Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 29 963
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Мен нещо мноооооого ме е страх от този алкохол и не смея  Rolling Eyes Преди да забременея бях голям привърженик на винцето. Ммммм обожавам го, но след трансфера... свърши се. Даже вечерта преди трансфера отидохме на кръчма, за да си пийна за последен път както трябва. Сега много се дразня на мъжа ми като седнем вечерно време и той си сипе винце Twisted Evil Лятото не беше толкова зле, защото тогава всички масово пиеха бира, а мен тя не ме влече много. Веднъж преди теста си бях взела радлер и това беше, но сега цяла зима с това вино Twisted Evil Казала съм си, че ще изпия една чаша на Коледа и Нова година  Sunglasses

# 751
  • София
, Каза ми да отида към 8, 9 месец ... надявам се да не се влошат нещата до тогава.

Според мен попитай за второ мнение някъде, ако не държиш на този зъболекар. Моята зъболекарка пък точно обратното - отказа след края на 4 месец да ми прави зъбите, както каза kalitarka. Първо, че може да стане по-тежко положението с времето, второ - почват се контракции и т.н.
Ако много те боли - упойчица...
Кой го казва обаче - момичето с фобията =)

Да дам рапорт - днес беше най-приятното ми сядане на стола! И то защото се оказа, че зъба, който работихме, е умъртвяван вече. Та сега му сложи една пломбичка, като родя ще правим коронка евентуално. В понеделник пак, един подобен - от тия дъвкателните, с плобма от към венеца, ще видим там какво е положението.
ММ е А Положителна, така че като ходя другия петък при доки ще трябва да й го кажа.

Ще си сипя едно фраголино по повода довечера Simple Smile ХАХА

# 752
Момичета да ви питам нещо днес две майки в 15 г.с. се отчетоха за прегледите си и ми направи впечатление, че бебетата са по-малки от мойто. Доки миналата седмица като го мери го изкара 170гр, а аз тогава бях 15 г.с. и 4 дена, стори ми се много като ми каза, но до 200гр било в норма. Да ама като ги сравня с вашите разликата е повече от 50гр  newsm78

# 753
Рафи, не се шашкай! Нали знаеш, че не всички бебета се раждат по 3 килограма?!  Whistling А и е относително това мерене с ехограф, по-скоро е ориентировъчно. Моето беше 154 гр. в 15 с. и 5 дни.  Peace

# 754
  • София
Момичета да ви питам нещо днес две майки в 15 г.с. се отчетоха за прегледите си и ми направи впечатление, че бебетата са по-малки от мойто. Доки миналата седмица като го мери го изкара 170гр, а аз тогава бях 15 г.с. и 4 дена, стори ми се много като ми каза, но до 200гр било в норма. Да ама като ги сравня с вашите разликата е повече от 50гр  newsm78

ами няма две напълно еднакви деца, едни се раждат 2,300 други 4,300, едни лекари измерват едни данни други не могат да измерват, важно е да си отговарят на седмиците и да не изоставпт много.   bouquet

# 755
kalitarka, РоЗи,  разбирам ви и сте прави Simple Smile Не е хубаво да се чака, само може да стане по-зле Sad Но при мен ситуацията с контракциите е много притеснителна и е възможно при болката да се предизвикат още повече контракции...това е причината да ме върнат и да ми кажат да ида в 8-9 месец, тогава и да се случи това, няма да е фатално. Зъболекарят ме убеждаваше, че не са спешни и няма проблем да се изчака, че сега риска е по-голям заради контракциите отколкото проблема с пломбите. Дано да е бил прав Simple Smile За утогестана, но-шпа-то и магнезия исках да кажа, че въпреки всички тези лекарства в големи дози пак съм си с контракции, знам че нямат отношение към зъболечението.
При всеки с норамална бременност е най-добре да вземе мерки на време.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 18:30 от didito_mam

# 756
Смехорани, Арлена -  Hug дано всичко е наред.
Но шпа пия постоянно, всеки ден минимум по 3 и магнерич от тази седмица по 3. Но шпато съм.останала с впечатление че не премахва болка, а отпуска гладките мускули и от там се успокоява болката.
Аз моят бебок едва.ли скоро ще го усетя заради многото килограми Sad
За размера точен не.ми е казвала докторката, но твърди че.е голямо бебе и й се струва че расте с часове.

# 757
Благодаря ви момичета това ме успокоява   bouquet
И аз знам, че няма еднакви бебета да е живо и здраво само, иначе очакванията ми са да е дълго но за килограми не знам но не ми се ще да е 4 кг  Grinning
Не знам как ви следят вашите лекари но за моя аз вече съм 17-та седмица не 16-та, брои седмиците от първия ден на последната ми менструация, което за мен не е правилно, защото аз докато съм в цикъл не съм забременяла определено  Mr. Green

# 758
Оф с лроенето на седмици няма да се оправя. При положение че съм ин витро и се знае точния ден на орлождане ма.брои седмиците с точно 14 дни преди това, цикъла ми нямя нищо общо с тези дати. Та и от там термина ми така и не бе закован на една дата. Отделно всеки път при рреглед дава различни дни и седмици. Т.е. бебето не расте по мм и гр отговарящи на строг график, а се вдижи няколко дни напред или назад.

# 759
  • София
Rafi_11 седмиците се броят точно така от последният редовен цикъл, ти си гледай линийката тя ти е по последен редовен цикъл, май никоя от нас не е в 17та все още аз съм на 4ти април и все още съм в 16та.

# 760
Ха престраших се да се включа 😜
Та 16 г.с. 3 д., първа желана и очаквана както се казва. От Сливен съм на 34 г. с термин 05.04

Миналия месец направих 8 пломби, но аз не съм критерии винаги съм обичала да ходя на зъболекар  😊
Дори имам една дупка на мъдрец, но е от външната страна на зъба и не може да се направи, ако можеше и него щях да пломбирам ☺️
Единствената ми промяна за 4 месеца е, че трудно пия бира, а я обожавам, по това и приятелите ни разбраха, че се случва нещо 😄 Никой не се изненада когато спрях да пуша, но бирата ме издаде 😳
Пиех магнерот от началото на август и миналата седмица се разбрахме да си почина малко, но да го пия когато пътувам, а на мен ми се случва често, така че поне 1-2 в седмицата ще го пия.
Все още не съм го усетила човечето, но и аз съм си голямо слонче, така че не очаквам да е скоро.

Ще съм благодарна ако някой ме впише на 1 страничка и facebook

# 761
Rafi_11 седмиците се броят точно така от последният редовен цикъл, ти си гледай линийката тя ти е по последен редовен цикъл, май никоя от нас не е в 17та все още аз съм на 4ти април и все още съм в 16та.

От линийката си се водя, а ММ от лекаря и сме в спор понякога  Crossing Arms но поне с лекаря сме на едно мнение, че термина ми е на 5-ти  Grinning
Добре дошла KpoTka   bouquet

# 762
Привет и от мен момичета  Hug
Нямам възможност много да пиша, но ви чета редовно. Радвам се на всички добри новини и стискам палци на всички момичета, които имат нужад от това.
Ние след болницата сме си вкъщи в болнични, засега всичко е наред.
Смехорани, стискам палци  Praynig Дано всичко да е наред с теб и бебоците  Praynig
Момичета не пренебрегвайте никаква болка. При мен нещата започнаха по същия начин. С болка, която стана доста силна. Не я пренебрегнах и веднага отидох на доктор. Казаха ми да пия нош па, тъй като нямаше видима причина за тази болка. Всичко с бебетата беше наред. Казаха ми, ако болката не отшуми до следващия ден да се връщам пак в болницата. Болката обаче отшумя, предполагам заради хапчетата. На по-следващия ден обаче (два дни след като се появи болката) кървенето беше факт. Без никаква болка вече. И се наложи този път да остана в болница. Надявам се да не се повтори  Tired
По темата за кафето - аз също съм от пиещите кафе, пия по едно на ден и нямам абсолютно никакви скрупули. Лекарите казаха, че едно няма как да навреди  Naughty
За теглото на бебоците - моите в края на 13-та г.с бяха по 94 гр. Сега като чета другите мами, това не е ли малко?  newsm78 От друга страна пък моите са две бебчета, сигурно е нормално да са по-дребнички, въпреки че на всеки преглед докторите ми казват, че ми били големички бебетата.
Бебетата не ги усещам все още, сигурно ми е рано. От няколко дни усещам понякога нещо като гъделичкане, трептене...не мога и аз да го обясня. Пък и нали ми е първа бременност, нямам никаква представа какво да очаквам като усещане. Тепърва ще се уча да различавам тези усещания.
Ние вече сме с окончателна диагноза момче и момиче, въпреки че според мен все още има време за изненади  Laughing
Изписаха ми магнезий, заради изтръпвания на краката, които получавам, но поне спрях утрогестана вече. Иначе си пия Биозин мама, фолиева и нош па, и май само това пия.
Още веднъж стиснати палци на Смехорани, Арлена на теб също за амниото  Praynig
И да не забравя - добре дошли на новите мами   bouquet

# 763
Здравейте и от мен!Приемате ли ново членове във вашата група  bouquet
На 28 г. съм и съм от Варна.Това ми е втора бременност.Имам дъщеря на почти 7 години.
Обещавам да ви следя редовно и да съм активна тук  Heart Eyes

# 764
PoisonDaisy мисля че точно това трептене и гъделичкане което чувстваш са именно бебчетата.Прекрасна новина че са момиченце и момченце.Какво по-хуваво от това?

Общи условия

Активация на акаунт