ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 985
  • 666
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ей, най-накрая! smile3501

# 271
  • sofia

ееееееееее Hugбраво

от понеделник какво ни чака CrazyТрябва да съберем всичко от домовете и да го опишем WinkДа сложим цени ,както и да видим дали има още нещо за взимане от мамите .

Линде,дръж връзка с Гери за да знаеш мястото и моля те ако можеш да напишеш инфо до медиите,както и за самият базар.Ще ти пусна минарлогодишният текст да ти е по-лесно Wink

казвайте и вие ако се сещате нещо Praynig

# 272
  • София
Добрата новина я чух още в колата, когато се опитвахме да си пробиваме път в задръстването по центъра.  smile3501

# 273
  • София
1. има ли нужда от още неща за продаване?
2. може ли да ми пуснете и на мен инфото за базара - официалната версия за медии и т. н.? нали знаете, има места, където не е достатъчно само да кажеш, друго си е да има написан текст, който да оставиш...

Hands Clap

# 274
  bouquet

Ако има нужда от помощ за подготовката - вечер след работа, както и почивните дни съм на линия!

# 275
  • sofia
  bouquet

Ако има нужда от помощ за подготовката - вечер след работа, както и почивните дни съм на линия!
[/quote

Благодарим на всички за отзивчивостта Hug
ще ви кажа щом имам нещо по-така........
току що звъннаха и от ЦУМ Wink и казаха,че ако завали и т.н............можем да разчитаме Hug
като нема-нема...........като се сетят-се надпреварват Laughing

# 276
Ох..най-накрая! Как го чаках този момент! Praynig

# 277
  • в гората
Момичета, много се радвам! Тази седмица ми е лудница в офиса, но утре ще подготвя инфо за медиите и т.н. Роси, ще ти звънна да се разберем. Yanita, дай е-майл на лични да ти пусна инфото. Неща за продаване предполагам винаги са добре дошли! И аз ще гледам да спретна някоя красота пез уикенда.
 Hug Hug Hug за всички!

# 278
страхотни новини. Много се радвам, че вече си мислех ще хванат прах шишета дето ги правих ...и да кажета къде да донесем нещата, които не успяхме да ги доидем на акцията в София ленд. Само да добавя,че не мога на 16 както бях писла ,че свеки ще празнува имен ден и 60 годишнина, но за 15 съм на линия.

Последна редакция: пт, 07 апр 2006, 12:46 от Eva

# 279
  • София
Момичета, извинявайте, ако ви препирам, но понеже в момента правя нов дизайн на моя бебешки сайт и искам да рекламирам там вашите акции, кажете има ли вече определена дата и място за великденския базар? Разбрах, че сте получили разрешение за място, но къде?

# 280
Такааа...
Днес взех разрешителното - важи само за Южния парк - за НДК не дават.
Нищо де, ако е хубаво времето, Южният е супер място.

Става дума за 15-ти и 16-ти април (събота и неделя) от 10 до 18 часа.

Не е упоменато изрично мястото, така че, поне аз разбирам, че може да си опнем масичките където най-ни хареса. Пък и да си ги местим, ако решим по време на самия базар, че някое друго място е по-подходящо.

Ако наистина се вредим и за ЦУМ, се получава просто прелест Crazy

# 281
  • в гората
Южния Парк си е супер - само времето да е хубаво, айде да се извали до тогава дано!
Момичета, нямам представа колко "стока" имаме. Имаме ли за 2 базара?
Също така:
1. Масички - от къде ще вземем?
2. Много добре ще е да се направи някакъв банер-трансперант, който да закачим на някое близко дърво... да вземем да говорим с производители на банери например да ни помогнат. Аз мога да намеря координати на такива, които да питаме.
Това е, което се сещам засега.

# 282
Южния Парк си е супер - само времето да е хубаво, айде да се извали до тогава дано!
Момичета, нямам представа колко "стока" имаме. Имаме ли за 2 базара?
Също така:
1. Масички - от къде ще вземем?
2. Много добре ще е да се направи някакъв банер-трансперант, който да закачим на някое близко дърво... да вземем да говорим с производители на банери например да ни помогнат. Аз мога да намеря координати на такива, които да питаме.
Това е, което се сещам засега.

Роси каза, че за ЦУМ също са потвърдили...
Остава да имаме достатаъчно "стока" и достатъчно хора, които да стоят.
За южния парк, според мен трябва и някакво спасително място, в което да се приберат нещата, ако внезапно се развали времето...
Трансперант и плакати - задължително и за двете места.
Маси - от някое заведение може да вземем, ако някой има познат?

# 283
Аз имам една сгъваема маса и чадър, а също така и стока за масата. Ще се опитам да осигуря отпечатването на трансперантите, но нямам плат. newsm78

# 284
така...след чудесната новина-трябва да се залавяме за работа,че време не остана Praynig

1.масички-ще ни трябват 3-поне  според мен
2.да се разберем кой и кога ще вземе нещата от училищата-тва най-късно до четвъртък-аз мога да действам в понеделник и четвъртък
3 плакат е ясно ,че ни трбва-ама на какво ще го сложим newsm78
4. да се пребрим отново кой кога може да стои там и какви ще са часовете

Общи условия

Активация на акаунт