Намаления 2014 - есен/зима

• 117 415
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
nevituu, благодаря ти, видях в сайта им, че и днес важи, ама те са намалили само по-кофти и евтините модели ...
За нищо! Peace
То това е ясно, пишат само ДО 50% и в целия магазин 1-2 боклука намалени на толкова. Не им ли писна да лъжат хората с тия Черни петъци не знам, а дали някой им се върже? Всяка вечер по новините репортажи за Черния петък и "големите" намаления. Вече имам чувството, че им плащат на телевизиите. Thinking
По този повод, четох в днешният 24 ч. вестник, че КЗК е наложила на емаг санкция за фалшоф ЧП за миналата и тази година в размер на 758 000лв.

# 661
  • There I was on a July morning
nevituu, благодаря ти, видях в сайта им, че и днес важи, ама те са намалили само по-кофти и евтините модели ...
За нищо! Peace
То това е ясно, пишат само ДО 50% и в целия магазин 1-2 боклука намалени на толкова. Не им ли писна да лъжат хората с тия Черни петъци не знам, а дали някой им се върже? Всяка вечер по новините репортажи за Черния петък и "големите" намаления. Вече имам чувството, че им плащат на телевизиите. Thinking
По този повод, четох в днешният 24 ч. вестник, че КЗК е наложила на емаг санкция за фалшоф ЧП за миналата и тази година в размер на 758 000лв.

Бях набелязяла 4-5 модела лаптопи от e-mag - подарък за Коледа за голямото дете. Вчера сутринта забелязах, че въпросните не бяха намалени, само един от тях - с 20 лв. Mr. Green Имаше 2-3 вида, със сериозни отстъпки, които бяха вече разпродадени в ранни зори. Това бяха модели с най-слабите показатели, които така или иначе не бих купила...
В крайна сметка "уважих" Технополис, вярно - само 10% отстъпка, но беше на всичко и избрах лаптоп с подходяща конфигурация. Общо взето - голям шум за нищо е впечатлението ми от нашенския Черен петък  Confused

# 662
Ще чакам януари месец за истинските намаления на дрехи и боти.

# 663
  • София

А в Кенвело ми се сториха ужасни цените за качеството което предлагат като цяло. Две три неща погледнах и си излязох - скиорско яке намалено от 240 на 120 лв /за тия пари ще си взема бая по-добра марка от кенвело/  Mr. Green

Видях няколко оригинални етикета с закриващ голяма бяла лепенка (която няма махане-пробвах, понеже под един такъв си личеше закритото етикетче с първата му цена) върху който бяха налепени два нови етикета 100лв и 50лв   hahaha  Sick

Ще чакам януари месец за истинските намаления на дрехи и боти.

И аз така мисля да направя.

# 664
Днес минах през Axel, включително и утре ще имат -50% на всички артикули, май при тях е черен уикенд  Mr. Green
Много от нещата не ми допаднаха, но се намират и добри неща  Peace

# 665
В този онлайн магазин за детски и бебешки дрешки има намаление по повод черния петък http://www.idividishop.com/bg/
Намалението е 15% но е на всички артикули и са реални намаления, а не като в повечето сайтове изкуство завишени цени и след това пуснати на промоция. Получих и безплатна доставка. Заслужава си!

# 666
  • Berlin
   А смятате ли, че около Коледните и Новогодишните празници отново ще има намаления по големите козметични вериги? Интересно ми е, какъв е опитът ви от предишни години, понеже аз едва отскоро следя темата и не съм запозната как е било преди. Simple Smile С какъв % ще паднат цените (ако изобщо има намаление)?
Не знам дали не са ти отговорили вече в другата тема, но това са им намаленията мисля. Може да има отделни промоции, но като в петък по-скоро не.

# 667
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

В търсене съм на хубави мъжки дънки...Някой да има наблюдения?

# 668
  • морето
Здравейте, мили дами Simple Smile Налага се и аз да се допитам до вас...
Знаете ли дали предстоят Коледни или Новогодишни намаления в Техномаркет??

Проблемът е, че изпуснахме Черния петък, а сме си харесали нов хладилник, който обаче е близо 900 лв.  Shocked Та съпоставяйки минали години, дали някоя от вас знае дали този магазин има практика покрай Празниците отново да организира намаления?  newsm78 Само за сведение: на персоналът е забранено да говорят за предстоящи намаления, а и доколкото усетих от общуването си с тях... самите те не знаят.

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 669
  • София и там където не се пуши
Вчера си купихме хладилник от магазини Зора, имат намаление 10 % мисля че беше за едрата техника.

# 670
Имам приятелка в Техномаркет и каза, че преди промоция повишават цените и като сложат 10-20% си става същата цена  ooooh! За това не съм се съмнявала, но като ми го каза сигурен източник и ми стана тъпо  Grinning

# 671
В страницата на МегаМОЛ пише:
Отстъпки до -60% на 5.12.2014г

Да се надяваме, че ще публикуват и в кои магазини колко, за да се прецени има ли смисъл да се разкарваме до там  Peace

# 672
В страницата на МегаМОЛ пише:
Отстъпки до -60% на 5.12.2014г

Да се надяваме, че ще публикуват и в кои магазини колко, за да се прецени има ли смисъл да се разкарваме до там  Peace

Ето ги магазините:
http://megamallsofia.bg/bg/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8% … D0%BC%D0%BE%D0%BB

# 673
В Мега мол има ли магазин на Reserved?

# 674
  • София
Принципно магазините за техника не правят намалениа, а по-скоро изкарват разни неща на промоция и съм останала с впечатвление, че има повече промоции околко Коледа.

И да попотам...къде отиде OVS  от The Mall. Днес видях, че го няма.

Иначе - в Уайкики има намаление, не на всичко, но има неща и с 50 %.

Общи условия

Активация на акаунт