ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 869
  • 666
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
Момичета,колата ни е Клио и може да натоварим това-онова в багажника за ЦУМ(купет е заето от голямо куче+дете Wink),ако трябва нещо да се взима за базара от южните райони-до четвъртък нека да става Wink
Проблема е в обратна директория Winkот ЦУМ за парка Sad
ма,за сега май се оправяме.Нека преспя,че трудно мисля вече Sad

# 406
Не си бях пуснала поста точно където трябва,  Crazyта сега ето го:
Момичета, здравейте.

Искам да се включа и аз във великденския базар, но за целта Ви моля да погледнете по-долу какво съм направила. Това е само 1 композиция, а имам почти готови още 4-ри. Отделно имам направени и 3 глинени гърненца. Моля вижте ги и искам да кажете ще станат ли за продаване. Ако да, ще ги дам на Вики1 да ги донесе.  Правя такова нещо за първи път, но се надявам да станат хубави композиции.

И ако ви трябва човек да стои на базара, от обяд до към 18ч мога да се включа.

Ето: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6286&AlbumId=48473

Останалите, ще ви ги покажа по-късно днес или утре.

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 14:35 от mimes

# 407
  • София
току що говорих с мариана векилска. няма да е в софия през почивните дни, но ще предложи дежурните репортери да снимат базара. ще провери също и дали може да се обяви предварително, напр. в петък.
в spidersport има подкрепа за работата на движението. пусната е тема във форума да дойдат да пазаруват или да донесат неща за продаване - описани и оценени.
отделно ще събират неща за домовете.

# 408
MardiGras   прати моля те на този мейл m.kadiyska@sanomabliasak.bg едно инфо за базара с името ти и на вниманието на Милена Кадийска ,ще публикуват от Санома в "Журнал",но за съжаление след базара,евентуално репортаж от него ,защото са си приключили броевете.

# 409
  • sofia
току що говорих с мариана векилска. няма да е в софия през почивните дни, но ще предложи дежурните репортери да снимат базара. ще провери също и дали може да се обяви предварително, напр. в петък.
в spidersport има подкрепа за работата на движението. пусната е тема във форума да дойдат да пазаруват или да донесат неща за продаване - описани и оценени.
отделно ще събират неща за домовете.

Яни,Криси Баксанова ще го отразява.Почти е готов анонса за базара,вчера е снимала в Надежда.

Браво на Спайдър спорт  bouquet

# 410
  • sofia
Момичета, здравейте.

Искам да се включа и аз във великденския базар, но за целта Ви моля да погледнете по-долу какво съм направила. Това е само 1 композиция, а имам почти готови още 4-ри. Отделно имам направени и 3 глинени гърненца. Моля вижте ги и искам да кажете ще станат ли за продаване. Ако да, ще ги дам на Вики1 да ги донесе.  Правя такова нещо за първи път, но се надявам да станат хубави композиции.

а защо направо не ги донесеш на базара в парка като идваш  bouquet

# 411
  • София
Токущо се връщам от СОУ за деца с нарушено зрение "Луи Брайл" в Надежда. Взех нещата за базара.

Има две рисунки. Едната е голяма, рисунка + апликации.

Две рисувани бутилки и две чаши.

35 картички. На снимката са част от картичките.

Изработени са от Ивета Иванова и Петя Гълъбова. Ивета е имала много идеи, но е спряла, защото много са я заболели очите Sad Милото дете. Другото момиче е казала "аз нямам стимул без Ивет".
Толева не можа да ми каже точно с какъв процент загуба на зрението си, минимум 50%. Петя има 100% загуба на на едното око.

Толева ми даде покана за  Традиционен Конкурс за красота “МИС СОФИЯ +” за хора с увреждания.

Национален център за социална рехабилитация Ви кани на традиционния празник на красотата "Мис София +"
под патронажа на кмета на София - Бойко Борисов

14ти април 2006г (петък)
18:30 часа
зала 2 на НДК

Има го в програмата на НДК - http://www.ndk.bg/schedule.php?filt=5

В нет-а намерих само някаква статия за Аделина Перчеклийска, която е чуаствала в този конкурс.
Цитат
Аделина Перчеклийска работи с хора с физически увреждания в неправителствената организация “Нова надежда за инвалидите”, редактор е на християнското списание “Нова надежда”.
...

В какви обществени инициативи сте участвали?

...Участвала съм в различни инициативи. Една от тях беше конкурсът “Мис София – жена с увреждане”. Направих го, за да предизвикам първо себе си, а после и хората. Един човек може да се предвижва на инвалидна количка, но въпреки това да е красив. Всеки по своему е красив. Затова участвах в конкурса с голямо удоволствие. Радвам се, че съм удостоена с титлата “Мис Усмивка”.

Толева щяла да присъства с няколко деца.
Мери обувките са станали на момичето  Hug
Каза, че с тази покана могат да влезнат няколко човека.
Как и на кого да я дам?

Забравих: Вчера Кристина Баксанова ги е снимала.

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 14:55 от AnMary

# 412
  • София
Ми, който няма глава, има пръсти.
Бутилките и чашите са рисувани с темперни бои. На Толева и дошла идеята да ги рисуват с лакове, но момичето цяла нощ била рисувала... Толева каза "не ми даваше сърце да й кажа 'Хайде да ги измием и да ги рисуваме с лак' ".
Дайте идея с какво да ги фиксирам.
Лак за коса?

# 413
Невероятни са нещата на децата  smile3501 От Слънчоглед и Боила(не зная работи ли след пожара вчера),ако му е близо на някой, могат да се вземат глазури,но каква ще е реакцията с темпера newsm78 AnMary,моля те питай в темата на мамите художнички в Клю-то,ще отговорят компетентно,аз изчезвам към предучилищната  Simple Smile

# 414
Ми, който няма глава, има пръсти.
Бутилките и чашите са рисувани с темперни бои. На Толева и дошла идеята да ги рисуват с лакове, но момичето цяла нощ била рисувала... Толева каза "не ми даваше сърце да й кажа 'Хайде да ги измием и да ги рисуваме с лак' ".
Дайте идея с какво да ги фиксирам.
Лак за коса?
лака за коса също се измива
трябва да се фиксира с безцветен лак, ама незнам как се казва точно, специален е

# 415
Момичета, здравейте.

а защо направо не ги донесеш на базара в парка като идваш  bouquet

Ами с удоволствие, но са обемни неща и не трябва да се мачкат, а аз ако дойда ще съм с маршрутка и градски транспорт. А и още кърмя дребното и ще трябва да се присъединя към обяд към вас. А ми се иска отрано да са там нещата.  Hug
Още едно е готово.

# 416
  • sofia
ок,мятай ги по Вики тогава   bouquetи ще ги оставим на ЦУМ.Ако искаш и ти ела там Simple Smile

# 417
ок,мятай ги по Вики тогава   bouquetи ще ги оставим на ЦУМ.Ако искаш и ти ела там Simple Smile

ОК там ще съм, а цени там ли ще им се сложат? Предпочитам друг да определи цената, че аз съм малко пристрастна.  newsm78

# 418
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89911.40 Момичета,моля следете тази тема и отговаряйте на майките-художнички,те могат да ни помогнат за транспаранти за Базара(аз трябва да зачезна,на детски рожден ден)
Може да им предложите в темата,ако желаят някои да участват със свои неща в Базара Hug
Роси, предлагам нещата взети от AnMary от СОУ за деца с нарушено зрение "Луи Брайл" в Надежда да са с по-високи цени от стандартните картичи.

# 419
  • sofia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89911.40 Момичета,моля следете тази тема и отговаряйте на майките-художнички,те могат да ни помогнат за транспаранти за Базара(аз трябва да зачезна,на детски рожден ден)
Може да им предложите в темата,ако желаят някои да участват със свои неща в Базара Hug
Роси, предлагам нещата взети от AnMary от СОУ за деца с нарушено зрение "Луи Брайл" в Надежда да са с по-високи цени от стандартните картичи.

ок Party

Танче,поправи цените Praynig

Общи условия

Активация на акаунт