ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 891
  • 666
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Упс, в парка ще идва и Толева с няколко деца, мисля, че 2-3. Трябваше да й се обадя днес за доуточнение  smile3537 Ще й се обадя утре. Какво да й кажа? В колко часа да дойдат и къде ще е най-добре?

# 436
Най-добре според мен към обед! От БТВ кога ще идват горе долу знае ли се?! Мисля е добра идея да снимат децата...да се види все пак за кой се прави този базар! Да поясня, че само давам идеи...режисури не пиша!

# 437
  • София
Марч, прочетох. Утре ще се разходя по магазините при нас. Нямаме обаче магазини за художници наблизо. В краен случай ще взема някакъв твърдо фиксиращ лак за коса.
В лак за дърво ще ги размажа според мен. Трябва ми спрей някакъв.

# 438
  • sofia
Най-добре според мен към обед! От БТВ кога ще идват горе долу знае ли се?! Мисля е добра идея да снимат децата...да се види все пак за кой се прави този базар! Да поясня, че само давам идеи...режисури не пиша!
[/quo

искаше да знае кога ще са там децата WinkДунчев каза че поне няколко часа,и не преди 10.30ч.Така че остава да се пита Толева и отново до се съгласува с Криси.

И понеже парка е по-удачен за деца най-добре е всички да са там Hug
И пак да кажа,че който иска днес може да мине през С.Ленд да вземе малко работи за парка.Гери ще трябва да мъкне всичко,а в нейното състояние  bouquetне е много редно

Praynig

# 439
  • sofia
Марч, прочетох. Утре ще се разходя по магазините при нас. Нямаме обаче магазини за художници наблизо. В краен случай ще взема някакъв твърдо фиксиращ лак за коса.
В лак за дърво ще ги размажа според мен. Трябва ми спрей някакъв.

Танче,ако не намериш нещо специално АЗ ще дам днес на Гери лак за коса.ТИ НЕ купувай Praynig

# 440
  • Sofia

Тези красоти аз ще ги донеса в неделя направо в южния парк и ще поостана няколко часа, ако има нужда. Само да ми кажете в неделя също ли е от 9:00, при входа откъм Нишава?

# 441
И мен ме бройте да стоя на Цум от 13ч до 18 някъде, за събота.

# 442

Ще си правим компания  Sunglasses

Mira ,много красиви чашки  Party

# 443
момичета,имам проблеми с регистрацията  SadРоси съм Twisted Evil
кредора ми не е в ред и не мога де си вляза в кутията Sad

Зари,последно каква ти е програмата за ЦУМ събота и неделя Praynig

# 444

прочетох ти бележката през пощата си,но ще ти помоля ако можеш и в неделя по същото време,но до към 17.00ч.

ако има нещо към мен,моля ви звънкайте,не си влизам в акаунта Close

# 445

Ти пък - баба ми. Тъкмо  реших, че някой се бъзика с акцията и се нахъсах да се карам Mr. Green
Няма ли да разкажеш за предавенето?! С тази моя работа нищичко не мога да гледам.

В събота - от 11 ч. мога да съм целия ден в ЦУМ
В неделя - следобеда мога да застъпя за няколко часа (ще съм с Мими вече).

# 446
Тази уикенд ще преобладават празници в нашата компания и понеже едно агънце ще ни чака в 13 часа в събота, за да празнуваме РД на приятел няма да мога да дойда . Но пък РД на свекито е вечерата в неделя така, че в неделя ще дойда в Южния парк поне до към 14ч мога да остана.
Та въпросите ми са следните:
1. Неделя също ли е от 9:00, при входа откъм Нишава?
2. Нещата приготвени от мен да ги донеса ли в неделя направо или също мога и в събота да дойда само да ви ги оставя? Незнам дали имате достатъчно за продаване.

# 447
а какво стана с трансперантите ще има ли или да сядам довечера да масторя някакъв?и ако има на какво ще ги закачим - да мисля ли и за това нещо,
Баба ми - оправяй компа бързо,
и кво друго се сетих - а да - за каквото остане след неделя неможе ли да го взема , да го снимам и да го пуснем във форума ако някой иска да си купи след базара

# 448

Ти пък - баба ми. Тъкмо  реших, че някой се бъзика с акцията и се нахъсах да се карам Mr. Green
Няма ли да разкажеш за предавенето?! С тази моя работа нищичко не мога да гледам.

В събота - от 11 ч. мога да съм целия ден в ЦУМ
В неделя - следобеда мога да застъпя за няколко часа (ще съм с Мими вече).

ми,това ми изкочи в главата Mr. Green

ок,неделята ще ни трябва помощ точно между 12.00 или 13.00 към 16.00 ч-17.00ч.........
Ева ще трябва да тръгне по-рано , а аз ще липсвам от 13.00 до 15.00......

Зари,нямам време да разказвам SadВ Събота Wink

# 449
а какво стана с трансперантите ще има ли или да сядам довечера да масторя някакъв?и ако има на какво ще ги закачим - да мисля ли и за това нещо,
Баба ми - оправяй компа бързо,
и кво друго се сетих - а да - за каквото остане след неделя неможе ли да го взема , да го снимам и да го пуснем във форума ако някой иска да си купи след базара

компа ми е на ред,кредора тук не е в ред newsm78Всъщност няма такъв Close

Общи условия

Активация на акаунт