаунт