"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 110-та тема ;)

• 34 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
 Whistling Whistling Whistling Whistling smile3503

Ники, туй блузе кач пара?
  Whistling Party Party

# 286
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug

Забелязвам, че Серенай е била много коментирана тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама аз няма да продължавам да коментирам, все ми е едно вече кой кого харесва  Peace Peace Peace Peace

Всички от момичетата са се изказали супер  Hug Hug Hug Hug , да обеснят някой неща за Сери  Hug Hug Hug Hug

Но пък само едно нещо малко се преувеличава поне според мене де.... темата Чаатай, не е чак толкова прекрасен все пак има много по хубави от него деее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе искам да попитам някой от тука да има фацебоок да си го добавя в приятели стига и той да иска де     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 19:02 от naadetooxoxoo1998

# 287
Whistling Whistling Whistling Whistling smile3503

Ники, туй блузе кач пара?
 Whistling Party Party
Иве Hug Hug Hug
Само за родата и връзкари  Whistling Whistling Whistling върви без парса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288

От Инстаграм-а на Сери:
Uzun ince bir yoldayım...

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 19:09 от Niky Kotceva

# 289

Никинце,  Hug Hug Hug Hug

прекрасна Серенай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
Скрит текст:
Забелязвам, че Серенай е била много коментирана тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама аз няма да продължавам да коментирам, все ми е едно вече кой кого харесва  Peace Peace Peace Peace

Всички от момичетата са се изказали супер  Hug Hug Hug Hug , да обеснят някой неща за Сери  Hug Hug Hug Hug
Но пък само едно нещо малко се преувеличава поне според мене де.... темата Чаатай, не е чак толкова прекрасен все пак има много по хубави от него деее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Иначе искам да попитам някой от тука да има фацебоок да си го добавя в приятели стига и той да иска де     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наденце, тук за Чачо само добро  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 291
Момичета да ви питам тази снимка истинска ли е?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Hug

# 292
Скрит текст:

Скрит текст:

Наденце, тук за Чачо само добро  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ивче,  Hug Hug Hug Hug

Аз нямам нищо против него, просто не припадам по него до такава степен, не се ядосваййй де  Praynig Praynig Praynig Praynig

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 293
# 294

Серенай прекрасна,  Heart Eyes Heart Eyes  ама туй страшното ще го разкарам Mr. Green Mr. Green

# 295
И на това пише озет  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Онова да не беше старо, яяя  Mr. Green

# 296
И на това пише озет  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Онова да не беше старо, яяя  Mr. Green

Koе онова?  Joy Joy Joy

Ето това е озета, копнах го от сайта на Стар  Hug Hug

43. Bölüm Fragmanı

Zorunluluktan da olsa Yaman’ın Mira’yı öpmesi, ikisinin de kalplerinin eskisi gibi birlikte çarpmasına neden olur. Bu yakınlaşmayla birbirlerine olan özlemleri bir kat daha artar.

Mert’in babası için yaptığı organizasyon Selim’in sürpriziyle amacından sapıp Elif’in de katıldığı bir partiye dönüşür. Elif’in varlığı Yaman ve Mira arasında bir krize daha neden olurken gece hepsi için beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

Asım’ın hapiste olması Sude’nin şirkette beklediği şansı elde etmesine neden olur ve Sedef’le ikisi bir kez daha karşı karşıya gelirler. Bu sefer Sude ne olursa olsun kazanmaya niyetlidir ve yardım için kimsenin tahmin edemeyeceği bir kapıyı çalar.

Yaman, Nadir Baktıroğlu’yla ilgili şüphelerini kanıtlayamasa da henüz vazgeçmemeye kararlıdır. Geçmişi tekrar gözden geçirir ve kuşkularını Kenan’a açar. İkisinin bir araya gelmesi Koperlerin Nadir’in radarına tekrar girmelerine neden olur.

Mert babasına olan kırgınlığını Eylül’e odaklanarak unutmaya çalışsa da Selim’in Deniz’le yaşadıkları peşini bırakmaz. Baba oğul ilk defa karşı karşıya gelirler Mert yaşadığı hayal kırıklığıyla Selim’in canını acıtmaktan çekinmez. Beklenmedik bir mektup ikisinin de gerçek duygularını ortaya çıkarır.

Mira, Yaman’ın ondan uzaklaştığını hissettikçe hırçınlaşır. Mira’nın duygularına yenilerek aldığı kararlar Orkun’un onu kolayca etkilemesine fırsat tanır. Yaman sonunda gururunu bir kenara bırakıp Mira’ya yaklaşmaya karar verir....

# 297

Серенай прекрасна,  Heart Eyes Heart Eyes  ама туй страшното ще го разкарам Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

глей как се кефи твоя Орчи на Елифка  Wink Wink Wink

# 298
Момичета аз ще ви казвам лека вечер  Hug Hug Hug Hug
Отивам да уча по химия, защото утре имам тест  Cry Cry Cry Cry
Моля ви стискайте ми палциии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig

# 299
Момичета да ви питам тази снимка истинска ли е?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug Hug

Наденце,колаж е,мила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но пък са сладки  Party Party Party
Момичета аз ще ви казвам лека вечер  Hug Hug Hug Hug
Отивам да уча по химия, защото утре имам тест  Cry Cry Cry Cry
Моля ви стискайте ми палциии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig
Хайде,успех утре  Hug Hug Hug с теб сме  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт