"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 110-та тема ;)

• 33 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Привет, милички!
Благодаря ви за прекрасните пожелания за Байряма! Стократно да ви се връщат Hug Hug Hug Hug

Споко..Това между Мира и Оркун е една игра..Нали си спомняте, че Оркун й беше предложил да ес правят на севгилита, за да накарат Яман да ревнува.. Ани, миличка,  ти си превела репликата на Мира като: Приемам поканата ти! Но  Мира казва: Приемам предложението ти! Демек ще приеме това предложение и всичко в онази стая  е една постановка на двамата..
Също така думите на Яман в началото са:  Ти защо правиш така, Мира? Защо когато нещата не вървят така както искаш ти, се превръщаш в друг човек?Демек Мира когато не постигне своето ще се превърне в друг човек Naughty Naughty Naughty
Оооооооооооо, Лили, ти още повече ни вкара в гаден филм. Така както казваш нещата ще се забатачат повече.  #Crazy горкото Яманче, да страда толкова, заради игричките на Мира.  #Cussing out
АМи нормално досега три епизода страдаше Мира по Яман, сега 2 епизода обратното. И накрая ако не се събреат Надир ще вземе да ги събере, щом се стигна и Лейля да ги събира, няма да се учудя и Надир накрая да ги събере  в някой склад заключени

# 196
Привет, милички!
Благодаря ви за прекрасните пожелания за Байряма! Стократно да ви се връщат Hug Hug Hug Hug

Споко..Това между Мира и Оркун е една игра..Нали си спомняте, че Оркун й беше предложил да ес правят на севгилита, за да накарат Яман да ревнува.. Ани, миличка,  ти си превела репликата на Мира като: Приемам поканата ти! Но  Мира казва: Приемам предложението ти! Демек ще приеме това предложение и всичко в онази стая  е една постановка на двамата..
Също така думите на Яман в началото са:  Ти защо правиш така, Мира? Защо когато нещата не вървят така както искаш ти, се превръщаш в друг човек?Демек Мира когато не постигне своето ще се превърне в друг човек Naughty Naughty Naughty
Оооооооооооо, Лили, ти още повече ни вкара в гаден филм. Така както казваш нещата ще се забатачат повече.  #Crazy горкото Яманче, да страда толкова, заради игричките на Мира.  #Cussing out
Горкото Яманче започна тази игра  ooooh! ooooh! ooooh! Аз много се надявах, че Мира няма да отвърне по същия начин, но да видим какво ни е приготвила г-жа сценаристката.  Whistling Whistling Whistling Тя придвидливо избяга чак в Китай, до където не достига синята птица.  Whistling Whistling Whistling
Лили   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 197
  • Пловдив
Добро утро!
Спокойна седмица! Успешен вторник...да ви върви по вода!  Rolling Eyes

# 198
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug

# 199
Гюнайдъъъънннн.....  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 200
  • близо до брега на морето
Гюнайдъъъънннн.....  Party Party Party

Гюнайдън джанъм Laughing Лили Hug  bouquet

# 201
Скрит текст:
Привет, милички!

Споко..Това между Мира и Оркун е една игра..Нали си спомняте, че Оркун й беше предложил да ес правят на севгилита, за да накарат Яман да ревнува.. Ани, миличка,  ти си превела репликата на Мира като: Приемам поканата ти! Но  Мира казва: Приемам предложението ти! Демек ще приеме това предложение и всичко в онази стая  е една постановка на двамата..
Също така думите на Яман в началото са:  Ти защо правиш така, Мира? Защо когато нещата не вървят така както искаш ти, се превръщаш в друг човек?Демек Мира когато не постигне своето ще се превърне в друг човек Naughty Naughty Naughty
Горкото Яманче започна тази игра  ooooh! ooooh! ooooh! Аз много се надявах, че Мира няма да отвърне по същия начин, но да видим какво ни е приготвила г-жа сценаристката.  Whistling Whistling Whistling Тя придвидливо избяга чак в Китай, до където не достига синята птица.  Whistling Whistling Whistling
Лили   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Ама вече си дойде и такива като Ани я чакат в засада  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 202
Гюнайдъъъънннн.....  Party Party Party

Гюнайдън джанъм Laughing Лили Hug  bouquet

Джанъм за мен ли е или за кардото?  Mr. Green  Hug Hug Hug

Милото,   Cry Cry Cry  не стига, че ще гледа как севгилито му държи друг за ръка, ще сънува кошмари, ами и с танцуващото фиркано недоразумение трябва да се занимава.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 203
Готина Серенайка  Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Добро утро  Grinning Grinning Grinning
Стели Hug Мимка  Hug Иве  Hug

smile3503 smile3503 smile3503

# 205
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 206

Уффф,голЕма постановка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Но защо си мисля,че физиономията на Яман не е точно от тази сцена  Naughty Naughty Naughty
егати,ако наистина Мира го е избрала тоя  #Crazy #Crazy #Crazy

Вени  Hug Hug Hug

# 207
Гюнайдъъъънннн.....  Party Party Party

Гюнайдън джанъм Laughing Лили Hug  bouquet

Джанъм за мен ли е или за кардото?  Mr. Green  Hug Hug Hug

Милото,   Cry Cry Cry  не стига, че ще гледа как севгилито му държи друг за ръка, ще сънува кошмари, ами и с танцуващото фиркано недоразумение трябва да се занимава.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Офффф ама защо пак Яманко трябва да е спасителят  smile3515 smile3515 С недоразумението да се занимава новата й приятелка Хале  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 208

Уффф,голЕма постановка  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Но защо си мисля,че физиономията на Яман не е точно от тази сцена  Naughty Naughty Naughty
егати,ако наистина Мира го е избрала тоя  #Crazy #Crazy #Crazy

Вени  Hug Hug Hug
И аз си мисля, че са две различни сцени  smile3506 smile3506

# 209

Хади,паля моторетката и аз  Wink Wink Wink
Гюле,гюле  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт