Намаления 2014 - есен/зима

• 117 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Явно и в гранд мол варна ще има черен петък . В Pandora ще има 50 % намаление.

# 421
  • Пловдив
Това за Пандора сигурно ли е. Кой петък ще е черен. Дата.  Laughing  Laughing

Надявам се да важи за всички молове.  Crossing Arms

# 422
  • Пловдив
Девойките от МОЛ Пловдив нищо не знаеха.Вчера ги питах.Но там има Пандора от скоро и се надявам те да не са в час.Лошото обаче, че имам мейл от Пандора и там ясно си пише само във Варна
21,11 е тук.За цял свят е на 28,11

# 423
Миналата година беше само в София. Предполагам тази година ще е само във Варна.
на 21.11 в Гранд Мол Варна.

# 424
Минах през Елизабет на Витошка, имат 30% намаление, но палтата от 400 на 270лв, пак не ме впечатлиха, ами не си струват парите. И рокли с криви шевове, да ме простят....

# 425
  • София
Има карта за намаление и аз съм я изпуснала.  Crossing ArmsЕто тук са партьорите на Getti, но не ми стана ясно, ако се регистрирам за виртуална карта, мога ли след това да пазарувам физически или само онлайн.

# 426
Не знам дали е точното място, но все пак да съобщя радостната новина: ХМ ще отварят онлайн магазин за България през 2015! Party

# 427
  • София
Не знам дали е точното място, но все пак да съобщя радостната новина: ХМ ще отварят онлайн магазин за България през 2015! Party
Хм, като с цените на онлайн магазина на Некст ако е, .... нека си го отварят.
Комседа в новия Ринг мол голям ли е? По повод на предстоящото намаление се интересувам.

# 428
Момичета, някоя да знае, дали Декантлон правят намаления  Rolling Eyes Нещо около Коледа примерно или след това?

# 429
Здравейте,
Искам да попитам дали черния петък в хиполенд и намаленията в комсед важат и за онлайн покупки? И ако важат възможно ли е да се поръча, или наличността е ограничена и сайтовете забиват? Ще се опитам за първи път да се възползвам и да понапазарувам някои неща за бебчето, което очакваме.
Блогодаря предварително за инфото

# 430
  • Berlin
В сайта на Хиполенд пише, че важи, но Комсед мисля, че нямат онлайн магазин.

# 431
  • sofia
Миналата година беше само в София. Предполагам тази година ще е само във Варна.
на 21.11 в Гранд Мол Варна.
Eee, обожавам Пандора и с удоволствие бих се сдобила с още един талисман... Но защо само Варна - къде го четете това?

# 432
  • Пловдив
На мен Пандора ми пратиха мейл.Засилих веднага една позната до магазина във Варна.На нея обаче са й казали че намалението нямало да е за всичко ,а само на определени артикули.Тя и понятие си няма,защото току що ми обясни, че тия "копчета" не били кой знае какво Joy

# 433
Без тази Гетти карта няма ли да можеш да се възползваш от намалението в Комсед ?

# 434
  • София и там където не се пуши
Здравейте,
Искам да попитам дали черния петък в хиполенд

Това открих за ЛУД петък в Хиполенд.
http://www.promooferti.com/%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5% … 0%B5%D0%BC%D0%B2/

Общи условия

Активация на акаунт